en bild

Rekryterings­företag i Stockholm

Hej! Välkommen till The Place - Sveriges enda Worklife Partner. Vi är ett rekryteringsföretag i Stockholm och en strategisk rekryteringspartner för såväl långsiktiga som tillfälliga behov. Du väljer själv vad som passar dig: en direktrekrytering eller hyra av kompetent konsult.

Rekrytering i Stockholm med över 30 år i ryggen

The Place är ett rekryteringsföretag i Stockholm som gör saker lite annorlunda. Med moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och vältestade rekryteringspaket är vi en rekryteringspartner i Stockholm att räkna med. Vi har också över 30 års erfarenhet inom konsultuthyrning och rekrytering i Stockholmsområdet.

Rekryteringsföretag i Stockholm: tjänstemannaområdet

Låter det torrt? Kanske, men vi är inte torra för det (tvärtom - vi är ett riktigt  glatt gäng). The Place är ett rekryteringsföretag i Stockholm som brinner för att matcha företag med rätt talanger inom hela tjänstemannaområdet; Ekonomi, Kommunikation, Administration, Kundservice, IT, HR och Logistik.

Vi är också Sveriges enda Worklife Partner och tillför kompetens inom hela området Talent Management. Läs mer om hur vi kan stärka din affär genom våra tre ben: Rekrytering, Kompetens och Produktivitet.

Börja sökandet efter din nya talang: Skapa en kravprofil på 2 minuter!

Det bästa rekryteringserbjudandet för dig som vill rekrytera talanger i Stockholm

Vad är viktigt för dig när du letar rekryteringsföretag i Stockholm? Alla företag och organisationer är olika och har helt olika förutsättningar och rekryteringsbehov. Vi har tre olika rekryteringspaket - SmartMatch, FlexMatch och FullMatch för att anpassa rekryteringen efter dina behov. Det innebär att vi kan ansvara för hela eller delar av rekryteringsprocessen och vi kan skräddarsy rekryteringen efter din budget och dina önskemål.

 

I behov av nya talanger i Stockholm? Vi hittar dem!

The Place största kategorier inom rekrytering är rekrytering ekonomi stockholm, rekrytering marknadsföring stockholm och rekrytering administration stockholm. Vi jobbar även inom andra områden som till exempel HR-rekrytering. Gör en snabb kravprofil och berätta kort vilken kompetens du är i behov av – oavsett om det handlar om en chefsrekrytering i Stockholm eller en direktrekrytering till någon annan del av landet. Vi kommer kontakta dig snabbare än vad du tror och samtidigt påbörja jakten på din nya medarbetare! 

E-post: hej@theplace.se

Telefon: 08-586 22 700

Eller gå till kontaktsidan och ta kontakt med någon av våra affärsansvariga så hjälper de dig med dina frågor kring rekrytering, kompetensförsörjning och konsultuthyrning.

Rekryteringar i Stockholms län  - eller hela landet

Det är i Stockholm The Place har kontor, därför utför vi merparten av våra rekryteringar i Stockholm. Vi är dock vana vid att hjälpa till över hela Sverige och har ett stort kontaktnät för dig att nyttja.

Läs mer här om The Place som bemanningsföretag i Stockholm eller om oss som rekryteringsföretag generellt.