en bild

Vi är Sveriges enda Worklife Partner

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits i över 30 år. Men vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffor blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är medarbetare eller kund.

Sveriges enda Worklife Partner.

Vi vet att glada och välmående medarbetare presterar bättre och hjälper företag att växa. Hos oss ska därför Sveriges bästa kompetensnätverk finnas där empatiskt ledarskap, glädje och livsbalans står i fokus. Vi är helt enkelt en stabil plats att växa hos över tid. En plats för våra kunder att stärka sin affär och för våra medarbetare att stärka sin karriär.

Detta är vad vi kallar att vara en Worklife Partner.

Vi finns med under ett "Worklife"

Som Worklife Partner tar vi ett långsiktigt ansvar och vi avgränsar oss inte. Vi är en Worklife Partner för våra kunder, för dig som är helt ny på arbetsmarknaden, för dig som kommit en längre bit i arbetslivet och kanske gigar via egna bolaget och för alla våra anställda konsulter inom ekonomi, kommunikation och administration. 

Nedan illustrerar vi hur vi finns med under ett helt "Worklife", oavsett var i ditt unika worklife du befinner dig just nu och vilket kompetensbehov du har för tillfället.

 

Glädje kommer alltid först.

Vårt yttersta mål som Worklife Partner är att leverera positiva arbetsupplevelser över tid – både för kunder och medarbetare. Vi är övertygade om att när vi prioriterar rätt person på rätt jobb och när vi gör vårt allra bästa för att introducera, utveckla och stödja medarbetare så skapas ett lyckligare och mer hållbart arbetsliv. Det här är vår motor och drivkraft i allt vi gör: som rekryteringspartner, som produktivitetsförstärkare, som kompetensförstärkare och som arbetsgivare.