Sveriges enda Worklife Partner

The Place är ett rekryterings- och konsultföretag som har funnits i hela 35 år. Men det var först 2019 som vi på riktigt fann oss själva och blev The Place. Med all vår erfarenhet i ryggen och med nyfunnet mod utmanar vi idag en traditionell bransch. Vi är The Place – Sveriges enda Worklife Partner.

Vad innebär Worklife Partner?

Kolla på vår film för att lära dig vad Worklife Partner innebär och lär känna The Place lite bättre.

Worklife Partner för kunder och konsulter

Vårt mål är att hjälpa konsulter vidare i karriären, att kandidater återkommer till oss och att kunders affär växer. Ett jobb har en början och ett slut. Ett Worklife är mycket mer än så. På denna sida får du möta några av våra kunder och konsulter, och höra dem berätta om hur vi har varit en Worklife Partner till dem.


Worklife Partner story: Eva

Eva är en The Place-konsult som nu gått över i anställning hos vår kund Siemens.

Här berättar Eva om konsultrollen och hur The Place som Worklife Partner motiverade henne att hoppa på en oväntad möjlighet, när hon minst anade det.

Worklife Partner story: Christoffer

Christoffer Carlssons första upplevelse av The Place var när han själv sökte jobb som Controller på Skruf Snus i oktober 2020.

Idag, två år senare, är Christoffer ekonomichef och har precis fått sin andra ekonom från The Place på plats. Med andra ord: Ett riktigt Worklife Partner-samarbete!

Worklife Partner story: Lida

Utanförskap, dålig lön, otryggt – myterna kring att jobba som konsult är många. Men för Lida Stukan har det varit helt tvärtom efter att hon fann The Place som Worklife Partner.

Nu vill Lida modernisera sättet andra ser på konsultyrket, och uppmuntrar fler att våga testa!

Worklife Partner story: David

Något som ligger extra nära The Place färgglada hjärta är Students @ The Place. Vi vet att extraarbete och sommararbete ger studenter en viktig skjuts in i arbetslivet.

David fick ett sommarjobb inom sitt studieområde Supply Chain. Hans upplevelse av The Place som Worklife Partner överträffade alla hans förväntningar.


Vi tror på partnerskap över tid

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits i över 30 år. Men vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm.

Som Worklife Partner jobbar vi istället för att skapa långsiktiga relationer och är en rådgivande partner i rekryterings- och medarbetarfrågor till våra kunder. Vi tar ett kompetensansvar som sträcker sig längre än ett anställningskontrakt och tittar på nutida och framtida kompetensbehov.

Rekrytera med oss