Rekrytera eller hyr konsulter inom HR och lön


The Place är kompetensrådgivare och rekryteringsspecialister inom HR. Vårt breda och vassa HR-nätverk består bland annat av HR-chefer, HR-konsulter, rekryterare, Talent Acquisition Managers, löneadministratörer, specialister och HR-administratörer. Välkommen!Hitta din nya kollega med oss!


Ta nästa steg i din rekrytering och boka kostnadsfri rekryteringsrådgivning med oss. Fyll i dina uppgifter, så hör vi av oss till dig så fort vi kan!


HR och lön

Rekryteringsspecialister inom HR och lön

Har du kompetensbehov inom HR och lön? I mer än 30 år har vi jobbat med rekrytering och kompetens. Med tydliga visioner om vilka egenskaper man bör prioritera inom området HR skapar vi träffsäkra matchningsprocesser.

Vi hjälper dig att hitta din nya medarbetare, och ser till att processen går snabbt och smidigt!


Dags att utöka teamet?

Med några klick kan du påbörja en light kravprofil här nedan. Vi hjälper dig sedan vidare i processen!

Räkna ut ditt pris!

Ta reda på vad det kostar att att anlita oss. Med vår prisbot kan du få ett uppskattat pris för din rekrytering eller din konsult. Vill du ha ett konkret prisförslag för ditt behov är du alltid välkommen att kontakta oss!


Rekrytera eller hyr medarbetare inom HR och lön

Vi hjälper dig att hitta din nya kollega inom HR och lön, oavsett om du vill hyra in kompetensen eller direktrekrytera. Vill du ha rådgivning i hela, eller delar av, rekryteringsprocessen får du hjälp av våra dedikerade rekryteringsspecialister.

Vi skräddarsyr rekryteringsprocessen efter din budget och dina behov. Tillsammans kartlägger vi organisationens kortsiktiga och långsiktiga behov, och utefter er önskade kompetensförstärkning skapar vi en tydlig och aktuell kravprofil.

The Place jobbar med konsultuthyrning och rekrytering av ett brett spann roller inom HR och lön som bland annat HR-generalister, HR-chefer, rekryterare, löneadministratörer och lönespecialister.


Rekryteringsrådgivning inom HR och lön

Vilka kompetenser ska du prioritera när du ska rekrytera en ny medarbetare till ditt HR-team? Är det en nyckelperson du söker, eller vill du ha stöttning i det administrativa arbetet? Vi ger rådgivning och hjälper dig och din organisation att reda ut vilka kompetenser som kan er verksamhet till nya höjder. Tillsammans med ett starkt team av erfarna rekryteringsspecialister hjälper vi dig att hitta din nästa HR-stjärna. 

Vi kommer gärna ut på ett förutsättningslöst möte hos er där vi lyssnar till era behov. Låter det intressant?   

Lästips!

Så planerar du en lyckad och effektiv onboarding!

Hur viktigt är egentligen en bra onboarding av nya medarbetare? I denna artikel har vi på The Place har sammanfattat våra bästa tips, baserade på mer än 30 års erfarenhet, om hur du lyckas med effektiv onboarding. Vi bjuder också på en enkel guide till dig med såväl konkreta som generella tips samt en checklista för effektiv onboarding.


Talent Management – våra digitala guider

Kompetensbaserad rekrytering i alla steg

Vi har jobbat med rekrytering och kompetensfrågor i mer än 30 år. Under tiden har vi hunnit samla på oss en hel del erfarenheter som vi gärna delar med dig som arbetsgivare. Nedan hittar du våra kompetensbaserade guider kan komma väl till hands när du ska skriva en kravprofil eller planera en lyckad onboarding – och allt där emellan!

Vi hittar din nya kollega!

På The Place erbjuder vi moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och skräddarsydda rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyr konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytera med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.

HR-medarbetare titlar

Rekrytera HR-chef, rekrytera HR-konsult, rekrytera HR-generalist, rekrytera HR-assistent, hitta medarbetare HR, hitta medarbetare lön, hitta rekryterare, hitta medarbetare rekryterare, rekrytera HR-specialister, rekrytera HR-koordinator, rekrytera Talent Acquisition Manager, rekrytera Talent Acquisition Specialist, rekrytera Talent Acquisition Coordinator, rekrytera Talent Aquisition Strategist, rekrytera löneadministratör, rekrytera lönespecialist, rekrytera löneassistent,