Rekrytering Logistik & inköp | The Place


Rekrytera eller hyr konsulter inom Supply Chain
Specialister på rekrytering: Logistik & inköp


Hitta medarbetare inom Supply Chain


På The Place har vi över 35 års erfarenhet av rekrytering och bemanning inom Supply Chain Management. Vi hjälper dig att hitta och attrahera marknadens bästa profiler, oavsett om du letar efter en inköpschef, orderadministratör, Supply Chain Planner eller logistiker.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Vi erbjuder alltid kostnadsfri rekryteringsrådgivning där du kan ställa dina frågor förutsättningslöst och vi kan lära känna varandra. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

Rekrytering logistik & inköp: Möt Sandra, din glada inköpare - The Place.

Rekrytering Logistik & inköp


Möt Sandra, din glada inköpare!


Vi vet att glada medarbetare presterar bättre och hjälper företag att växa. När du rekryterar med oss ser vi till att du får din glada Sandra. Eller din glada Fatima. Eller din glada Daniel.


Vi hittar rätt kompetens inom Supply Chain


Med oss är det enkelt att växa.


Har du behov av ny kompetens inom Supply Chain Management? Var i kedjan du än behöver stöttning kan vi på The Place hjälpa dig med kompetensrådgivning och rekrytering inom logistik- och inköp.

Våra rekryteringsspecialister inom Supply Chain ser till att du får in nya medarbetare som passar in för ditt kompetensbehov såväl som på företaget. Vi guidar dig genom hela rekryteringsprocessen, och ser till att inget faller mellan stolarna.


Rekrytering logistik och inköp. Med The Place är det enkelt att växa.


Dags att rekrytera medarbetare inom logistik & inköp?


Vad bra att du hittade hit! Med några knapptryck kan du snabbt och enkelt påbörja en light kravprofil. Vi hjälper dig sedan vidare i processen. Supersmidigt!

Rekrytera rätt inom Supply Chain Management


Supply Chain Management är ett brett område som det händer mycket inom. Ökat fokus på hållbar utveckling i kombination med innovativ teknik ställer högre krav på hållbara produktionsled, och det gäller att hänga med i den digitala utveckling som nu går i rasande takt.

För att ditt företag ska utvecklas och må bra krävs det medarbetare med rätt kompetenser, drivkrafter och erfarenheter. När du ska anställa nya talanger inom inköp, order, logistik eller andra produktionsnära funktioner är det därför viktigt med en ordentligt behovsanalys och en kompetensbaserad rekryteringsprocess.

Våra rekryteringsspecialister kan hjälpa dig bena ut vilka kompetenser och egenskaper du bör prioritera i din nya medarbetare. Vi ser även till att skräddarsy rekryteringsprocessen efter dina behov och förutsättningar, och ser till att tillsättningen blir effektiv och smidig.


Rekryteringsrådgivning inom logistik och inköp


Vi hjälper dig att hitta din nästa medarbetare inom inköp, logistik och Supply Chain, oavsett om du vill hyra konsult, hyr-rekrytera eller direktrekrytera. Till oss ska du vända dig när du ska rekrytera eller söker logistikkoordinatorer, inköpschefer, logistikchefer, transportplanerare, orderadministratörer, operativa inköpare och inköpsassistenter. Berätta lite kort om ditt behov här nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan!


Roller vi tillsätter löpande inom logistik och inköp:


 • Operativa- & strategiska inköpare
 • Supply Chain Planners
 • Orderadministratörer
 • Logistikkoordinatorer
 • Inköps- och logistikchefer
 • Transportplanerare
 • Inköpsassistenter
 • Supply Chain Managers
 • Teknisk innesäljare
 • Demand Managers

Vad kostar det att rekrytera medarbetare eller hyra konsulter inom logistik och inköp?


Med vår prisbot får du ett uppskattat pris på vad det skulle kosta att hitta din nya Supply Chain-medarbetare med hjälp av oss. Vill du ha ett konkret prisförslag för ditt behov är du mer än välkommen att kontakta oss!

Rekrytering logistik & inköp: Roller vi tillsätter löpande. The Place.

Ett urval av våra senaste rekryteringar inom Supply Chain Management:


 • Supply Chain Manager – NSG Sweden AB
 • Operativ inköpare – Senergia 
 • Order and Supply Chain Coordinator- Siemens AB
 • Transport Manager – Maquet Critical Care AB
 • Strategisk inköpare – Artico Lift 
 • Supply Chain Manager – SAL Navigation
 • Transportkoordinator – TMR Responsibilty
 • Orderhandläggare – Canon 
 • Logistikkoordinator – BSH Home 

Boka rekryteringsrådgivning med oss ->

LÄSTIPS

Hitta rätt kompetens för framtidens Supply Chain!


Ska du rekrytera nya talanger inom inköp, order, logistik eller andra produktionsnära funktioner? Supply Chain är ett brett område och ibland kan det vara svårt att veta vilka kompetenser och egenskaper man ska letar efter hos sin framtida medarbetare.

Maria är rekryteringsspecialist inom Supply Chain, och ger sina bästa tips till dig som letar efter nya talanger!


Maria Blom

Talent Acquisition Partner
Supply Chain

Vi hittar din nya kollega!

På The Place erbjuder vi moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och skräddarsydda rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyr konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytera med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.

Supply Chain Manager till SAL Navigation

The Place fick den spännande utmaningen att hitta en logistikchef till SAL Navigation AB. En möjlighet som resulterade i ett riktigt fint samarbete!

”Med The Place kändes det bra från start. Första gången de kom hit till vårt kontor kändes det som att vi hade känt varandra jättelänge. Det ska mycket till för att jag inte ska kontakta The Place för nästa rekrytering.”

– Mikael Eriksson, Operations Manager på SAL Navigation

Till case