Hyr-rekrytera med The Place

Är du osäker på om du ska anlita en konsult eller anställa en medarbetare? Många företag väljer idag en hybridlösning. Anlita en konsult i sex månader och ta sedan över anställningen. Vi sköter rekrytering och personalfrågor – något vi gör riktigt bra! På denna sida kan du läsa mer om upplägget.

Vi hittar din nya kollega!


När du rekryterar med oss blir du tilldelad ett dedikerat team som guidar dig genom hela processen, och ser till att du får in rätt kompetens för ditt behov.


Hyr-rekrytering med The Place

  • Kompetensbaserad kravprofil
  • Search och annonsering
  • Kompetensbaserade intervjuer
  • Tester och bakgrundskontroller
  • Kandidatpresentationer och referenstagning
  • HR- och onboardingstöd

Boka kostnadsfri rådgivning med oss

Hyr-rekrytering med The Place

Hyr-rekrytering med The Place


För att hitta och fånga in marknadens bästa talanger krävs det att rekryteringen går snabbt och smidigt. Men du ska inte behöva ta ditt rekryteringsbeslut under stress. Vi har ett bättre alternativ.

Med en hyr-rekrytering hyr du din medarbetare de första månaderna för att sen ta över anställningen om allt känns rätt. Du fångar då snabbt in kandidaten, samtidigt som du och din nya medarbetare får lära känna varandra under trygga och flexibla omständigheter.

Ta nästa steg i din rekrytering och boka kostnadsfri rekryteringsrådgivning med oss.


När passar en hyr-rekrytering?


Hyr-rekrytering innebär att du först hyr in en konsult med ambitionen att anställa din medarbetare när hyr-perioden är slut. Du hyr alltså först, och anställer sen.

Du kan se det såhär – i stället för att ta in en ny medarbetare på en provanställning, hyr du in kompetensen via oss. Vi tar fullt arbetsgivaransvar tills du är redo att ta över anställningen.

Om du är osäker på ditt kompetensbehov eller om företagets förutsättningar förändras, är hyr-rekrytering det bästa alternativet för din verksamhet. Det minimerar risken för kostsamma felrekryteringar, samtidigt som du snabbt får förstärkning till ditt team.

Hyr-rekrytering är därför en trygg och flexibel rekryteringslösning för både dig och din nya medarbetare.


Tryggt och tidseffektivt

Vi gör hela rekryteringsjobbet och ser till att processen går snabbt och smidigt. Under din hyr-period har du tid att utvärdera din nya kompetens.

Fullt arbetsgivaransvar

Vi tar fullt arbetsgivaransvar och står för alla personalomkostnader under hyr-perioden. Våra erfarna konsultchefer ser även till att din nya medarbetare får onboarding, stöd och kompetensrådgivning. 

Strategisk kompetenspartner

Du har tillgång till våra dedikerade specialister som guidar dig under hela processen och ger dig stöd under hyr-perioden med allt ifrån onboarding till personalärenden.

Matchning med garanti

Vi ser till att matchningen blir en fullträff. När hyr-perioden är slut hjälper vi dig att ta rätt rekryteringsbeslut. Därför väljer EasyPark hyr-rekrytering

”Vi värderar trygghet i alla led och Hyr-rekrytering är ju inte bara en trygghet för oss som företag, det är ju även ett tryggt alternativ för våra nya medarbetare. Jag var ju själv konsult via The Place under mina första månader och har en superbra upplevelse från det. Jag tyckte det var skönt att ha min konsultchef på The Place som jag kunde bolla frågor med. Det var som att ha en extra mentor vid sidan av min chef”

– Michelle Svajger, Teamlead på EasyPark

Läs caset

Går du i tankarna att stärka upp ditt team med en ny medarbetare? Påbörja din serach med vår digitala kravprofil. Det tar bara en minut, och vi hjälper dig sedan vidare i processen.


Lös ditt kompetensbehov med en hyr-rekrytering


En hyr-rekrytering passar bra oavsett om du har kortsiktigt eller långsiktigt behov. När det är bråttom att få in nya medarbetare, som för exempelvis föräldravikariat eller sjukskrivningar, är hyr-rekrytering en tidseffektiv och flexibel lösning som hjälper dig att få in rätt kompetens snabbt. Det är även en rekryteringslösning som passar bra om du har långsiktiga behov, då du har möjlighet att ta över anställningen. Du kan alltid välja att förlänga din hyr-period, eller att köpa ut din konsult innan hyr-perioden är slut.

Med vår expertis i processen kan du känna dig trygg med att rekryteringen genomförs professionellt och kompetensbaserat. Du behöver inte heller genomgå krångliga och tidskrävande rekryteringsprocesser.


Hyr-rekrytering med The Place


Vi vet att glada medarbetare skapar tillväxt och är en arbetsgivare som brinner för att våra medarbetare ska må bra. Att överlåta arbetsgivaransvar till oss är därför en strålande idé.

Vi tillsätter kompetens inom hela området Talent Management. Våra största rekryteringsområden är kommunikation, kundservice, ekonomi, HR, logistik, administration och IT. Våra rekryteringsspecialister jobbar alltid proaktivt med vårt nätverk av kandidater och konsulter, vilket gör att vi snabbt kan presentera passande profiler när du behöver förstärkning.

Berätta för oss vad du söker här nedan, så tar vi kontakt med dig inom kort (förmodligen redan idag!)

The Place får toppbetyg av sina konsulter!


Det är viktigt för oss att veta hur våra konsulter mår och trivs på sin arbetsplats. Vi genomför därför kontinuerliga medarbetarundersökningar med syfte att lyfta fram våra konsulters åsikter om sin arbetssituation och om oss som arbetsgivare. Ta del av resultatet från vår senaste undersökning!


The Place får toppbetyg av sina konsulter

Vi hittar din nya kollega!

Vi erbjuder moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och vältestade rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyra konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytering med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.