Kontakt för företag

Är du på jakt efter nya medarbetare? Eller behöver du rådgivning inom HR- och kompetensfrågor? Då har du kommit rätt. The Place är en strategisk kompetens- och rekryteringspartner, och vi har hjälpt företag att växa sedan 1988. Beskriv ditt ärende och fyll i dina kontaktuppgifter här nedan.

Ser du inte formuläret ovan?

Testa att stänga av din AdBlock! Och om det inte funkar är du såklart jättevälkommen att kontakta oss på hej@theplace.se 💜

Hitta till oss!

Kul att du vill hitta till oss! Vårt kontor är ett coworking space på Convendum i Stockholm. Ring på porttelefonen till höger om entrédörrarna, så blir du insläppt till receptionen.

Besöksadress
The Place AB
c/o CONVENDUM COWORKING SPACE
Gävlegatan 16
113 30 Stockholm

Postadress
The Place AB
c/o CONVENDUM COWORKING SPACE
Box 6019
102 31 STOCKHOLM

Du kan alltid maila oss på: hej@theplace.se

Vi hittar din nya kollega!

Vi erbjuder moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och vältestade rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyra konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytering med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.