en bild

Studentjobb i Stockholm inom administration, marknad och ekonomi

Är du student på jakt efter ett administrativt extrajobb i Stockholm? Hos The Place har vi studentjobb inom administration, ekonomi, HR, kundtjänst, logistik och marknadsföring. Vi hoppas att du hittar ett ledigt studentjobb som passar dig!

Extrajobb för studenter i Stockholm - jobba med ekonomi, administration eller marknadsföring

Pluggar du på högskola eller universitet och vill jobba extra vid sidan om studierna? The Place har lediga jobb för studenter i Stockholm på flera spännande företag. Sök ett studentjobb idag eller registrera ditt CV så att våra rekryterare kan ta kontakt med dig när nya studentjobb kommer in.

Du hittar våra lediga studentjobb i listan på lediga jobb:

♦ Se lediga jobb

Vill du göra en öppen ansökan på kommande lediga studentjobb inom administration, ekonomi och marknad?

 ♦ Registrera CV för studentjobb


Svårt att hitta studentjobb i Stockholm?

Lediga studentjobb i Stockholm är inte alltid lätt att hitta och det är ofta hög konkurrrens om jobb för studenter. Därför är det  bra att du kan registera ditt CV hos oss och berätta att du är intresserad av att extrajobba under studietiden inom marknadsföring, ekonomi, administration eller kundtjänst. Berätta gärna hur mycket jobb du är tillgänglig för. Ju mer information vi har om dig och de tjänster du är intresserad av, desto lättare blir det för våra kompetenta rekryterare att matcha ditt CV med kommande lediga studentjobb och extrajobb.


Att extrajobba som student

Av många arbetsgivare uppfattas ett extrajobb som student som något positivt och meriterande. Att jobba extra under studietiden kan alltså öka dina möjligheter för framtida jobb. 

Lycka till i ditt jobbsökande, vi hoppas att du hittar det studentjobb du söker!