en bild

Bemanningsföretag

Söker du efter det bästa bemanningsföretaget med de bästa kandidaterna? Då har du kommit rätt - men också väldigt fel! Välkommen till The Place – Where happy work happens!

Vi är inte Sveriges bästa bemanningsföretag

Men vi är bäst på att matcha kompetens och behov. Att hitta och rekrytera de bästa kandidaterna. Och framförallt: att ta hand om våra konsulter långsiktigt. Det gör vi numera genom att sätta glädje först. Så om du söker det bästa bemanningsföretaget har du kommit rätt - även om vi inte längre klassificerar oss som ett bemanningsföretag. Vi är sedan hösten 2019 något så mycket bättre. Vi är nu Sveriges enda Worklife Partner!

För visst har vi konsulter och kandidater som vi gärna matchar med just ditt kompetensbehov. Oavsett om du behöver kompetens långsiktigt eller kortsiktigt har vi de bästa kandidaterna inom våra områden: Ekonomi, Administration, Kommunikation och Kundservice. Vi kallar oss inte längre ett bemanningsföretag - för att vi tror på långsiktiga relationer snarare är kortsiktiga vinningar.

Läs mer om våra specialistområden

Men vill du läsa mer om att hyra konsult via oss kan du göra det här: Hyra konsult via The Place.

Eller gå till vår startsida för företag med all info du kan tänkas behöva: För företag.

Har du ett behov idag som du vill att vi matchar med vassa kandidater? Vad kul! Hör av dig till en av våra Affärsansvariga Säljare eller fyll i formuläret här nedan (och vi lovar att vi kommer göra ett grymt jobb även om vi inte längre titulerar oss som bemanningsföretag):

Marknad & Kommunikation

Ekonomi & finans 

Back Office

Customer Service

HR & Lön

Supply Chain

Från Bemanningsföretag till Worklife Partner

Det finns många bemanningsföretag i Sverige, men det är få som besitter den erfarenhet och kunskap som The Place gör. Under 30 år har vi varit ett bemanningsföretag som hjälpt våra kunder att hitta rätt talang till rätt arbetsplats och vår erfarenhet ligger till grund för tiotusentals lyckade bemanningsuppdrag genom åren. Vi kommer från bemanningsbranschen men har bestämt oss för att ta ett kliv till sidan. Från att vara ett bemanningsföretag till att bli Sveriges enda Worklife Partner.

Läs gärna vår story. Här berättar vi varför vi tar klivet från att vara ett riktigt bra bemanningsföretag till att bli ett ännu bättre företag - utan att klassificera oss som bemanningsföretag.

Är du i behov av hjälp med rekrytering,läs mer om rekrytering via The Place

Från rekrytering till anställning och personalansvar

Kompetensförsörjning är för många företag en stor utmaning och en felrekrytering kostar både tid och pengar. Att hitta rätt rekryteringsspecalister är lättare sagt än gjort. Det finns därför många fördelar med en långsiktig Worklife Partner som tar ansvaret för hela processen - från rekrytering till anställning och medföljande personalansvar. Och som tror på att glädje i arbetslivet är A och O. Worklife balance helt enkelt. 

Vi på The Place brinner för att våra medarbetare ska må bra. Vid konsultuppdrag tar vi ett helhetsansvar för hela rekryteringsprocessen, inklusive kvalitetssäkring och tester, och vi är väldigt måna om kandidatupplevelsen. När vi hittat rätt talang sköter The Place omtyckta konsultchefer personalansvaret för de medarbetare som anställs hos oss. I vårt medarbetarerbjudande ingår kompetensutveckling, nätverkande, förmåner och mentorskap.

Några av fördelarna med att jobba med The Place: 

  • Worklife Balance – vi brinner för att våra medarbetare ska må bra och uppmuntrar dem till kompetensutveckling i olika former. Därför behöver du inte oroa dig för personalansvaret. Vi utvecklar våra medarbetare!

  • Snabbheten – tack vare The Place kompetensnätverk och våra kompetenta rekryterare som ständigt och proaktivt träffar nya kandidater, kan vi ofta presentera en kandidat redan innan en jobbannons kommit ut.

  • Flexibiliteten – våra kompetenta team arbetar talangdrivet och kompetensbaserat utifrån kundens kravprofil. De har en unik förmåga att se matchningar och våra kunder är nöjda med de kandidater de snabbt presenterar.

Så fungerar det att jobba med bemanningsföretag som inte är ett bemanningsföretag

Vi hyr ut medarbetare med rätt kompetens till företag med ett matchande behov. Många väljer att anlita oss under specifika perioder när arbetsbelastningen beräknas vara extra hög, eller vid tillfälliga tillsättningar som vikariat eller projektanställningar. Men de flesta väljer faktiskt att jobba med oss för att de vet att vi tar så bra hand om våra medarbetare och brinner för att de ska ha det bra. Ju bättre en medarbetare mår, desto högre presterar medarbetaren.

Vi jobbar främst i Stockholm, Uppsala och Mälardalen

The Place är verksamma i Stockholms län med omnejd när det handar om konsultuppdrag, vid direktrekryteringar kan vi hjälpa till över hela landet. 

Läs mer om oss som bemanningsföretag i Stockholm.