en bild

Rekrytering med The Place

Välkommen till The Place! Vi är Sveriges enda Worklife Partner och vi tillför kompetens, rekrytering och konsulter inom hela området Talent Management. Läs mer om hur vi kan stärka din affär genom våra tre områden: Kompetens, Rekrytering och Produktivitet.

Vad kostar en rekrytering?

Med vår prisbot får du ett uppskattat pris på vad det skulle kosta att hitta din nya medarbetare med hjälp av oss. Vill du ha ett konkret prisförslag för ditt behov är du mer än välkommen att kontakta oss

Vi tror på partnerskap över tid

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits i över 30 år. Men vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. 

Som Worklife Partner jobbar vi istället för att skapa långsiktiga relationer och är en rådgivande partner i rekryterings- och medarbetarfrågor till våra kunder. Vi tar ett kompetensansvar som sträcker sig längre än ett anställningskontrakt och tittar på nutida och framtida kompetensbehov.

Vi stärker din affär och hjälper ditt företag nå tillväxt

Som Sveriges enda Worklife Partner ser vi till att våra kunders medarbetare har rätt kompetens, drivkrafter och känner glädje på jobbet. Vi vet nämligen att glada medarbetare presterar bättre och skapar därmed tillväxt för moderna företag. 

Glädje och tillväxt hör ihop

Glädje, livsbalans och rätt kompetens är viktiga faktorer för att medarbetare ska stanna, trivas och vilja utvecklas på sin arbetsplats och i sitt arbetsliv. En Worklife Partner tar långsiktigt ansvar för sina medarbetare och tror att nöjda medarbetare som får ihop sitt individuella livspussel skapar tillväxt för moderna företag i Sverige.