en bild

Students @ The Place

Vill du hitta medarbetare för extrajobb eller behöver du hyra in konsulter över semesterperioder? The Place har ambitiösa högskole- och universitetsstudenter som vill sommarjobba och extrajobba under terminerna.

Ambitiösastudenter för extrajobb

Vår studentsatsning ligger oss varmt om hjärtat. Vi vet att extraarbete och sommarjobb ger studenter meriterande erfarenhet och en viktig skjuts in i arbetslivet. Syftet med vår studentsatsning är att hjälpa studenter att skaffa jobb och erfarenhet samt att bistå kunder och företag med kandidater snabbt och smidigt.

Behöver du förstärkning eller avlastning under ledigheter eller arbetstoppar? Vi har en vass kandidatbank med studenter som söker deltidsjobb, säsongsjobb eller sommarjobb. Många av dem vill även jobba extra under kvällar och helger.

Så, hur funkar det? 

Vi jobbar proaktivt med att intervjua och kvalitetssäkra studenter som söker extrajobb under studietiden. När vi vet ditt behov kan vi därför snabbt presentera passande kandidater till dig. 

Stärk ditt team med en vassa talanger och och ge studenter en chans att komma in på arbetsmarknaden – en win-win! 

Vad kan våra studenter jobba med? 

Våra vassa kandidater har kompetenser som sträcker sig inom nästan alla områden på tjänstemannasidan;

  • Ekonomi: t.ex. ekonomiassistenter och redovisningsekonomer
  • HR och lön: t.ex. rekryterare och HR-assistenter
  • Back Office: t.ex. administratörer och Back Office-medarbetare
  • Kundservice och support: t.ex: receptionister och kundservicemedarbetare
  • Marknad och komunikation: t.ex: SoMe-specialister och marknadsassistenter
  • Logistik och Inköp: t.ex. orderadministratörer och Inköpsassistenter

Hyra in studenter på extrajobb

Söker du efter kompetenta studenter som kan jobba deltid eller under semestern? Inga problem. Vi hjälper dig med kravprofilen och hittar sedan den kompetens du söker.

Om att hyra in extrajobbare

Ta hjälp av drivna studenter under sommar- och semesterperioder. Vi rekommenderar att detta arbete påbörjas i god tid för att säkerställa en bra matchning och en bra planering för semesterperioden.

Tack vare vårt stora nätverk brukar det dock aldrig vara problem om du stöter på behov kort inpå. Berätta bara för oss vilka kompetenser du söker så presenterar vi bra kandidater från våra kompetensnätverk eller studentnätverk.