Vilken kompetens söker du?
Skriva kravprofil. Fullständig guide från The Place.

Kompetensbaserad kravprofilsguide


Vill du skapa en kravprofil utan att rekrytera med oss? Inga problem. Vi har tagit fram en artikel och gratis kravprofilsguide för dig att kika på.


Behovsanalys och rekryteringsrådgivning


Behöver du hjälp med att kartlägga ditt kompetensbehov? Vi hjälper dig gärna!

The Place är en strategisk rekryteringspartner. Vi har jobbat med rekrytering, bemanning och HR i över 35 år. Vi hjälper dig att kartlägga och prioritera vilka kompetenser och erfarenheter du leta efter i din nya medarbetare.

Ta nästa steg i din rekrytering och boka kostnadsfri rekryteringsrådgivning med oss. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så kontaktar vi dig snarare än du tror.

Kompetensbaserad rekrytering i alla steg


Vi har jobbat med rekrytering och kompetensfrågor i mer än 30 år. Under tiden har vi hunnit samla på oss en hel del erfarenheter som vi gärna delar med dig som arbetsgivare.

Nedan hittar du våra kompetensbaserade guider kan komma väl till hands när du ska skriva en kravprofil eller planera en lyckad onboarding – och allt där emellan!


Vi hittar din nya kollega!


På The Place erbjuder vi moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och skräddarsydda rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyr konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytera med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.