en bild

Tre tips när du ska rekrytera en ekonom

Ska du rekrytera en ekonom, controller eller ekonomichef? Vår rekryteringskonsult Klara Eidhagen har sammanställt sina tre bästa tips för när du ska rekrytera inom ekonomi.

Läs mer
en bild

Placera Personal blir The Place

Placera Personal har idag, efter 30 år i bemanningsbranschen, blivit: The Place - Where happy work happens! Välkomna till startskottet för ett nytt och modernt arbetssätt kring kompetensförsörjning och rekrytering!

Läs mer
en bild

Långsiktiga relationer viktigast när LINK Mobility ska rekrytera

När LINK Mobility ska rekrytera medarbetare till marknads- och ekonomiavdelningen är det långsiktiga relationer som är viktigast i val av rekryteringspartner. Därför återkommer de alltid till Placera Personal.

Läs mer
en bild

Placera Personal branschledande i kandidatupplevelse

Placera Personal har under det senaste två åren jobbat med att utvärdera sin kandidatupplevelse. Glädjande för oss att meddela är att av kandidaterna som varit på intervju hos oss har vi fått ett snittbetyg på hela 9,6 på en skala 1-10. Ett betyg långt över branschsnittet.

Läs mer
en bild

Fem tips för att lyckas med rekryteringen

Intervju med Svenskt Näringsliv: Placera Personals vd Elisabet Holmene delar med sig av fem viktiga rekryteringstips till företag med kompetensbehov.

Läs mer
en bild

Elisabet Holmene ny VD på Placera Personal

Efter sex år inom företaget tillträder Elisabet Holmene som ny VD på Placera Personal.

Läs mer
en bild

Vi tillsätter Löneadministratörer på löpande band

Det diskuteras brist på löneadministratörer och svårigheterna i att hitta rätt kompetens inom löneområdet. Därför är vi på Placera Personal extra stolta över de löneadministratörer vi har tillsatt de senaste månaderna.

Läs mer
en bild

Företag med rekryteringsbehov behöver lyfta blicken

Placera Personals syn på den rådande kandidatbristen och kommentar till Svenskt Näringslivs rekryteringsenkät: "Jobbskaparna larmar! Kompetensbristen ökar".

Läs mer
en bild

Två av tre kandidater får ett annat jobb än de sökt

Vid användning av rätt och smarta rekryteringsverktyg blir en kandidat erbjuden ett jobb trots att de fått ett nej i en tidigare process. Hos Placera Personal blir två av tre kandidater erbjudna jobb i nya processer.

Läs mer
en bild

St1 väljer Placera Personal

"Av de olika aktörerna var Placera Personal snabbast att ha kandidater tillgängliga för intervju. Och vi gav också en bra kandidat erbjudande om att jobba hos oss."

Läs mer

Placera Personal blir The Place

Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!