en bild

Blogg om Arbetsmarknad & Anställningsfrågor

Välkommen till The Place blogg för arbetsgivare och chefer. Här hittar du information, kunskap och artiklar inom Matchning på arbetsmarknaden, Talent Management, Digital Rekrytering samt allmänt om arbetsgivarfrågor och arbetsmarknaden i stort.

Populära artiklar

en bild

Sju tips – när du ska rekrytera digital kommunikatör

Ska du rekrytera en kommunikatör, en digital specialist eller en marknadsförare? Har du svårt att prioritera bland alla kompetenser? Du är inte ensam! Därför har vi nu sammanställt våra bästa tips när du ska rekrytera en digital kommunikatör.

Läs mer
en bild

Ta hand om talangerna - så behåller du dem länge

Oavsett vilken bransch företaget är verksamt inom, krävs det att ni lyckas identifiera, attrahera och behålla talangerna. Här kommer några handfasta tips på hur du lyckas behålla din bästa personal!

Läs mer
en bild

Att tänka på vid chefsrekrytering

När det är dags att anställa en ny chef till ett företag finns det några viktiga saker att ta hänsyn till. Vi tipsar om de viktigaste sakerna du ska tänka på vid en chefsrekrytering.

Läs mer

Kategorier

en bild

Om Arbetsmarknaden

Senaste nytt om arbetsmarknaden. Ta del av näringslivets stora frågor om kompetensbrist, rekryteringsproblematik och annat som rör branschen.

Läs mer
en bild

Matcha rätt

Att hitta rätt kompetens är inte alltid det lättaste. Vi delar med oss av våra tips för en lyckad matching mellan kandidat och arbetsgivare!

Läs mer
en bild

Talent Management

I kategorin Talent Management skriver vi artiklar om hur du motiverar, inspirerar och behåller de bästa talangerna.

Läs mer
en bild

Digital Rekrytering

Hur ser trenderna inom rekrytering ut? Vilka digitala verktyg kommer vi se mer av i framtiden? Vi skriver om ämnet!

Läs mer

Placera Personal blir The Place

Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!