Vårt kund­erbjudande

Glädje kommer först. Rekrytering på rätt sätt förstärker upplevelsen av arbete. Genom att hjälpa våra medarbetare designa bättre långsiktiga karriärer snarare än jaga kortsiktiga vinningar, stärker vi våra kunders affär och levererar lyckliga arbetsupplevelser över tid.

The Place – en summerad version av vårt kunderbjudande

The Place är en strategisk kompetens- och rekryteringspartner som funnits i över 30 år (tidigare som Placera Personal). Vi vet att glädje hos medarbetare är nyckeln till företagstillväxt. Genom flera matchningsförstärkare, kompetensförstärkare och produktivitetesförstrkare kompetenssutvecklar vi moderna företag i Sverige.

Läs en summerad version nedan om hur vi särskiljer oss från våra konkurrenter. Vi skräddarsyr alltid våra kundupplägg. Låt oss berätta hur genom att fylla i formuläret längre ner.

Matchningsförstärkare

Matchningen är kärnan i vårt erbjudande. Vi fortsätter rekrytera med specialistkompetens inom Ekonomi, Kommunikation och Administration.

Produktivitetsförstärkare

Genom ett starkare konsulterbjudande och behovsstyrd kompetens ökar vi produktiviteten hos våra kunder.

Kompetensförstärkare

Som en strategisk partner till våra kunder ska vi bidra med specialistkompetens och se till att våra kunders avdelningar har rätt kompetens.

Anlita en konsult

Vi är en arbetsgivare som brinner för att våra medarbetare ska må bra. Anlita en konsult via oss, kortsiktigt eller långsiktigt, och låt oss ta personalansvar.

Läs mer om upplägget

Rekrytering

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper till med hela eller delar av processen – oavsett så hittar vi din nästa medarbetare!

Läs mer om upplägget