The Place är finalister i Recruitment Awards 2022

2023-01-25

HAPPY NEWS! The Place är finalister i Recruitment Awards 2022 i två kategorier: Årets Rekryteringsföretag och Årets Ledare.

Recruitment Awards har som syfte att lyfta och hylla aktörer som föregående år har gjort en betydande insats för branschen. 

Inför årets event var det 500 företag och personer som blev nominerade till någon av galans 11 kategorier. Av alla 500 nomineringarna har årets jury valt ut 3-6 finalister i respektive kategori. Idag kan vi berätta att The Place blivit utsedda till finalister i hela två kategorier: Årets Rekryteringsföretag och Årets Ledare. Vilken grej!

– Detta är fantastiska nyheter! Jag är förstås glad över att ha blivit nominerad och finalist i kategorin Årets Ledare, men jag är framför allt så otroligt stolt över hela gänget på The Place. Vi har haft ett starkt 2022 och det är tack vare alla stjärnor på företaget, säger Elisabet Holmene och avslutar: 

– Nu håller vi tummarna för att vi tar hem titeln Årets Rekryteringsföretag!

Årets gala tar plats på At Six i Stockholm den 7 mars.

The Place är finalister i kategorierna:

  • Årets rekryteringsföretag

Jurymotivering: ”The Place vill ständigt ligga i framkant och vågar vara nytänkande och testa nya arbetssätt. Verksamheten har en imponerande kombination av nöjda kunder, kandidater och anställda , där en god tillväxt och många nya kunder har präglat året. Man fortsätter sin utveckling av begreppet “Worklife Partner” vilket skapar långsiktiga relationer till både kunder och kandidater. The Place är ett företag som blickar framåt och som hela tiden vill utvecklas i ambition att vara kundernas första val och kandidaternas bästa vän. En självklar finalist till utnämningen Årets Rekryteringsföretag”

  • Årets Ledare (Elisabet Holmene, VD)

Jurymotivering: ”Elisabet Holmene står för ett närvarande och nära ledarskap, där varje medarbetares prestation uppmärksammas och där medarbetarnas utveckling och välmående prioriteras samtidigt som tydliga nyckeltal styr mot uppsatta resultatmål. Det gångna året har inneburit en snabb tillväxt för The Place. Samtidigt har Elisabet genomfört en omorganisation i syfte att föra ledarskapet ännu närmre medarbetarna. Detta har resulterat i ett stort mått av medarbetarnöjdhet, bevisad av höga värden i personalens skattning av arbetskultur och ledarskap på The Place”