Kontakt för företag

Är du på jakt efter nya medarbetare? Eller behöver du rådgivning inom HR- och kompetensfrågor? Då har du kommit rätt. The Place är en strategisk kompetens- och rekryteringspartner, och vi har hjälpt företag att växa sedan 1988.Vårt erbjudande till företagskunder


The Place är en strategisk kompetenspartner som har jobbat med rekrytering, bemanning och HR i över 35 år. Vi jobbar för att skapa långsiktiga relationer och är en rådgivande partner i rekryterings- och medarbetarfrågor till våra kunder.

Beskriv ditt ärende och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig inom kort!


✔️ Hyra konsult

✔️ Hyr först, anställ sen

✔️ Strategisk rekrytering

✔️ Kompetensrådgivning

✔️ HR-stöd

✔️ Employer Branding

✔️ Talent Attraction


Ser du inte formuläret?

Testa att stänga av din AdBlock! Och om det inte funkar är du såklart jättevälkommen att kontakta oss på hej@theplace.se 💜

Hitta till oss!

Kul att du vill hitta till oss! Vårt kontor ligger i iOffice vid Hötorget i Stockholm. Receptionen på bottenplan hjälper dig upp till rätt våning.

Besöksadress
The Place AB
c/o iOffice Business Center
Olof Palmes gata 11, 7tr.
111 37 Stockholm

Postadress
The Place AB
c/o iOffice Business Center
111 37 STOCKHOLM

Du kan alltid maila oss på: hej@theplace.se


Vi hittar din nya kollega!

På The Place erbjuder vi moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och skräddarsydda rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyr konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytera med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.