en bild

Where happy marketing work happens

The Place är specialister på matchning inom kommunikationsområdet med flera spetsrekryteringar i ryggen. Vårt vassa kompetensnätverk inom Marknad och Kommunikation består av grymma kommunikationschefer, kommunikatörer, digitala specialister och marknadsassistenter.

Rekrytera eller hyr kompetens inom området Marknad och Kommunikation

The Place har dedikerade rekryteringsspecialister som gärna hjälper er att hitta er nästa medarbetare inom kommunikationsområdet, oavsett om du vill hyra in kompetensen eller söker rådgivning i, hela eller delar av, den interna rekryteringsprocessen.

Genom att anlita oss som din Worklife Partner tar vi ett kundstyrt kompetensansvar över tid. Det innebär att vi utvecklar våra konsulter efter din verksamhets behov, något vi gärna berättar mer om! 

Vi jobbar både med rekrytering och konsultuthyrning av generalistroller inom Marknad & Kommunikaion som Kommunikatör, Marknadskoordinator eller Marknadsassistent likväl som specialistroller som Digital Analytiker, Konverteringsspecialist, Marketing Automation-ansvarig.

Rekryteringsrådgivning inom kommunikation

Marknad och Kommunikation är verkligen ett brett område med många olika roller och titlar. Det kan därför vara svårt att veta vilken roll du ska fokusera på att rekrytera till ditt marknadsteam. Går det att hitta en kompetent person som både är en vass skribent, sociala medier-expert och samtidigt ett Google Analytics-proffs? Vi rådgiver och hjälper dig och din organisation att reda ut vilken marknadskompetens du bör prioritera att rekrytera samt vilka kompetenser vi kan hitta i samma person.

Vi kommer gärna ut på ett förutsättningslöst möte hos er där vi lyssnar till era behov. Låter det intressant?

Lästips: 7 tips när du ska rekrytera en digital kommunikatör

Placera Personal blir The Place

Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!