en bild

Rekryterings­företag i Stockholm

Vi är en rekryterings- och kompetenspartner i Stockholm. Våra områden inom rekrytering är Administration, Kommunikation och Ekonomi!

Vi har Stockholms vassaste kompetensnätverk!

Vi på The Place har 30 års erfarenhet inom konsultuthyrning och rekrytering i Stockholmsområdet. Vi brinner för att hjälpa företag att hitta rätt person till rätt plats, och vi finns med i hela processen: från kravprofil till intervjuer och kontraktskrivning. Med hela eller delar av personalansvaret! The Place är helt enkelt en rekryterings- och kompetenspartner som stabilt och tryggt matchar vassa kandidater med företag i Stockholm. 

Vilken kompetens behöver du rekrytera? Skapa en kravprofil på 2 minuter!

Vill du rekrytera talanger till ditt företag i Stockholmsområdet? Fyll i vår kravprofil och berätta vad du söker för kompetens. Helt gratis! Och snabbt går det också. Du kan självklart också ta kontakt med oss direkt via kontaktsidan.

Det bästa rekryteringserbjudandet för dig som vill rekrytera talanger i Stockholm.

The Place är ett rekryteringsföretag i Stockholm med kunder som huvudsakligen har rekryteringsbehov inom områdena marknad och kommunikation, ekonomi, finans och bank samt administration och kontor. Vi brinner för att matcha vass kompetens med företag i Stockholmsområdet. Dessutom har vi marknadens bästa rekryteringsverktyg, nämligen SmartMatch, FlexMatch och FullMatch där vi kan anpassa din rekrytering till dina behov! 

I behov av nya talanger? Vi hittar dem!

The Place största kategorier inom rekrytering är rekrytering ekonomi stockholm, rekrytering marknadsföring stockholm och rekrytering administration stockholm. Vi jobbar även inom andra områden som till exempel HR-rekrytering. Gör en snabb kravprofil och berätta kort vilken kompetens du är i behov av – oavsett om det handlar om en chefsrekrytering i Stockholm eller en direktrekrytering till någon annan del av landet. Vi kommer kontakta dig snabbare än vad du tror och samtidigt påbörja jakten på din nya medarbetare! 

E-post: hej@theplace.se

Telefon: 08-586 22 700

Eller gå till kontaktsidan och ta kontakt med någon av våra affärsansvariga så hjälper de dig med dina frågor kring rekrytering, kompetensförsörjning och konsultuthyrning.

Stockholms län eller hela landet

Det är i Stockholms län The Place är verksamma i när det gäller rekryteringsuppdrag. Vid direktrekryteringar kan vi däremot hjälpa till över hela Sverige! Läs mer här om The Place som bemanningsföretag i Stockholm.