Rekryterings­företag i Stockholm
Rekryteringsföretag Stockholm: Rekrytera eller hyr konsulter i Stockholm med The Place.

Rekryteringsföretag i Stockholm med 35 år i ryggen


The Place är ett rekryteringsföretag i Stockholm som gör saker lite annorlunda. Med moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och vältestade rekryteringspaket är vi en rekryteringspartner i Stockholm att räkna med.

Vi har också över 35 års erfarenhet inom konsultuthyrning och rekrytering i Stockholmsområdet. Det gör oss till ett av Stockholms, och Sveriges (!) mest erfarna rekryteringsföretag.Vilken kompetens söker du?

Berätta vad du söker för kompetenser och erfarenheter i din nya medarbetare. Kontakta oss direkt för rådgivning, eller påbörja en light kravprofil här nedan!


The Place är Sveriges enda Worklife Partner

Vi vet att varje jobb har en början och ett slut, men ett worklife är mycket mer än så. Vi förstår vikten av att skapa en meningsfull arbetsmiljö där både kunder och konsulter kan trivas och växa tillsammans. Därför arbetar vi nära dig för att förstå dina behov och krav, och vi strävar efter att hitta den perfekta matchningen mellan ditt företag och våra kandidater.


Vad innebär Worklife Partner?

Kolla på vår film för att lära dig vad Worklife Partner innebär och lär känna The Place lite bättre.


Vad tycker våra kunder och konsulter om oss som Worklife Partner?Våra största rekryteringsområden


Rekryteringsföretag i Stockholm inom tjänstemannaområdet:


Låter det torrt? Kanske, men vi är inte ett dugg torra (tvärtom – vi är ett riktigt  glatt gäng). The Place är ett rekryteringsföretag i Stockholm som brinner för att matcha företag med rätt talanger inom hela tjänstemannaområdet; Ekonomi, Kommunikation, Administration, Kundservice, HR, IT och Logistik.

Vi är också Sveriges enda Worklife Partner och tillför kompetens inom hela området Talent Management.

Rekrytera eller hyr konsulter inom ekonomi

Ekonomi

Hitta kompetens inom ekonomi, redovisning & finans.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom marknad och kommunikation.

Marknad

Hitta kompetens inom kommunikation, marknadsföring & försäljning.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom HR och lön.

HR & Lön

Hitta kompetens inom rekrytering, HR och lön.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom logistik och inköp.

Supply Chain

Hitta kompetens inom Supply Chain, logistik och inköp.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom kundservice.

Kundservice

Hitta kompetens inom kundservice och teknisk support.

Läs mer

Back Office

Hitta kompetens inom Back Office och administration.

Läs mer

Rekryteringar i Stockholms län – eller hela landet


The Place huvudkontor ligger i Stockholm, därför utför vi merparten av våra rekryteringar i Stockholm. Vi är dock vana vid att hjälpa till över hela Sverige och har ett stort kontaktnät för dig att nyttja.

Läs mer här om The Place som bemanningsföretag i Stockholm eller om oss som rekryteringsföretag generellt.


Skriv en kompetensbaserad kravprofil

The Place får toppbetyg av sina konsulter

Viktigt att tänka på när du ska välja rekryterare


Ett av Stockholms bästa rekryteringsföretag

The Place har flera gånger utsetts till ett av Sveriges bästa rekryteringsföretag. På Recruitment Awards 2022 var vi finalister i kategorierna: Årets Rekryteringsföretag och Årets Ledare (Elisabet Holmene). Det är med andra ord inte bara vi själva som tycker att The Place är (ett av) Stockholms bästa rekryteringsföretag.

Recruitment Awards 2020 var The Place det enda företaget i Sverige som var utsedda finalister i hela fyra kategorier: Årets Rekryteringsföretag, Årets Rekryterare, Årets Ledare och Årets Kommunikationskampanj.

Läs mer om Reruitment Awards.

I behov av nya talanger i Stockholm? Vi hittar dem!

The Place största kategorier inom rekrytering är rekrytering ekonomi stockholm, rekrytering marknadsföring stockholm och rekrytering administration stockholm. Vi jobbar även inom andra områden som till exempel HR-rekrytering. Gör en snabb kravprofil och berätta kort vilken kompetens du är i behov av – oavsett om det handlar om en chefsrekrytering i Stockholm eller en direktrekrytering till någon annan del av landet. Vi kommer kontakta dig snabbare än vad du tror och samtidigt påbörja jakten på din nya medarbetare! 

E-post: hej@theplace.se

Eller gå till kontaktsidan och ta kontakt med någon av våra affärsansvariga så hjälper de dig med dina frågor kring rekrytering i Stockholm, kompetensförsörjning eller hyra av konsult.


Det bästa rekryteringserbjudandet för dig som vill rekrytera talanger i Stockholm

Vad är viktigt för dig när du letar rekryteringsföretag i Stockholm? Alla företag och organisationer är olika och har helt olika förutsättningar och rekryteringsbehov. Vi har tre olika rekryteringspaket – SmartMatch, FlexMatch och FullMatch för att anpassa rekryteringen efter dina behov. Det innebär att vi kan ansvara för hela eller delar av rekryteringsprocessen och vi kan skräddarsy rekryteringen efter din budget och dina önskemål.

Med över 35 års erfarenhet är vi ett av de mest erfarna rekryteringsföretagen i Stockholm. Vårt team av erfarna rekryteringskonsulter är specialister inom sina kompetensområden och är bland de bästa rekryterarna i Stockholm. Vi har gedigen erfarenhet av att rekrytera i Stockholm inom HR, ekonomi, kommunikation, logistik och andra branscher. Genom att kombinera vår expertis med vårt stora nätverk av professionella kontakter kan vi hitta rätt kandidater för dig.

För att förbättra din synlighet på internet och säkerställa att du når ut till rätt kandidaterna, har vi också genomfört en omfattande SEO-optimering för vår hemsida. Som ett resultat av detta kan du enkelt hitta oss när du söker efter sökord som ”rekryteringsföretag Stockholm”, ”rekrytering Stockholm”, ”rekryteringsbolag Stockholm” och ”hyra konsult Stockholm”. På samma sätt som att kandidater hittar till oss när de är på jakt efter lediga jobb i Stockholm eller på jakt efter ett kompetent konsultföretag.


The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag
The Place: Auktoriserat bemanningsföretag

Vi hittar din nya kollega!

På The Place erbjuder vi moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och skräddarsydda rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyr konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytera med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.

The Place hjälper Alstom med rekrytering och bemanning.
Säg hej till kunderna
Till våra referenser och case
The Place hjälper EasyPark med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Rusta med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper BSH med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Siemens med rekrytering och bemanning.
Som Worklife Partner
Hur vi arbetar med kunder
The Place hjälper Atlas Copco med rekrytering och bemanning.