Students @ The Place

Vill du hitta medarbetare för extrajobb eller behöver du hyra in konsulter över semesterperioder? The Place har ambitiösa högskole- och universitetsstudenter som vill sommarjobba och extrajobba under terminerna.

Just nu!

Ta hjälp av en student i höst

Behöver du rekrytera eller hyra in konsulter för avlastning under hösten? Studentsläppet 2023 har genererat flera hundra ansökningar från vassa högskolestudenter som vill jobba och få en fot in på arbetsmarknaden.

Vi tillsätter ambitiösa studenter i vårt nätverk som söker erfarenheter inom ekonomi, marknad, HR, administration och logistik. Så om du också vill ta hjälp av en student, anmäl ditt intresse här!

Hitta dina sommarvikarier för 2023

Behöver du rekrytera eller hyra in konsulter för semesterperioder? Vi intervjuar just nu för fullt inför sommaren för att snabbt kunna presentera rätt kandidat för ditt behov.

Vi tillsätter ambitiösa studenter som söker sommarjobb inom ekonomi, marknad, HR, administration och logistik. Berätta för oss vilka kompetenser du söker så presenterar vi bra kandidater från våra vassa studentnätverk.

Ambitiösastudenter för extrajobb

Vår studentsatsning ligger oss varmt om hjärtat. Vi vet att extraarbete och sommarjobb ger studenter meriterande erfarenhet och en viktig skjuts in i arbetslivet. Syftet med vår studentsatsning är att hjälpa studenter att skaffa jobb och erfarenhet samt att bistå kunder och företag med kandidater snabbt och smidigt.

Behöver du förstärkning eller avlastning under ledigheter eller arbetstoppar? Vi har en vass kandidatbank med studenter som söker deltidsjobb, säsongsjobb eller sommarjobb. Många av dem vill även jobba extra under kvällar och helger.

Så, hur funkar det?

Vi jobbar proaktivt med att intervjua och kvalitetssäkra studenter som söker extrajobb under studietiden. När vi vet ditt behov kan vi därför snabbt presentera passande kandidater till dig.

Stärk ditt team med en vassa talanger och och ge studenter en chans att komma in på arbetsmarknaden – en win-win!

Vad kan våra studenter jobba med?

Våra vassa kandidater har kompetenser som sträcker sig inom nästan alla områden på tjänstemannasidan;

  • Ekonomi: t.ex. ekonomiassistenter och redovisningsekonomer
  • HR och lön: t.ex. rekryterare och HR-assistenter
  • Back Office: t.ex. administratörer och Back Office-medarbetare
  • Kundservice och support: t.ex: receptionister och kundservicemedarbetare
  • Marknad och komunikation: t.ex: SoMe-specialister och marknadsassistenter
  • Logistik och Inköp: t.ex. orderadministratörer och Inköpsassistenter

Hyra in studenter på extrajobb

Söker du efter kompetenta studenter som kan jobba deltid eller under semestern? Inga problem. Vi hjälper dig med kravprofilen och hittar sedan den kompetens du söker.

Om att hyra in extrajobbare

Ta hjälp av drivna studenter under sommar- och semesterperioder. Vi rekommenderar att detta arbete påbörjas i god tid för att säkerställa en bra matchning och en bra planering för semesterperioden.

Tack vare vårt stora nätverk brukar det dock aldrig vara problem om du stöter på behov kort inpå. Berätta bara för oss vilka kompetenser du söker så presenterar vi bra kandidater från våra kompetensnätverk eller studentnätverk.

Case – Referenser – Studentjobb

David fixade sommarjobbet via The Place!

I början av året skickade David Brodin in sin ansökan till Students @ The Place: Inköp och logistik. Efter att ha gått på ett par intervjuer via The Place hittade David rätt – nu jobbar han nu som orderadministratör på avdelningen Customer Service, och jobbar mer specifikt med inköpsordrar. Och det gör han väldigt bra!

Läs mer om Davids erfarenhet i hans intervju!

Case – Referenser – Studentjobb

Perfect match mellan Swedol och ekonomi­studenten Erica

När järnhandeln och yrkesbutiken Swedol, behövde sommarförstärkning till ekonomiavdelningen fick de ett internt tips om The Place.

”Vi är mycket nöjda med vår ekonomiassistent Erica som The Place matchade med oss. Det är precis det vi sökte efter. Jag skulle absolut rekommendera The Place till andra företag, och själv använda dem igen!”
– Rikard Hällmark, leverantörsreskontrachef ekonomi, på Swedol.

Påbörja en kravprofil

Berätta kortfattat för oss vilken kompetens ditt företag är i behov av. Vi påbörjar direkt sökandet efter de bästa kandidaterna.

Sätt igång!

Rekryterings­paket

SmartMatch, FlexMatch och FullMatch – hur vill du rekrytera?

Läs mer

Anställ som du vill

Vill du anlita en konsult, rekrytera eller hyra först och anställa sedan?

Läs mer