en bild

Innan du tackar ja till ett jobb - frågorna du bör ställa dig själv för att välja rätt jobberbjudande

Sitter du just nu och väljer mellan två, kanske till och med flera, jobberbjudanden? Grattis säger vi! Ett riktigt lyxproblem – men bara för att det är lyxigt behöver det inte vara enkelt. I denna artikel går vi igenom viktiga saker att tänka på innan du tackar ja till ett nytt jobb.

Läs mer
en bild

David Brodin fixade sommarjobbet via The Place

Man hör ofta att ”man måste ha erfarenhet för att få ett jobb – och ha ett jobb för att få erfarenhet”. Hur löser man det när man är nyexad och helt färsk på arbetsmarknaden?

Läs mer
en bild

Lida Stukan om myterna kring konsultyrket

Utanförskap, dålig lön, otryggt - myterna kring att jobba som konsult är många. Men för Lida Stukan har det varit helt tvärtom. Nu vill hon modernisera sättet vi ser på konsultyrket, och uppmuntrar fler att våga testa!

Läs mer
en bild

Recruitment Awards 2021

Vi kan nu äntligen berätta att vår VD Elisabet (för andra året i rad!) är finalist i Recruitment Awards 2021 som Årets Ledare!

Läs mer
en bild

Klara Eidhagen går över till Link Mobility efter 12 år på The Place

Närmare 12 år, 393 tillsättningar, pris som årets rekryterare och en hel del utveckling senare så är det nu dags för Klara Eidhagen att anta nya utmaningar. Vi ska inte sticka under stolen med att det är med tungt hjärta vi nu kommer att säga hejdå till Klara som kommer att börja som HR-Business Partner på Link Mobility i mars.

Läs mer
en bild

Vi välkomnar vår nya talang Petra, HR Recruitment Specialist på The Place!

Ny och ny, Petra har faktiskt jobbat på The Place som researcher under slutet av sin studietid. Men med en examen i ryggen går hon nu in i den nya rollen som rekryteringskonsult hos oss, och det är vi väldigt glada för!

Läs mer
en bild

The Place kammar hem tre nomineringar i Recruitment Awards 2021!

Året kunde inte starta på bättre sätt, The Place är ännu en gång nominerade i Recruitments Awards!

Läs mer
en bild

Hilda Notstrand, TMR-stjärnan som aldrig gav upp.

Hilda Notstrand, kundtjänstansvarig på TMR, var kandidaten som aldrig gav upp - och det gjorde inte vi på The Place heller!

Läs mer
en bild

Möt vår nya stjärna Sara - Marketing Recrutiment Specialist

Sara Giordano, en salsadansade doer med bakgrund inom digital marknadsföring – och framför allt vår nya rekryteringsspecialist! Tack vare sina erfarenheter har hon förståelse för kompetensbehovet och arbetsmarknaden. Kort sagt, att hitta de bästa talangerna inom marknad och kommunikation är inget problem för Sara!

Läs mer
en bild

Case: Norsktalande kundservicemedarbetare till Rusta

The Place fick den spännande möjligheten att hitta en norsktalande kundservicemedarbetare till Rustas Back Office-team.

Läs mer