Rekrytera eller hyr konsulter i Göteborg med The Place

Välkommen till The Place! Vi är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper kunder i Göteborg med omnejd. Vi är dessutom Sveriges enda Worklife Partner – för att vi tror på långsiktiga relationer!

Rekryterings- och bemanningsföretag i Göteborg

Letar du efter ett pålitligt rekryterings- och bemanningsföretag i Göteborg? Då har du kommit till rätt plats. The Place är din partner när det gäller att hitta de bästa talangerna och fylla lediga positioner i ditt företag. Vi är experter på rekrytering och bemanning, och vårt mål är att göra din rekryteringsprocess smidig, effektiv och framgångsrik.


Rekrytera eller hyr konsult i Göteborg med The Place.

Vilken kompetens söker du?

Berätta för oss vad du söker efter i din nya kollega. Du är mer än välkommen att kontakta oss direkt, eller så kan du påbörja en light kravprofil här nedan med bara några klick.


Sveriges enda Worklife Partner

Vi vet att varje jobb har en början och ett slut, men ett worklife är mycket mer än så. Vi förstår vikten av att skapa en meningsfull arbetsmiljö där både kunder och konsulter kan trivas och växa tillsammans. Vi arbetar nära dig för att förstå dina behov och krav, och vi strävar efter att hitta den perfekta matchningen mellan ditt företag och våra kandidater.


Vad innebär Worklife Partner?

Kolla på vår film för att lära dig vad Worklife Partner innebär och lär känna The Place lite bättre.

Vad tycker våra kunder och konsulter om oss som Worklife Partner?


Rekrytering i Göteborg inom tjänstemannasektorn

Som rekryteringsbolag i Göteborg har vi en bred kompetens inom olika områden, inklusive bl.a. HR, ekonomi, kommunikation, kundservice och logistik. Vi förstår de specifika kraven och utmaningarna inom varje område och kan erbjuda skräddarsydda rekryteringslösningar för att uppfylla dina behov. Nedan hittar du mer information om rekrytering inom våra olika kompetenshubbar.

Rekrytera eller hyr konsulter inom ekonomi

Ekonomi

Hitta kompetens inom ekonomi, redovisning & finans.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom marknad och kommunikation.

Marknad

Hitta kompetens inom kommunikation, marknadsföring & försäljning.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom administration.

Back Office

Hitta kompetens inom Back Office och administration.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom kundservice.

Kundservice

Hitta kompetens inom kundservice och teknisk support.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom logistik och inköp.

Supply Chain

Hitta kompetens inom Supply Chain, logistik och inköp.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom HR och lön.

HR & Lön

Hitta kompetens inom rekrytering, HR och lön.

Läs mer

Rekrytering i Göteborg – eller hela landet

The Place grundades 1988 norr om Stockholm, men har idag kontor i Stockholm och i Göteborg. Vi är dock vana vid att hjälpa till över hela Sverige och har ett stort kontaktnät för dig att nyttja. Digital rekrytering är inget hinder för att rekryteringen ska bli klockren.

Som ledande rekryteringsföretag i Göteborg erbjuder vi skräddarsydda lösningar för rekrytering inom olika branscher och funktioner. Vi har över 35 års erfarenhet inom rekrytering och bemanning, men det var först 2019 som vi verkligen hittade vår identitet och blev The Place. Vi är inte rädda för att utmana de traditionella sätten att arbeta inom branschen, och det är detta mod som skiljer oss från konkurrenterna.

Läs mer här om The Place som bemanningsföretag eller om oss som rekryteringsföretag.

Andreas Wiberg på The Place är regionansvarig för Göteborg.

Andreas Wiberg

Regionansvarig Göteborg


Viktigt att tänka på när du ska välja rekryterare


Hitta den perfekta konsulten för ditt företag


6 fördelar med digital rekrytering

Vi hittar din nya kollega!

På The Place erbjuder vi moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och skräddarsydda rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyr konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytera med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.Rekryteringsföretag Göteborg

När du samarbetar med oss kan du vara säker på att vi använder de senaste rekryteringsstrategierna och verktygen för att attrahera och identifiera de bästa kandidaterna på marknaden. Vi genomför noggranna urval och intervjuer för att säkerställa att du endast möter högkvalificerade och motiverade kandidater.

Vi har byggt ett omfattande nätverk av potentiella kandidater i Göteborgsområdet och har tillgång till en databas med kvalificerade talanger. Vi är väl medvetna om vikten av att hitta rätt person för rätt position, och vi sätter alltid din framgång i centrum av vår rekryteringsstrategi.

När du väljer The Place som ditt rekryterings- och bemanningsföretag i Göteborg kan du förvänta dig en högkvalitativ och skräddarsydd rekryteringsprocess. Vi investerar tid och resurser för att förstå din organisations kultur, värderingar och specifika behov. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer och vara en pålitlig partner som stöttar din företagstillväxt.

Vårt team av erfarna rekryteringskonsulter är specialister inom sina respektive områden och har djupgående kunskap om Göteborgs arbetsmarknad. Vi har gedigen erfarenhet av att rekrytera inom HR, ekonomi, kommunikation, logistik och andra branscher. Genom att kombinera vår expertis med vårt stora nätverk av professionella kontakter kan vi hitta rätt kandidater för dig.

För att förbättra din synlighet på nätet och säkerställa att du når ut till de rätta kunderna, har vi också genomfört en omfattande SEO-optimering för vår webbplats. Som ett resultat av detta kan du enkelt hitta oss när du söker efter sökord som ”rekryteringsföretag Göteborg”, ”bemanningsföretag Göteborg”, ”rekrytering Göteborg”, ”bemanning Göteborg”, ”rekryteringsbolag Göteborg” och ”hyra konsult Göteborg”.

Vi förstår att varje företag är unikt och har sina egna behov och utmaningar när det gäller rekrytering och bemanning. Därför skapar vi skräddarsydda lösningar för varje kund. Oavsett om du behöver hjälp med att rekrytera permanenta medarbetare, hyra in konsulter på kort sikt eller behöver projektbaserad bemanning, kan vi hjälpa dig.

Så om du är en rekryterande chef inom HR, ekonomi, kommunikation, logistik eller något annat område och letar efter ett pålitligt rekryterings- och bemanningsföretag i Göteborg, så är The Place det rätta valet för dig. Vi är dedikerade till att hjälpa dig att hitta de bästa talangerna som kommer att passa perfekt in i din organisation och bidra till dess framgång.


Kontakta oss för rekrytering i Göteborg

Kontakta oss idag för att diskutera dina rekryteringsbehov och se hur vi kan bli din föredragna partner för rekrytering och bemanning i Göteborg. The Place är här för att göra rekrytering enklare, effektivare och mer framgångsrik för dig. Tillsammans kan vi bygga en stark och framgångsrik arbetsstyrka som driver din organisation framåt.

E-post: hej@theplace.se

Eller gå till kontaktsidan och ta kontakt med någon av våra affärsansvariga så hjälper de dig med dina frågor kring rekrytering, kompetensförsörjning och konsultuthyrning.


The Place hjälper Alstom med rekrytering och bemanning.
Säg hej till kunderna
Till våra referenser och case
The Place hjälper EasyPark med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Rusta med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper BSH med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Siemens med rekrytering och bemanning.
Som Worklife Partner
Hur vi arbetar med kunder
The Place hjälper Atlas Copco med rekrytering och bemanning.