en bild

Blogg om Arbetsmarknad & Anställningsfrågor

Välkommen till The Place blogg för arbetsgivare och chefer. Här hittar du information, kunskap och artiklar inom Matchning på arbetsmarknaden, Talent Management, Digital Rekrytering samt allmänt om arbetsgivarfrågor och arbetsmarknaden i stort.

Populära artiklar

en bild

Skapa jobbannonser som sticker ut

Hur skriver man en riktigt bra jobbannons? För att din jobbannons ska locka rätt kompetens måste den sticka ut på ett träffsäkert sätt. Amanda Modigh, digital kommunikatör på The Place, delar med sig av värdefulla Dos and Don´ts när det kommer till att skapa oemotståndliga jobbannonser som lockar kandidaterna. Läs vidare för att se våra bästa tips för att skriva jobbannonser!

Läs mer
en bild

Efter Corona: Rekrytera för framtiden

Pandemin råder ännu, och läget kommer att vara osäkert ett tag framöver. Är din arbetsplats beredd för den oklara framtiden? Hur kan du planera nu för hur din arbetsplats ska se ut efter Corona? Läs våra tips om hur du kan bygga en flexibel arbetsplats för att hänga med i svängarna!

Läs mer
en bild

Frågorna varje arbetsgivare bör ställa under anställnings--intervjun

Vilka frågor ska jag som arbetsgivare ställa under arbetsintervjun? Vi tipsar om rätt frågor till intervjutillfället och delar med oss av ett White Paper i kompetensbaserad intervjuteknik.

Läs mer

Kategorier

en bild

Om Arbetsmarknaden

Senaste nytt om arbetsmarknaden. Ta del av näringslivets stora frågor om kompetensbrist, rekryteringsproblematik och annat som rör branschen.

Läs mer
en bild

Matcha rätt

Att hitta rätt kompetens är inte alltid det lättaste. Vi delar med oss av våra tips för en lyckad matching mellan kandidat och arbetsgivare!

Läs mer
en bild

Talent Management

I kategorin Talent Management skriver vi artiklar om hur du motiverar, inspirerar och behåller de bästa talangerna.

Läs mer
en bild

Digital Rekrytering

Hur ser trenderna inom rekrytering ut? Vilka digitala verktyg kommer vi se mer av i framtiden? Vi skriver om ämnet!

Läs mer