Bemanning och rekrytering kundservice:

Rekrytera rätt inom kundservice
Hej, kul att du hittat hit! 👋

Amanda heter jag och det är mig du ska vända dig till när du letar efter en nya medarbetare till ditt kundserviceteam. Jag har jobbat med detta i många år och garanterar att du är i trygga händer hos mig och mitt team. 👐

Här nedan hjälper jag dig att navigera rätt med några snabba klick, jag ser fram emot att lära känna dig lite bättre!

Amanda Wiberg är Talent Acquisition Partner på The Place.

Amanda Wiberg

Business Area Manager
Customer Service

Rekrytering kundservice:


Vi hjälper dig hitta talanger inom kundservice


Vi vet hur viktigt det är att du får in kundservicemedarbetare med rätt drivkrafter och egenskaper. På The Place har vi över 35 års erfarenhet av rekrytering och bemanning inom kundservice, och vi ser till att du får in medarbetare som stärker ditt team.

Vi träffar dig gärna för att höra om ditt behov och dina förutsättningar. Ta nästa steg i din rekrytering och boka kostnadsfri rekryteringsrådgivning med oss.

Rekrytering kundservice. The Place.

Specialister på rekrytering:
Kundservice & support


Flexibelt, tryggt och enkelt.


Ja, precis så vill vi att det ska upplevas när du rekryterar eller hyr konsulter via oss. Oavsett om det handlar om en servicekoordinator, en kundtjänstchef eller en kundservicemedarbetare.


Stärka upp kundserviceteamet?

Är det dags att stärka upp ditt kundserviceteam med nya medarbetare eller ledare? Testa vår smidiga matchningsfunktion! Det tar bara någon minut och vi hjälper dig sedan vidare i processen.

Rekrytering kundservice


Inom kundservice finns det många olika roller, titlar och arbetsuppgifter som dessutom varierar mellan olika företag och branscher. Men en sak har de gemensamt – de är företagets ansikte utåt. Det är därför viktigt att hitta engagerade kundservicemedarbetare som motiveras av att ge bästa möjliga service och alltid strävar efter att förhöja kundupplevelsen.

Kundservice är ett av våra specialistområden, och vi ser till att din rekrytering blir en fullträff. Vare sig du söker konsulter inom kundservice eller vill direktrekrytera. Vi skräddarsyr rekryteringsprocessen efter dina önskemål och krav, och hjälper dig att prioritera rätt kompetenser som stärker ditt kundserviceteam.


Boka kostnadsfri rådgivning med oss!

Roller vi tillsätter löpande inom kundservice:


⭐️ Kundservicemedarbetare

⭐️ Kundrådgivare

⭐️ Teknisk support

⭐️ Teamlead kundtjänst

⭐️ Kundtjänstchef

⭐️ First Line Support

⭐️ Servicekoordinator

⭐️ Nordisktalande kundservicemedarbetare

Vad kostar det att rekrytera en kundservicemedarbetare?

Är du nyfiken på vad det kostar att rekrytera eller anlita konsulter inom kundservice? Testa vår prisbot och få ett uppskattat pris!

Vi är Sveriges enda Worklife Partner

The Place är ett rekryterings- och konsultföretag som har funnits i hela 35 år. Men det var först 2019 som vi på riktigt fann oss själva och blev The Place. Med all vår erfarenhet i ryggen och med nyfunnet mod utmanar vi idag en traditionell bransch. Vi är The Place – Sveriges enda Worklife Partner.Rekrytering kundservice. Business Area Manager, Customer Service. Amanda Wiberg på The Place.

Rekryteringsföretag inom kundservice & support


Rekrytera eller hyr kompetens inom kundtjänst och IT-support

Med 35 års erfarenhet av rekrytering och bemanning inom kundtjänst känner vi oss självsäkra i att hitta och attrahera kundservicemedarbetare för olika typer av behov och förutsättningar. Vi har ett omfattande nätverk av profiler inom kundservice och support, och våra specialister ser till att du får in medarbetare med rätt kompetenser och drivkrafter.


Rekrytering kundtjänst

Vi vet att sammanhållningen och motivationen i ditt kundserviceteam är den största faktorn till en välmående kundserviceavdelning. För att skapa träffsäkra matchningar inom kundtjänst är det därför av allra största vikt att vi lär känna ditt företag och ditt team.

