Hyr-rekrytering

Behöver du hyra in kompetens för ett tidsbegränsat behov? Eller funderar du på om det är dags att få in en ny medarbetare för en längre tid? Du behöver faktiskt inte välja. Med en hyr-rekrytering hyr du en konsult via oss för att senare ta över anställningen. Vi sköter rekrytering och personalfrågor, något vi gör riktigt bra!

Hyr-rekrytering

Hyr först, anställ sen!

För att fånga in din bästa kandidat är det viktigt att rekryteringen går snabbt och smidigt. Men du ska inte behöva ta ditt rekryteringsbeslut under stress, vi har ett bättre alternativ!

Med en hyr-rekrytering hyr du din medarbetare de första månaderna för att sen ta över anställningen om allt känns rätt. Du fångar då snabbt in kandidaten, samtidigt som du får tid att utvärdera i lugn och ro.

Hyr-rekrytering

Hyr först – Anställ Sedan. Med en hyr-rekrytering får du snabbt in rätt kompetens för ditt rekryteringsbehov, samtidigt som du under din hyrperiod låter oss ta hela arbetsgivaransvaret (något vi mer än gärna gör!).

Tryggt och tidseffektivt

Vi gör hela rekryteringsjobbet och ser till att processen går snabbt och smidigt. Under din hyr-period har du tid att utvärdera din nya kompetens och förändra om så behövs – helt utan att belasta era egna HR-processer. 

Fullt arbetsgivaransvar

Vi tar fullt arbetsgivaransvar och står för alla personalomkostnader under hyr-perioden. Våra seniora konsultchefer ser även till att din nya medarbetare får onboarding, stöd och kompetensrådgivning. 

Hållbart samarbete

Du har tillgång till våra dedikerade specialister som kan ge råd och stöd under hela hyr-perioden.

Matchning med garanti

Vi ser till att matchningen blir en fullträff. När hyr-perioden är slut kommer du lättare kunna ta rätt rekryteringsbeslut. 

Vilken kompetens söker du?


Berätta vad du söker efter för kompetenser och erfarenheter i din nya medarbetare. Kontakta oss direkt, eller påbörja en light kravprofil här nedan med bara några klick!

The Place får toppbetyg av sina konsulter!

Det är viktigt för oss att veta hur våra konsulter mår och trivs på sin arbetsplats. Vi genomför därför kontinuerliga medarbetarundersökningar med syfte att lyfta fram våra konsulters åsikter om sin arbetssituation och om oss som arbetsgivare. Ta del av resultatet från vår senaste undersökning!

Vi hittar din nya kollega!

Vi erbjuder moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och vältestade rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyra konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytering med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.