Registrera ditt CV

Redo för nya utmaningar? Registera ditt CV och gör en öppen ansökan på framtida lediga jobb så hjälper vi dig att hitta ditt drömjobb!

Registrera CV hos The Place

Hittar du inte en passande tjänst i listan bland våra lediga jobb, så kan vi ändå hitta ett jobb till dig om du registrerar ditt CV hos oss. The Place har rekryteringskonsulter som jobbar proaktivt och talangdrivet med att hitta kandidater till våra kunders framtida uppdrag. Genom att registrera CV kan du bli erbjuden ett ledigt jobb snabbare än de som söker jobbet – eftersom du då redan finns i vår kandidatdatabas. Se till att ha ditt CV uppdaterat med rätt information om dig, dina kompetenser och vad du vill jobba med. 

The Place har lediga jobb i Stockholm inom ekonomi, kommunikation, administration och kundservice. Vill du bli tillgänglig för jobbförslag från oss inom de områdena? Gör då en öppen ansökan till jobb hos The Place genom att registrerad ditt CV nedan.

Rekryteringserbjudanden

Matchning med högsta träff­säkerhet

Vi har en högre träffsäkerhet än branschsnittet. Genom våra unika rekryteringsverktyg SmartMatch, FlexMatch och FullMatch hittar våra kunder snabbt rätt medarbetare.