Hitta medarbetare med The Place

Varmt välkommen till The Place! Vi är Sveriges enda Worklife Partner och vi tillför kompetens, rekrytering och konsulter inom hela området Talent Management. Här kan du läsa mer om oss och hur vi kan hjälpa dig att hitta nya medarbetare.

Vi hittar din nya happy kollega!

Söker du nya medarbetare? Då har du kommit rätt! Både konsult- och rekryteringsaffären är lite av vår grej. Men som Sveriges enda Worklife Partner gör vi saker lite annorlunda. Vi vet att glädje hos medarbetare är nyckeln till företagstillväxt. Vi ser därför till att våra kunders medarbetare har rätt kompetens, drivkrafter och känner glädje på jobbet.

Hitta rätt medarbetare för ditt behov


Olika rekryteringslösningar passar olika företag. Här nedan kan du läsa mer om olika anställningsformer. Vill du ha hjälp med en behovsanalys eller träffa oss för rekryteringsrådgivning kan du boka möte med oss här!


Hitta medarbetare: Hyr konsulter med The Place

Hyr konsulter

Att hyra konsulter är en flexibel, trygg och kostnadseffektiv lösning för dig som har kompetensbehov. Vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!


Hitta medarbetare: Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Många företag väljer att hyra först och anställa sen, en så kallad hyr-rekrytering. Du hyr din medarbetare de första månaderna, för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut.


Hitta medarbetare: Strategisk rekrytering med The Place.

Rekrytera

För dig som vill rekrytera nya medarbetare är vi en strategisk rekryteringspartner att lita på. vi guidar dig genom hela processen, och ser till att din process genomförs kompetensbaserat och fördomsfritt.


Olika anställningsformer: Extrapersonal och medarbetare på deltid med The Place.

Studenter och extrajobbare


Du kanske söker efter vassa medarbetare som kan täcka upp under intensiva perioder eller jobba extra under kvällar och helger?

På The Place har vi ett omfattande nätverk av studenter som söker deltidsjobb under terminerna. Varje vår gör vi även en stor satsning med studenter som vill jobba under sommaren.

Läs mer om våra studenter eller kontakta oss direkt!Våra rekryteringsområden

I mer än 35 år har vi hjälpt företag med rekrytering och kompetensförstärkning för långsiktiga och kortsiktiga behov. Vi vågar därför påstå att vi är ett av Sveriges mest rutinerade rekryteringsföretag. Här nedan kan du läsa mer om våra olika rekryteringsområden.

Rekrytera eller hyr konsulter inom ekonomi

Ekonomi

Hitta kompetens inom ekonomi, redovisning & finans.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom marknad och kommunikation.

Marknad

Hitta kompetens inom kommunikation, marknadsföring & försäljning.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom administration.

Back Office

Hitta kompetens inom Back Office och administration.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom kundservice.

Kundservice

Hitta kompetens inom kundservice och teknisk support.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom logistik och inköp.

Supply Chain

Hitta kompetens inom Supply Chain, logistik och inköp.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom HR och lön.

HR & Lön

Hitta kompetens inom rekrytering, HR och lön.

Läs mer

Vad kostar en rekrytering?

Med vår prisbot får du ett uppskattat pris på vad det skulle kosta att hitta din nya medarbetare med hjälp av oss.
Vill du ha ett konkret prisförslag för ditt behov är du mer än välkommen att kontakta oss!

Vi tror på partnerskap över tid

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits i över 35 år. Men vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. 

Som Worklife Partner jobbar vi istället för att skapa långsiktiga relationer och är en rådgivande partner i rekryterings- och medarbetarfrågor till våra kunder. Vi tar ett kompetensansvar som sträcker sig längre än ett anställningskontrakt och tittar på nutida och framtida kompetensbehov.


Glädje och tillväxt hör ihop

Glädje, livsbalans och rätt kompetens är viktiga faktorer för att medarbetare ska stanna, trivas och vilja utvecklas på sin arbetsplats och i sitt arbetsliv. Vi tar långsiktigt ansvar för våra medarbetare och tror att nöjda medarbetare som får ihop sitt individuella livspussel skapar tillväxt för moderna företag i Sverige.


Vi stärker din affär och hjälper ditt företag nå tillväxt

Som Sveriges enda Worklife Partner ser vi till att våra kunders medarbetare har rätt kompetens, drivkrafter och känner glädje på jobbet. Vi vet nämligen att glada medarbetare presterar bättre och skapar därmed tillväxt för moderna företag. 

Vi hjälper dig att hitta medarbetare som trivs och passar in på ditt företag, både ur ett kulturellt – och kompetensperspektiv. Fyll i dina uppgifter här nedan så tar vi kontakt med dig inom kort.

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag
The Place: Auktoriserat bemanningsföretag