Rekrytera direkt

The Place är en strategisk rekryteringspartner för långsiktiga kompetensbehov. Rekryteringsupplägget passar dig som söker en medarbetare ni själva vill anställa och ha medarbetaransvar för, men med guidning och expertis från oss i processen.

3 vassa paket för dig som ska rekrytera

Vi erbjuder tre olika rekryteringspaket för dig som vill rekrytera. Vi kallar dem FullMatch, SmartMatch
och FlexMatch.

Tre paket för dig som ska rekrytera.

Hela eller delar av processen

Nedan illustrerar vi vad som ingår i våra tre rekryteringspaket. Observera att FlexMatch är just flexibelt, så nedan är ett exempel på vad som kan ingå i ett FlexMatch-paket.

Skräddarsy din rekrytering med The Place.

 

FullMatchhela paketet

FullMatch passar dig som vill överlåta hela rekryteringsansvaret till våra kompetenta och erfarna rekryteringskonsulter. I detta paket ingår alla våra tjänster – från behovsanalys till full garanti – och alla tilläggspaket. Allt för att ge dig som arbetsgivare full trygghet och möjlighet att lära känna din nya medarbetare ordentligt redan innan första arbetsdagen.

Vi kopplar bland annat på vår kommunikationsavdelning som är specialister på målgruppsanpassning i sociala medier, utför gedigna bakgrundskontroller samt tester av olika slag och ger dig som kund en vägledande chefsrapport.

 

 

SmartMatchmest populärt

I SmartMatch, vårt mest sålda rekryteringspaket, ingår alla basdelar av rekryteringsprocessen (alla delar utom de röda rutorna ovan, som självklart kan adderas vid behov). Våra lyhörda rekryteringskonsulter levererar alltid starka kandidater snabbt och brinner för att hitta just din rätta match.

 

 

FlexMatchskräddarsytt

Utifrån ditt unika rekryteringsbehov skräddarsyr vi tillsammans ihop ett paket.

Många föredrar att rekrytera själva men vill ha stöttning av våra rekryteringskonsulter i delar av rekryteringsprocessen. De turkosa rutorna ovan visar ett exempel på vad som kan ingå i ett FlexMatch-paket. Välj vilka delar av processen du vill ha stöd i. Kanske vill du överlåta annonsering och urvalsprocess till oss men själv intervjua kandidaterna? Eller så är du enbart i behov av ett testpaket (t.ex. färdighetstester eller motivationsrapporter). Vi anpassar oss efter ert behov!

Vi hittar din nya kollega!

På The Place erbjuder vi moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och skräddarsydda rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyr konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytera med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.