Olika anställningsformer

Olika rekryteringslösningar passar olika företag. Behöver du tillfällig kompetensförstärkning, direktrekrytera eller hyra först och anställa sedan?

Hyr konsult

Vi är en arbetsgivare som brinner för att våra medarbetare ska må bra. Hyr konsult via oss och låt oss ta personalansvar. Oavsett om du behöver hyra kompetens kortsiktigt, vid till exempel vikariat eller interimlösningar, eller om det är ett långsiktigt kompetensbehov så hittar vi din nästa medarbetare. Här kan du läsa om upplägget att hyra en konsult via The Place.

Rekrytering

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Rekryteringsupplägget passar dig som söker en medarbetare ni själva vill anställa och ha medarbetaransvar för, men med guidning och expertis från oss i processen. Vi hjälper till med hela eller delar av processen. Läs mer om våra olika paket och lösningar: FlexMatch, SmartMatch och FullMatch!

Vad är Happy Work för dig?

Vi är mästare på att sköta medarbetarfrågor och är övertygade om att våra medarbetare växer när de trivs och mår bra. Därför tar vi mer än gärna hela, eller delar av, arbetsgivaransvaret när vi hjälper våra kunder att hitta och rekrytera sin nästa medarbetare.

Men alla företag fungerar olika, och för en del passar det bättre att själva sköta rekryteringen. Då kommer vi in som en rekryteringspartner som driver hela, eller stöttar delar, av rekryteringsrprocessen.

Hitta talanger – Hitta medarbetare – sök personal

Hitta kompetensen

Söker du medarbetare inom administration, marknad eller ekonomi? Berätta vilken kompetens du söker, vi påbörjar direkt sökandet!

Sätt igång!

Where happy work happens

The Place

Vi tror på glädje som nyckeln till företagstillväxt. På the Place erbjuder vi de mest attraktiva kompetensnätverken där empatiskt ledarskap, glädje och livsbalans står i fokus.

Om oss