Rekrytera eller hyr konsulter inom inköp, logistik och supply chain

The Place är rekryteringsspecialister inom Supply Chain Management, med flera spetsrekryteringar inom logistik och inköp i ryggen. Vi hjälper dig när du behöver rekrytera eller hyra konsulter inom logistik- och leverantörskedjan.


Rekrytera eller hyr konsulter inom inköp, logistik och supply chain


The Place är rekryteringsspecialister inom Supply Chain Management, med flera spetsrekryteringar inom logistik och inköp i ryggen. Vi hjälper dig när du behöver rekrytera eller hyra konsulter inom logistik- och leverantörskedjan.


Hitta din nya kollega med oss!


Ta nästa steg i din rekrytering och boka kostnadsfri rekryteringsrådgivning med oss. Fyll i dina uppgifter, så hör vi av oss till dig så fort vi kan!


Logistik och inköp

Specialister på rekrytering inom Supply Chain

Supply Chain är ett område som det händer mycket inom och det gäller att hänga med i den tekniska och digitala utveckling som nu går i rasande takt. På The Place har vi rekryteringsspecialister inom Supply Chain Management, och vi växer ständigt vår kompetenshubb Supply Chain @ The Place med vassa inköpare, logistiker och Supply Planners.

Har du behov av ny kompetens inom Supply Chain Management? Var i kedjan du än behöver stöttning kan vi på The Place hjälpa dig med kompetensrådgivning och rekrytering inom logistik- och inköp.


Dags att utöka teamet?

Med några knapptryck kan du snabbt och enkelt påbörja en light kravprofil. Vi hjälper dig sedan vidare i processen!

Supply Chain @ The Place


Rekrytera eller hyr kompetens inom Supply Chain

Inom vår kompetenshubb Supply Chain @ The Place kan du hyra konsult inom logistik och inköp, eller direktrekrytera till er. The Place har dedikerade rekryteringskonsulter som hjälper kunder, inom olika branscher, att hitta sin nästa medarbetare inom inköp, logistik och Supply Chain.


Ett urval av våra senaste rekryteringar inom Supply Chain:

  • Supply Chain Manager – NSG Sweden AB
  • Operativ inköpare – Senergia 
  • Order and Supply Chain Coordinator- Siemens AB
  • Transport Manager – Maquet Critical Care AB
  • Strategisk inköpare – Artico Lift 
  • Supply Chain Manager – SAL Navigation
  • Transportkoordinator – TMR Responsibilty
  • Orderhandläggare – Canon 
  • Logistikkoordinator – BSH Home 

Kontakta oss när du behöver hyra in en konsult eller rekrytera inköpare, logistikchef, orderadministratör eller Supply Chain-konsult.

Vad kostar en rekrytering inom logistik eller inköp?


Med vår prisbot får du ett uppskattat pris på vad det skulle kosta att hitta din nya Supply Chain-medarbetare med hjälp av oss. Vill du ha ett konkret prisförslag för ditt behov är du mer än välkommen att kontakta oss!

Lästips

Hitta rätt kompetens för framtidens Supply Chain!

Ska du rekrytera nya talanger inom inköp, order, logistik eller andra produktionsnära funktioner? Supply Chain är ett brett område och ibland kan det vara svårt att veta vilka kompetenser och egenskaper man ska letar efter hos sin framtida medarbetare.

Maria är rekryteringsspecialist inom Supply Chain, och ger sina bästa tips till dig som letar efter nya talanger!


Maria Blom

Talent Acquisition Partner
Supply Chain


Rekryteringsrådgivning inom logistik och inköp

Vi jobbar med både rekrytering och konsultythyrnng av alla roller inom Supply Chain Management. Till oss ska du vända dig när du ska rekrytera eller söker logistikkoordinatorer, inköpschefer, logistikchefer, transportplanerare, orderadministratörer, operativa inköpare och inköpsassistenter.

Vi hjälper dig med vilka kompetenser och egenskaper du bör prioritera för att rekrytera efter dina behov, och ser till att tillsättningen blir snabb och smidig.

 

Vad är Happy Work för dig?

Vi är mästare på att sköta medarbetarfrågor och är övertygade om att våra medarbetare växer när de trivs och mår bra.

Genom att anlita oss som din Worklife Partner tar vi ett kundstyrt kompetensansvar över tid. Det innebär att vi utvecklar våra konsulter efter din verksamhets behov, något vi gärna berättar mer om!

Supply Chain Manager till SAL Navigation

The Place fick den spännande utmaningen att hitta en logistikchef till SAL Navigation AB. En möjlighet som resulterade i ett riktigt fint samarbete!

”Med The Place kändes det bra från start. Första gången de kom hit till vårt kontor kändes det som att vi hade känt varandra jättelänge. Det ska mycket till för att jag inte ska kontakta The Place för nästa rekrytering.”

– Mikael Eriksson, Operations Manager på SAL Navigation

Till case

Vi hittar din nya kollega!

Vi erbjuder moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och vältestade rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyra konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytering med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.

The Place hjälper Alstom med rekrytering och bemanning.
Våra kunder är bäst!
Till våra referenser och case
The Place hjälper EasyPark med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Lärarförbundet med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper ALD Automotive med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Siemens med rekrytering och bemanning.
Som Worklife Partner
Hur vi arbetar med kunder
The Place hjälper Atlas Copco med rekrytering och bemanning.
Medarbetaretitlar inköp, logistik och supply chain

Rekrytera logistiker, rekrytera logistikkoordinator, rekrytera demand planner, rekrytera transportplanerare, rekrytera orderadministratör, rekrytera exportkoordinatorer, rekrytera strategiska inköpare, rekrytering inom supply chain management, rekrytera operativa inköpare, rekrytera inköpsassistent, rekrytera projektinköpare, rekrytera kategoriansvarig, hitta medarbetare logistik, hitta medarbetare supply chain, rekrytera supply chain coordinator, rekrytera logistikchef, rekrytera inköpschef, rekrytering logistik, rekrytering inköp.