Rekrytera marknadschef

Rekrytera marknadschef med The Place.

Rekrytera marknadschef: Strategisk rekrytering för digital tillväxt och ökad försäljning


Att rekrytera en marknadschef med rätt drivkrafter, kompetenser och erfarenheter är strategiskt viktigt för verksamhetens tillväxt.

Vi på The Place kommer att säkerställa att din rekrytering av marknadschef eller kommunikationschef blir rätt. Vi har dedikerade rekryteringskonsulter som är specialister på att rekrytera seniora roller inom kommunikationsområdet, och de kommer att guida dig genom hela rekryteringsprocessen. Hyr eller rekrytera marknadschef med The Place.

Interimslösningar: När det är bråttom


För företag som behöver snabba och flexibla lösningar erbjuder vi även interimslösningar i samband med att du ska rekrytera marknadschef. Vårt nätverk av erfarna interimchefer står redo att stödja din verksamhet under övergångsperioder eller under specifika projekt. 

En del av våra kunder vill rekrytera marknadschef själva men väljer att ta hjälp med interimslösningar tills dess att den nya marknadschefen tillträder. 

När ett akut behov uppstår av marknadschef eller kommunikationschef, hör du av dig till oss och vi skräddarsyr lösningen efter ditt behov. 


Dags att rekrytera marknadschef?

Ska du rekrytera marknadschef eller annan roll till marknadsteamet? Med några klick kan du snabbt berätta vad som är viktigt för rollen. Det tar en minut och vi tar sedan kontakt med dig och kan ge dig en prisbild.


Med oss ska det kännas enkelt och tryggt.


Att rekrytera marknadschef är en utmaning som kräver engagemang och tid. Men vårt mål är att det ska upplevas enkelt.

Vi har jobbat med rekrytering, konsultuthyrning om interimslösningar i över 35 år. Sedan starten 1988 har vi rekryterat tusentals talanger till tusentals jobb på tusentals företag. Under dessa år har vi hittat, matchat och rekryterat marknadschefer, kommunikationschefer och digitala experter för olika branscher och utmaningar.


Kompetensbaserad rekrytering i alla steg

The Place genomför kompetensbaserad rekrytering i alla steg. Hela vägen från kravprofilsmötet till anställning och onboarding kan du lita på att vi jobbar kompetensbaserat och fördomsfritt. Nyfiken på hur det går till när du rekryterar med oss? Läs mer om vår rekryteringsprocess.


Second opinion när du ska rekrytera marknadschef

Vill du eller företagets HR-avdelningen sköta rekrytering av marknadschef internt, då kan du välja att anlita oss för en second opinion. Det betyder att du kopplar på oss i slutet av rekryteringsprocessen för att få en objektiv bedömning av din kandidat utifrån ditt unika kompetensbehov. På så sätt ökar du träffsäkerheten när du ska rekrytera marknadschef eller kommunikationschef.


35 års erfarenhet av chefsrekrytering inom marknad


Med över 35 års erfarenhet av rekrytering och bemanning är vi på The Place dedikerade till att leverera skräddarsydda lösningar för att matcha ditt behov och dina utmaningar.

Våra rekryteringsspecialister är experter på att identifiera och attrahera marknadschefer. Vi har ett omfattande nätverk av konsulter och interimkonsulter inom kommunikationsområdet, och vi hjälper dig att hitta marknadens bästa profiler.


Rekrytera eller hyr marknadschef med The Place.

Vi hittar din nya kollega!

På The Place erbjuder vi moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och skräddarsydda rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyra konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytering med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.