Bemanningsföretag
The Place bemanningsföretag

Vi är inte Sveriges bästa bemanningsföretag.


Men vi är bäst på att matcha kompetens och behov. Att hitta och rekrytera de bästa kandidaterna. Och framförallt: att ta hand om våra konsulter långsiktigt. Det gör vi genom att sätta glädje först.

Så om du söker det bästa bemanningsföretaget har du ändå kommit rätt – även om vi inte längre kallar oss för bemanningsföretag. Vi är sedan hösten 2019 något så mycket bättre: Vi är nu Sveriges enda Worklife Partner!Vilken kompetens söker du?

Berätta vad du söker för kompetenser och erfarenheter i din nya medarbetare. Kontakta oss direkt för rådgivning, eller påbörja en light kravprofil här nedan!

Rekrytera eller hyr konsult inom våra specialistområden


För visst har vi konsulter och kandidater som vi gärna matchar med ditt kompetensbehov. Vi rekryterar och hyr ut konsulter inom tjänstemannasektorn, oavsett om du behöver kompetens långsiktigt eller kortsiktigt.

I varje kompetenshubb finns rekryteringsspecialister inom det specifika kompetensområdet. Läs mer om våra kompetensområden här nedan.

Rekrytera eller hyr konsulter inom ekonomi

Ekonomi

Hitta kompetens inom ekonomi, redovisning & finans.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom marknad och kommunikation.

Marknad

Hitta kompetens inom kommunikation, marknadsföring & försäljning.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom administration.

Back Office

Hitta kompetens inom Back Office och administration.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom kundservice.

Kundservice

Hitta kompetens inom kundservice och teknisk support.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom logistik och inköp.

Supply Chain

Hitta kompetens inom Supply Chain, logistik och inköp.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom HR och lön.

HR & Lön

Hitta kompetens inom rekrytering, HR och lön.

Läs mer

Vad innebär
Worklife Partner?

Kolla på vår film för att lära dig vad Worklife Partner innebär och lär känna The Place lite bättre.

Från Bemanningsföretag till Worklife Partner

Det finns många bemanningsföretag i Sverige, men det är få som besitter den erfarenhet och kunskap som The Place gör. Under 30 år har vi varit ett bemanningsföretag som hjälpt våra kunder att hitta rätt talang till rätt arbetsplats och vår erfarenhet ligger till grund för tiotusentals lyckade bemanningsuppdrag genom åren. Vi kommer från bemanningsbranschen men har bestämt oss för att ta ett kliv till sidan. Från att vara ett bemanningsföretag till att bli Sveriges enda Worklife Partner.

Läs gärna vår story. Här berättar vi varför vi tar klivet från att vara ett riktigt bra bemanningsföretag till att bli ett ännu bättre företag – utan att klassificera oss som bemanningsföretag. Eller gå till vår startsida för företag med all info du kan tänkas behöva: För företag.

Är du i behov av hjälp med rekrytering, läs mer om rekrytering via The Place


Rekrytering, anställning och personalansvar

Kompetensförsörjning är för många företag en stor utmaning och en felrekrytering kostar både tid och pengar. Att hitta rätt rekryteringsspecialister är lättare sagt än gjort. Det finns därför många fördelar med en långsiktig Worklife Partner som tar ansvaret för hela processen – från rekrytering till anställning och medföljande personalansvar. Och som tror på att glädje i arbetslivet är A och O. Worklife balance helt enkelt.

På The Place brinner vi för att våra konsulter ska må bra. Vid konsultuppdrag tar vi ett helhetsansvar för hela rekryteringsprocessen, inklusive kvalitetssäkring och tester, och vi är väldigt måna om kandidatupplevelsen. När vi hittat rätt talang sköter The Place omtyckta konsultchefer personalansvaret för de medarbetare som anställs hos oss. I vårt medarbetarerbjudande ingår kompetensutveckling, nätverkande, förmåner och mentorskap.

Några av fördelarna med att jobba med The Place:

  • Worklife Balance – vi brinner för att våra medarbetare ska må bra och uppmuntrar dem till kompetensutveckling i olika former. Därför behöver du inte oroa dig för personalansvaret. Vi utvecklar våra medarbetare!

  • Snabbheten – tack vare The Place kompetensnätverk och våra kompetenta rekryterare som ständigt och proaktivt träffar nya kandidater, kan vi ofta presentera en kandidat redan innan en jobbannons kommit ut.

  • Flexibiliteten – våra kompetenta team arbetar talangdrivet och kompetensbaserat utifrån kundens kravprofil. De har en unik förmåga att se matchningar och våra kunder är nöjda med de kandidater de snabbt presenterar.

Så fungerar det att jobba med bemanningsföretag som inte är ett bemanningsföretag

Vi hyr ut medarbetare med rätt kompetens till företag med ett matchande behov. Många väljer att anlita oss under specifika perioder när arbetsbelastningen beräknas vara extra hög, eller vid tillfälliga tillsättningar som vikariat eller projektanställningar. Men de flesta väljer faktiskt att jobba med oss för att de vet att vi tar så bra hand om våra medarbetare och brinner för att de ska ha det bra. Ju bättre en medarbetare mår, desto högre presterar medarbetaren.

Läs mer om oss som bemanningsföretag: Hyra konsult via The Place.


Bemanning och rekrytering över hela landet

The Place kan hjälpa till med bemanning och rekrytering över hela landet.

Läs mer om oss som bemanningsföretag i Stockholm.

Påbörja en kravprofil

Berätta kortfattat för oss vilken kompetens ditt företag är i behov av. Vi påbörjar direkt sökandet efter de bästa kandidaterna.

Sätt igång!

Rekryterings­paket

SmartMatch, FlexMatch och FullMatch – hur vill du rekrytera?

Läs mer

Anställ som du vill

Vill du anlita en konsult, rekrytera eller hyra först och anställa sedan?

Läs mer
The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag
The Place: Auktoriserat bemanningsföretag
The Place hjälper Alstom med rekrytering och bemanning.
Säg hej till kunderna
Till våra referenser och case
The Place hjälper EasyPark med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Rusta med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper BSH med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Siemens med rekrytering och bemanning.
Som Worklife Partner
Hur vi arbetar med kunder
The Place hjälper Atlas Copco med rekrytering och bemanning.