Studenter & extrajobbare

Hallå där! Är du på jakt efter medarbetare för extrajobb eller behöver du hyra in konsulter över semesterperioder? The Place har ambitiösa högskole- och universitetsstudenter som vill sommarjobba och extrajobba under terminerna.


Ambitiösastudenter för extrajobb

Vår studentsatsning ligger oss varmt om hjärtat. Vi vet att extraarbete och sommarjobb ger studenter meriterande erfarenhet och en viktig skjuts in i arbetslivet. Syftet med vår studentsatsning är att hjälpa studenter att skaffa jobb och erfarenhet samt att bistå kunder och företag med kandidater snabbt och smidigt.

Behöver du förstärkning eller avlastning under ledigheter eller arbetstoppar? Vi har en vass kandidatbank med studenter som söker deltidsjobb, säsongsjobb eller sommarjobb. Många av dem vill även jobba extra under kvällar och helger.Anlita studenter på deltid

Behöver du extrapersonal som kan jobba någon dag i veckan eller under kvällar och helger? The Place årliga studentsatsning genererar flera hundra ansökningar från vassa högskolestudenter som vill jobba extra vid sidan av sina studier.

Stärk ditt team med en vassa talanger och och ge studenter en chans att komma in på arbetsmarknaden – en win-win!Studentsläppet 2024

Hitta sommarens vikarier

Behöver du rekrytera eller hyra in konsulter för semestern? Studentsläppet har äntligen dragit igång, och vi intervjuar just nu för fullt inför sommaren för att snabbt kunna presentera rätt kandidat för ditt behov.

Berätta för oss vilka kompetenser du söker så presenterar vi bra kandidater från våra vassa studentnätverk.Att hyra in studenter för extrajobbHur funkar det?

Söker du efter kompetenta studenter som kan jobba deltid eller under semestern? Inga problem. Vi jobbar proaktivt med att intervjua och kvalitetssäkra studenter som söker extrajobb under studietiden. När vi vet ditt behov kan vi därför snabbt presentera passande kandidater till dig. Vi hjälper dig med kravprofilen och hittar sedan den kompetens du söker.

Vad kan våra studenter jobba med?

Våra vassa kandidater har kompetenser som sträcker sig inom nästan alla områden på tjänstemannasidan. Vi har hjälpt våra kundföretag att hitta studenter och extrajobbare för olika områden och behov, bland annat:


Hyra in studenter under semestern

Att få avlastning under semestern när dina medarbetare (och kanske du själv kanske) har ledigt tycker vi är bra idé. Att anlita en student tycker vi låter som en ännu bättre idé! Varför det? Jo, för samtidigt som du stärker ditt team ger du en student viktiga erfarenheter och en fot in på arbetsmarknaden.

Vi rekommenderar att detta arbete påbörjas i god tid för att säkerställa en bra matchning och en bra planering för semesterperioden – men vi vet hur bökigt det kan vara att få ihop semesterschemat. Tack vare vårt stora studentnätverk är det aldrig ett problem om du stöter på behov kort inpå. Berätta bara för oss vilka kompetenser du söker så presenterar vi bra kandidater från våra kompetensnätverk eller studentnätverk.

Davis fixade sommarjobbet med hjälp av The Place.

David fixade sommarjobbet via The Place!

I början av året skickade David Brodin in sin ansökan till Students @ The Place: Inköp och logistik. Efter att ha gått på ett par intervjuer via The Place hittade David rätt – nu jobbar han nu som orderadministratör på avdelningen Customer Service, och jobbar mer specifikt med inköpsordrar. Och det gör han väldigt bra!

Läs mer om Davids erfarenhet i hans intervju!

Perfect match mellan Swedol och ekonomi­studenten Erica

När järnhandeln och yrkesbutiken Swedol, behövde sommarförstärkning till ekonomiavdelningen fick de ett internt tips om The Place.

”Vi är mycket nöjda med vår ekonomiassistent Erica som The Place matchade med oss. Det är precis det vi sökte efter. Jag skulle absolut rekommendera The Place till andra företag, och själv använda dem igen!”

– Rikard Hällmark, leverantörsreskontrachef ekonomi, på Swedol.

Till caset!

Vi hittar din nya kollega!

På The Place erbjuder vi moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och skräddarsydda rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyr konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytera med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.