Tips och råd till dig som söker jobb

Hallå där! Här har vi samlar våra bästa tips till dig som ska börja söka jobb eller som har kommit en bit i processen och behöver råd på vägen.


CV-tips från The Place.

Skriva CV


Ditt CV är det första som arbetsgivaren kommer se, därför är det viktigt att det representerar dina kompetenser på rätt sätt. Här hittar du våra bästa tips för hur du skriver ett välskrivet och professionellt CV.Tips inför videofrågor. The Place.

Inför videofrågor


I vissa rekryteringsprocesser kommer du behöva genomföra en kortare videointervju för att gå vidare till nästa steg. Här har vi samlat tips på hur du förbered dig på bästa sätt!Tips inför anställningsintervjun. The Place.

Inför anställningsintervju


Du har kommit vidare i första urvalet och ska nu träffa din framtida arbetsgivare för första gången. Spännande, och kanske nervöst! Här har du våra tips på hur du bäst förbereder dig.5 bästa tipsen för att få jobbet. The Place.

5 bästa tipsen för att få jobbet


När konkurrensen på arbetsmarknaden är tuff kan det vara svårare att få sitt drömjobb. Här har vi samlat tips för hur du kan göra för att sticka ut bland mängden och bli mer attraktiv för arbetsgivaren.Tips för hur du väljer rätt jobberbjudande. The Place.

Frågorna du bör ställa dig själv innan du tackar ja till ett jobb


Väljer du mellan två, eller flera, jobberbjudanden? Det må vara ett lyxproblem, men inte är det enkelt för det! Här går vi igenom frågor du kan ställa dig själv för att välja rätt jobberbjudande.