Rekrytering med The Place

Välkommen till The Place! Vi är Sveriges enda Worklife Partner och vi tillför kompetens, rekrytering och konsulter inom hela området Talent Management.

Vi hittar din nya happy kollega!

Söker du nya medarbetare? Då har du kommit rätt! Både konsult- och rekryteringsaffären är lite av vår grej helt enkelt. Men som Sveriges enda Worklife Partner gör vi saker lite annorlunda. Vi vet att glädje hos medarbetare är nyckeln till företagstillväxt. Genom våra tre ben rekrytering, kompetens och produktivitet förstärker och kompetenssutvecklar vi moderna företag i Sverige.

Konsulter

Hyr konsult via oss och låt oss ta personalansvar. Oavsett om du behöver hyra kompetens kortsiktigt som för vikariat eller interimlösningar, eller om det är ett långsiktigt kompetensbehov, så hittar vi din nästa medarbetare. Här kan du läsa om upplägget att hyra en konsult via The Place.

Rekrytering

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper till med hela eller delar av processen!

Hyr-rekrytering

Är du osäker på om du ska anlita en konsult eller anställa en medarbetare? Många företag väljer idag en hybridlösning. Anlita en konsult i sex månader och ta sedan över anställningen. Vi sköter rekrytering och personalfrågor – något vi gör riktigt bra!

Students @ The Place

Vi har en stor kandidatpipe med ambitiösa studenter som söker meriterande extrajobb under terminer och ledighet. Med vår studentsatsning hjälper vi studenter att skaffa arbetserfarenhet och våra kunder med att hitta kandidater snabbt och smidigt.

Vad kostar en rekrytering?

Med vår prisbot får du ett uppskattat pris på vad det skulle kosta att hitta din nya medarbetare med hjälp av oss.
Vill du ha ett konkret prisförslag för ditt behov är du mer än välkommen att kontakta oss!

Vi tror på partnerskap över tid

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits i över 30 år. Men vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. 

Som Worklife Partner jobbar vi istället för att skapa långsiktiga relationer och är en rådgivande partner i rekryterings- och medarbetarfrågor till våra kunder. Vi tar ett kompetensansvar som sträcker sig längre än ett anställningskontrakt och tittar på nutida och framtida kompetensbehov.

Vi stärker din affär och hjälper ditt företag nå tillväxt

Som Sveriges enda Worklife Partner ser vi till att våra kunders medarbetare har rätt kompetens, drivkrafter och känner glädje på jobbet. Vi vet nämligen att glada medarbetare presterar bättre och skapar därmed tillväxt för moderna företag. 

Glädje och tillväxt hör ihop

Glädje, livsbalans och rätt kompetens är viktiga faktorer för att medarbetare ska stanna, trivas och vilja utvecklas på sin arbetsplats och i sitt arbetsliv. En Worklife Partner tar långsiktigt ansvar för sina medarbetare och tror att nöjda medarbetare som får ihop sitt individuella livspussel skapar tillväxt för moderna företag i Sverige.

Rekrytera eller hyr konsulter inom ekonomi

Ekonomi

Hitta kompetens inom ekonomi, redovisning & finans.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom marknad och kommunikation.

Marknad

Hitta kompetens inom kommunikation, marknadsföring & försäljning.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom administration.

Back Office

Hitta kompetens inom Back Office och administration.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom kundservice.

Kundservice

Hitta kompetens inom kundservice och teknisk support.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom logistik och inköp.

Supply Chain

Hitta kompetens inom Supply Chain, logistik och inköp.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom HR och lön.

HR & Lön

Hitta kompetens inom rekrytering, HR och lön.

Läs mer

Vad kostar en rekrytering?

Är du på jakt efter nya talanger och vill veta vad en rekrytering kostar? Med vår prisbot kan du snabbt och enkelt få ett uppskattat pris för din kommande rekrytering!

Testa vår priskalkylator idag och ta reda på vad en rekrytering eller en konsult kostar.

Vi utvecklar kunders och konsulters kunskaper.

Smarter every day!

Kompetens

Vi utvecklar våra kunders, konsulter och medarbetares kunskaper och erfarenheter för att förstärka kompetensen och komma framåt i arbetslivet!

Detta ingår bland annat:
♥ Kompetensnätverk
♥ Lyfta ert Employer Brand
♥ Kartläggning av medarbetares drivkrafter och kompetenser

The Place är en strategisk rekryteringspartner.

Recruitment done right!

Rekrytering

The Place är en strategisk rekryteringspartner för såväl långsiktiga som tillfälliga behov, vare sig du söker konsulter eller vill rekrytera direkt.

Detta ingår:
♥ Tillgång till proaktiv kandidatpipe
♥ Dedikerade och erfarna rekryteringskonsulter
♥ Digitalt, målgruppsstyrt och alltid kvalitetssäkrat

Vi ökar produktiviteten hos våra kunder.

Happy work happy life!

Produktivitet

Vi ökar produktiviteten hos våra kunder och bidrar med både företagstillväxt och mer välmående och glada medarbetare. Mår du bra, gör du bra helt enkelt!

Detta ingår:
♥ Kundstyrd kompetensutveckling
♥ Kartläggning av individers motivation och engagemang
♥ Empatiskt och närvarande ledarskap