Här finns vi!

Behöver du hitta medarbetare i Stockholm, Malmö, Göteborg eller… Kiruna? Vi har lång och bred erfarenhet av att hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens. Oavsett var de befinner sig. Här nedan kan du läsa mer om våra största geografiska områden.

Rekryteringsföretag med 35 år i ryggen

The Place är ett rekryteringsföretag som gör saker lite annorlunda. Med moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och vältestade rekryteringspaket är vi en rekryteringspartner att räkna med. Vi har över 35 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och HR-rådgivning. Här nedan kan du läsa om våra största geografiska områden Stockholm, Uppsala, Malmö och Göteborg. Men vi hjälper dig såklart vart du än befinner dig i Sverige!

Rekryteringsföretag Stockholm: Rekrytera eller hyr konsulter i Stockholm med The Place.

Stockholm

Vi hittar din nya medarbetare i Stockholm oavsett om du vill direktrekrytera, hyra konsult eller hyr-rekrytera. Läs mer om vårt kunderbjudande för företag i Stockholm.

Uppsala

Vi hittar din nya medarbetare i Uppsala oavsett om du vill direktrekrytera, hyra konsult eller hyr-rekrytera. Läs mer om vårt kunderbjudande för företag i Uppsala.

Rekrytera eller hyr konsulter i Uppsala med The Place.
Rekrytera eller hyr konsulter i Göteborg med The Place.

Göteborg

Vi hittar din nya medarbetare i Göteborg oavsett om du vill direktrekrytera, hyra konsult eller hyr-rekrytera. Läs mer om vårt kunderbjudande för företag i Göteborg.

Malmö

Vi hittar din nya medarbetare i Malmö oavsett om du vill direktrekrytera, hyra konsult eller hyr-rekrytera. Läs mer om vårt kunderbjudande för företag i Malmö med omnejd.

Rekrytera eller hyr konsulter i Malmö med The Place.

Finns vi inte i din stad?

No worries. Vi har lång erfarenhet av att rekrytera medarbetare till företag runt om i Sverige. Ta kontakt med oss direkt, eller berätta för oss vad du söker genom att skapa en light kravprofil här nedan. Det tar bara någon minut, och vi påbörjar sökandet direkt!


Digital referenstagning

Vad är en digital referenstagning? Och vad är egentligen skillnaden mellan en digital och en ”vanlig” referenstagning?

Toppbetyg från våra konsulter

The Place får toppbetyg i den senaste konsultundersökningen.

Digital rekrytering

Att sköta rekryteringen digitalt blir alltmer vanligt och uppskattat, och det är lätt att förstå varför.

Vi hittar din nya kollega!

På The Place erbjuder vi moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och skräddarsydda rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyr konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytera med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.

The Place hjälper Alstom med rekrytering och bemanning.
Säg hej till kunderna
Till våra referenser och case
The Place hjälper EasyPark med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Rusta med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper BSH med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Siemens med rekrytering och bemanning.
Som Worklife Partner
Hur vi arbetar med kunder
The Place hjälper Atlas Copco med rekrytering och bemanning.