Studentjobb i Stockholm inom administration, marknad och ekonomi

Är du student på jakt efter ett administrativt extrajobb i Stockholm? Hos The Place har vi studentjobb inom administration, ekonomi, HR, kundtjänst, logistik och marknadsföring. Vi hoppas att du hittar ett ledigt studentjobb som passar dig!

Lediga studentjobb stockholm

Hitta studentjobb i Stockholm

Hos The Place hittar du extrajobb inom ekonomi, HR, marknad, kundtjänst, logistik och administration. Sök studentjobbet hos oss eller gör en öppen ansökan på framtida lediga studentjobb i Stockholm!

Hitta sommarjobbet med The Place!

Är du studerande och söker efter ett jobb som kan rädda de CSN-fria sommarmånaderna? Eller är det dags att hitta ett givande jobb som ger dig erfarenhet inom din framtida bransch? Då har du hamnat helt rätt! Vi har kontakt med företag runt om i Sverige som erbjuder spännande sommarjobb för dig som studerar och vill få in en fot på arbetsmarknaden.

Via vår satsning Student @ The Place söker vi nu studenter som vill sommarjobb i Stockholm. Vi har massvis med givande sommarjobb inom våra områden ekonomi, marknad, kundservice, HR, administration och logistik. Läs mer om de olika områderna och ansök här nedan!

Se alla våra sommarjobb!

Extrajobb för studenter i Stockholm – jobba med ekonomi, administration eller marknadsföring

Pluggar du på högskola eller universitet och vill jobba extra vid sidan om studierna? The Place har lediga jobb för studenter i Stockholm på flera spännande företag. Sök ett studentjobb idag eller registrera ditt CV så att våra rekryterare kan ta kontakt med dig när nya studentjobb kommer in.

Du hittar våra lediga studentjobb i listan på lediga jobb:

♦ Se lediga jobb

Vill du göra en öppen ansökan på kommande lediga studentjobb inom administration, ekonomi och marknad?

 ♦ Registrera CV för studentjobb


Svårt att hitta studentjobb i Stockholm?

Lediga studentjobb i Stockholm är inte alltid lätt att hitta och det är ofta hög konkurrrens om jobb för studenter. Därför är det  bra att du kan registera ditt CV hos oss och berätta att du är intresserad av att extrajobba under studietiden inom marknadsföring, ekonomi, administration eller kundtjänst. Berätta gärna hur mycket jobb du är tillgänglig för. Ju mer information vi har om dig och de tjänster du är intresserad av, desto lättare blir det för våra kompetenta rekryterare att matcha ditt CV med kommande lediga studentjobb och extrajobb.


Att extrajobba som student

Av många arbetsgivare uppfattas ett extrajobb som student som något positivt och meriterande. Att jobba extra under studietiden kan alltså öka dina möjligheter för framtida jobb. 

Lycka till i ditt jobbsökande, vi hoppas att du hittar det studentjobb du söker!

Tryggt

The Place är med dig under hela rekryteringsprocessen, från att du söker ett jobb, svarar på videofrågor och går till intervju med kund!

Enkelt

I vår portal kan du som jobbsökande enkelt och smidigt uppdatera din profil och ditt digitala CV.

Träffsäkert

Vi prioriterar rätt person på rätt jobb, alltid utan kompromiss. Vi hjälper dig att hitta ett spännande och givande jobb inom ditt område.

Students @ The Place

David fixade sommarjobbet via The Place!

”Jag känner verkligen att jag har fått erfarenheter som kommer hjälpa mig i arbetslivet sen när jag tar examen”

David Brodin fick det perfekta sommarjobbet via The Place. Läs mer om hans matchning!

Tips från coachen!

Är det dags att spela in videofrågor?

Spännande! Och kanske ganska nervöst?

Vi vet att videofrågor kan få en att svettas lite extra. Men du kan vara lugn, det kommer gå galant! Och om du vill ha några lugnande ord på vägen har vi samlat våra bästa videotips i denna artikel!

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb