The Place är finalister i Recruitment Awards – i fyra kategorier

2021-04-19

Wow, wow, WOW! The Place har blivit finalister i hela fyra kategorier i Recruitment Awards 2020. Dessutom det enda företaget i hela Sverige som blivit nominerat i fyra kategorier.


The Place är finalister i fyra kategorier i Recruitment Awards 2020!

Ibland händer det att vi överträffar oss själva, nu har det sannerligen hänt igen. Vi är så stolta och glada att äntligen kunna berätta att The Place är nominerade i hela FYRA kategorier i Recruitment Awards 2020!

Och om ni mot förmodan missade den andra roliga delen i ingressen så är vi dessutom det ENDA företaget i hela Sverige som är nominerade i fyra kategorier!

– Att bli finalister i fyra kategorier känns helt överväldigande, men också välförtjänt. Vi har ett oslagbart team på The Place! Vi drog i gång en stor förändringsresa precis innan pandemin slog till, och ändå levererar vi på topp, säger vd Elisabet Holmene och fortsätter:

– Detta är verkligen ett kvitto på att The Place varumärkesförflyttning och ompositionering var rätt i tiden, och att fler än vi ser värdet i att modernisera den bransch vi befinner oss i. The Place gick i bräschen för rekryteringsbranschen för 30 år sedan, nu gör vi det igen!

The Place är finalister i:

*Årets rekryteringsföretag

”The Place startade för 30 år sedan under namnet Placera Personal. Hösten 2019 förvandlades företaget till The Place – Where happy work happens! Med sin kommunikation är de en färgklick i branschen och i genom sitt erbjudande om att vara en ”Worklife Partner” är de en långsiktig medspelare för att tillgodose kundernas kompetensbehov. The Place har en ambition att ligga i framkant och sticker ut med en digital och innovativ lösning på hemsidan för skapande av kravprofil.

Med noll reklamationer under 2020 och en kandidatnöjdhet som har ökat med 28% visar The Place att de tar både kund- och kandidatresan på allvar.”

*Årets Ledare – Elisabet Holmene (vd)

”Elisabet har en unik förmåga att inspirera och engagera människor. Hon är expert på att formulera strategiska visioner till konkreta mål och handfasta uppgifter och därefter driva fokuserat framåt. Med Elisabet vid rodret vågade bolaget lämna sitt 30 – åriga varumärke Placera Personal och ta steget och bli The Place med mottot – ”Where happy work happens”

* Årets Rekryterare – Klara Eidhagen

”Klara på The Place sätter relationen mellan kund och kandidat i centrum och gör sitt yttersta för att hitta bästa långsiktiga match. Hon har trots pandemin genomfört 30 kvalificerade rekryteringar. Hon använder digital CV-screening för att kunna ge 100% av sin energi till kund- och kandidatupplevelsen, och det ger resultat: 10 av 10 i Trustruits utvärdering.”

* Årets kommunikationskampanj (transformationen när Placera Personal blev The Place)

Se filmen som publicerades när Placera Personal bytte varumärke och blev The Place.

Nu händer det!

”Företaget vill sätta glädje, långsiktighet och partnerskap i fokus och finnas med som en trygg partner. The Place har tagit en ny position på marknaden och har valt att ta ett kliv från bemanningsbranschen.

Annonseringskampanjen är ljus, enkel och effektfull. Deras användning av video är informativ, livlig och ger en ny, fräsch och engagerande bild till företaget i en trång sektor. Deras användning av sociala medier är bra och stöder deras nya image och messaging.”

Recruitment Awards är en helt ny branschgala som utser Sveriges bästa aktörer inom rekrytering och bemanning. Galan arrangeras för att ”uppmärksamma rekryterings- och bemanningsföretag som under 2020 gjort en speciell insats eller på något annat sätt bidragit till information, kompetens, innovation eller kvalitetshöjning inom branschen”.

Under årets gala den 27 maj presenteras vinnarna (och därmed The Place hoppas vi) i samtliga 12 kategorier.

Visst håller ni tummarna för oss nu?


HITTA TALANGER | HITTA MEDARBETARE | SÖK PERSONAL

Hitta kompetensen

Söker du medarbetare inom administration,
marknad eller ekonomi? Berätta vilken
kompetens du söker, så hjälper vi dig att komma vidare i processen. Snabbt och enkelt.WHERE HAPPY WORK HAPPENS

The Place

Vi tror på glädje som nyckeln till företagstillväxt.
På the Place erbjuder vi de mest attraktiva
kompetensnätverken där empatiskt ledarskap,
glädje och livsbalans står i fokus.