Extrajobb och sommarjobb för dig som studerar

Är du en student på jakt efter ett extrajobb eller sommarjobb? Då vill vi hjälpa dig! Hos The Place har vi studentjobb inom administration, ekonomi, HR, kundtjänst, logistik och marknadsföring. Här kan du läsa mer om våra studentjobb och skicka in din ansökan.

The Place rekryteringsquiz. Ta reda på vilken rekryteringslösning som passar dig bäst.

Hitta extraknäcket hos oss!

Som student finns det många fördelar med att sommarjobba eller jobba extra under terminerna. Du får ett fylligare CV, värdefulla erfarenheter, viktiga kontakter och ett litet extraklirr i studentkassan.

Hos The Place hittar du extrajobb inom ekonomi, HR, marknad, kundtjänst, logistik och administration. Sök våra studentjobb eller skicka in en öppen ansökan för framtida möjligheter!


Sök sommarjobb med The Place!

Är du studerande och söker efter ett jobb som kan rädda de CSN-fria sommarmånaderna? Eller är det dags att hitta ett givande jobb som ger dig erfarenhet inom din framtida bransch? Då har du hamnat helt rätt! Vi har kontakt med företag runt om i Sverige som erbjuder spännande sommarjobb för dig som studerar och vill få in en fot på arbetsmarknaden.

Studentsläppet är en årlig satsning där vi matchar studenter med meriterande sommarjobb. Under hela våren får vi löpande in uppdrag från företag runt om i Sverige som söker extrajobbare och sommarjobbare.


Hur fungerar det?

Det börjar med att du enkelt skickar in en ansökan till oss om att du vill sommarjobba. Om vi fattar intresse för din profil kommer vi att höra vi av oss via mail, och sen du får spela in en kort videointervju på mobilen där du svarar på tre frågor. När vi får in ett uppdrag för sommarjobb som passar dig kommer vi matcha ihop dig med det företaget.

Våra annonser för sommarjobben är generella och proaktiva, vilket betyder att de inte avser specifika roller inom våra områden. Vi kan inte garantera att vi hittar ett sommarjobb som passar just din profil, men vår ambition är att hitta ett jobb till så många som möjligt förstås!


Sök våra sommarjobb!

Läs om våra olika områden och ansök till våra sommarjobb här nedan:

💜 Sommarjobb inom logistik & inköp

💜 Sommarjobb inom ekonomi

💜 Sommarjobb inom kundservice, support & reception

💜 Sommarjobb inom marknad & kommunikation

Att extrajobba som student

Det finns många fördelar med att ha ett extrajobb vid sidan av sina studier. Med ett extrajobb får du in en fot på arbetsmarknaden och kan knyta viktiga kontakter med företag inom din framtida bransch. Genom att jobba extra som student får du även med dig viktiga erfarenheter och kunskaper som kommer gynna dig när du söker jobb efter examen.

Många arbetsgivare tycker att ett extrajobb vid sidan av studierna är något positivt och meriterande. Att jobba extra under studietiden kan alltså öka dina möjligheter för framtida jobb. 


Svårt att hitta jobb som student?

Att hitta extrajobb eller sommarjobb som student är inte alltid lätt, och det är ofta hög konkurrens om jobb för studenter. Därför är det bra att du kan registerna ditt CV hos oss och berätta att du är intresserad av att extrajobba under studietiden inom marknadsföring, logistik, ekonomi, administration eller kundtjänst. Berätta gärna hur mycket jobb du är tillgänglig för. Ju mer information vi har om dig och de tjänster du är intresserad av, desto lättare blir det för våra rekryterare att matcha din profil med studentjobb och extrajobb.


Studentjobb – jobba inom kundsupport, ekonomi, logistik, administration eller kommunikation.

Pluggar du på högskola eller universitet och vill jobba extra vid sidan om studierna? The Place har lediga studentjobb på flera spännande företag runt om i Sverige. Sök våra lediga extrajobb idag eller registrera ditt CV så att våra rekryterare kan ta kontakt med dig när nya studentjobb kommer in.

Du hittar våra lediga studentjobb i listan på lediga jobb: Se lediga jobb

Vill du göra en öppen ansökan på kommande lediga studentjobb inom administration, ekonomi och marknad? Registrera CV för studentjobb här nedan 👇


Smidig rekrytering av studenter med The Place.

Tryggt

The Place är med dig under hela rekryteringsprocessen, från att du söker ett jobb, svarar på videofrågor och går till intervju med kund!

Digital rekrytering av studenter med The Place.

Enkelt

I vår portal kan du som jobbsökande enkelt och smidigt uppdatera din profil och ditt digitala CV.

Träffsäker rekrytering av studenter med The Place.

Träffsäkert

Vi prioriterar rätt person på rätt jobb, alltid utan kompromiss. Vi hjälper dig att hitta ett spännande och givande jobb inom ditt område.

Några varma ord från våra studenter 💜

Här är några av våra glada studenter som fixade sina sommarjobb via The Place Studentsläpp!

Processen var jättesmidig! Jag skickade in mitt cv och personliga brev, fick sedan göra tre korta videosvar och efter ett tag blev jag kontaktad och introducerad till ett sommarjobb som passade mig perfekt!

Erika

Studentsläppet, ekonomi.

Jag känner verkligen att jag har fått erfarenheter som kommer hjälpa mig i arbetslivet sen när jag tar examen. Inte bara att det ser bra ut på cv:t, jag har fått mycket större förståelse för branschen och för arbetet i sig.

David

Studentsläppet, logistik & inköp

Jag har tänkt att rekrytering tar så lång tid, men jag fick svar redan dagen efter och en vecka senare var jag på intervju. Det gick väldigt smidigt och jag fick ett varmt bemötande och tydlighet i alla steg.

Gabriella

Studentsläppet, kundservice.

Våra bästa CV-tips

Tips inför videofrågor

Förbered dig inför intervjun