en bild

The Place vd Elisabet Holmene om Coronakrisen

Elisabet Holmene om hennes tankar kring Corona och hur vi arbetar nu.

Läs mer
en bild

Låt oss presentera Jennifer Westman, konsult på Lärarförbundet!

Se filmen med vår grymma konsult Jennifer, som nu konsultar via The Place på Lärarförbundet.

Läs mer
en bild

Case: Road Rental väljer The Place!

Road Rental har haft en expansiv fas sedan starten 2018. Då kan man behöva flexibla och snabba lösningar när det kommer till rekryteringen. Det fann de i rekryteringspartnern The Place!

Läs mer
en bild

The Place studentprojekt lockar vassa studenter!

Läs mer
en bild

Möt Emelie, vår vassa konsult på RISE

The Place konsult Emelie Jörgensen jobbar nu som marknadskoordinator på RISE. Kika på filmen för att se hur det gick till och hur hon trivs med det!

Läs mer
en bild

Medarbetarträff 11 december

Den 11 december samlade vi merparten av våra konsulter på ett frukostmöte för att prata om The Place nya medarbetarerbjudande. Så här såg det ut!

Läs mer
en bild

Tre tips när du ska rekrytera en ekonom

Ska du rekrytera en ekonom, controller eller ekonomichef? Vår rekryteringskonsult Klara Eidhagen har sammanställt sina tre bästa tips för när du ska rekrytera inom ekonomi.

Läs mer
en bild

Placera Personal blir The Place

Placera Personal har idag, efter 30 år i bemanningsbranschen, blivit: The Place - Where happy work happens! Välkomna till startskottet för ett nytt och modernt arbetssätt kring kompetensförsörjning och rekrytering!

Läs mer
en bild

Långsiktiga relationer viktigast när LINK Mobility ska rekrytera

När LINK Mobility ska rekrytera medarbetare till marknads- och ekonomiavdelningen är det långsiktiga relationer som är viktigast i val av rekryteringspartner. Därför återkommer de alltid till Placera Personal.

Läs mer
en bild

Placera Personal branschledande i kandidatupplevelse

Placera Personal har under det senaste två åren jobbat med att utvärdera sin kandidatupplevelse. Glädjande för oss att meddela är att av kandidaterna som varit på intervju hos oss har vi fått ett snittbetyg på hela 9,6 på en skala 1-10. Ett betyg långt över branschsnittet.

Läs mer

Placera Personal blir The Place

Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!