För att få en djupare förståelse för ditt behov och dina förutsättningar erbjuder vi alltid kostnadsfri rekryteringsrådgivning. Där har du möjlighet att ställa dina frågor förutsättningslöst, och vi får möjlighet att berätta om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt medarbetare inom kundtjänst. Fyll i formuläret nedan för att boka möte med oss, eller kontakta oss direkt via telefon eller mail.


Kompetensbaserad rekrytering i alla steg

Våra rekryteringsprocesser genomförs alltid kompetensbaserat och talangdrivet. Vilket gott och kort innebär att vi prioriterar rätt person på rätt plats – alltid utan kompromiss. Här kan du läsa mer om delmomenten i vår rekryteringsprocess, och hur vi säkerställer att du får in kundservicemedarbetare efter ditt behov och dina förutsättningar.

Genom att anlita oss som din Worklife Partner tar vi ett kundstyrt kompetensansvar över tid. Det innebär att vi utvecklar våra konsulter efter din verksamhets behov, något vi gärna berättar mer om!


Nordisktalande medarbetare inom kundservice

Är du i behov av nordisktalande medarbetare till er kundtjänst? Då har du definitivt hittat rätt.

Att hitta kvalificerad personal inom kundtjänst som talar flytande norska, danska eller finska behöver inte vara en utmaning – inte med lite hjälp. Våra rekryteringskonsulter har bred erfarenhet av att rekrytera nordisktalande kundservicemedarbetare och hjälper er att hitta vassa talanger som talar norska, danska eller finska.

Medarbetare inom IT och teknisk support

Behöver du hitta en vass medarbetare för användarstöd och support inom IT? Eller letar du efter digital spetskompetens?

Det kan vara en utmaning att veta vilken digital kompetens man har behov av. Vi hjälper dig och din organisation kartlägga ert verksamhetsbehov och hitta rätt kandidater inom IT och Tech-sektorn, oavsett om du vill hyra in kompetensen eller söker rådgivning i hela eller delar av den interna rekryteringsprocessen.

Här kan du läsa mer om rekrytering och bemanning inom IT och teknisk support.

Teamledare och kundtjänstchefer

Är du på jakt efter en kundtjänstchef? Eller kanske en teamledare inom kundservice?

En ledare för ett kundserviceteam ska ge gruppen förutsättningar för att kunna leverera bästa möjliga service och överträffa kundupplevelsen. En kundtjänstchef eller en teamledare sätter tonen för hela avdelningen, och ska kunna motivera och pusha teamet i rätt riktning.

Vi har ett omfattande nätverk av seniora och erfarna profiler inom kundservice, och vi hjälper dig att hitta och attrahera kundtjänstchefer och teamledare. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Bemanning och rekrytering kundservice


Hyr medarbetare inom kundtjänst


När du hyr konsulter via oss tar vi fullt medarbetaransvar, något vi mer än gärna gör! Våra konsultchefer ser även till att din konsult trivs och förblir produktiv genom hela uppdragets gång. Ett flexibelt, tryggt och enkelt upplägg där du slipper allt administrativt arbete. Låter ganska schysst, eller hur?

Läs mer om alla fördelar med att hyra konsulter med oss.


Bemanning och rekrytering kundservice. Vi hjälper dig hitta medarbetare inom kundtjänst. The Place.

10 år i samarbete med EasyPark!

The Place har rekryterat kundservicemedarbetare till EasyPark i 10 år. En av dessa talanger heter Michelle, som idag är ansvarig för rekryteringarna till EasyParks kundserviceavdelning.

”Personlighet är jätteviktigt för oss när vi ska rekrytera kundservicemedarbetare, att det är personer som passar in och trivs i teamet. Därför är det viktigt för oss att jobba med ett rekryteringsföretag som känner till våra värderingar och vet vilken stämning det är här.

Med The Place kan vi lita på att det blir rätt, eftersom de känner både teamet och företaget så bra. The Place presenterar bara kandidater som passar hos oss och i teamet, det är en riktig lyx!”

– Michelle Svajger, Team Leader på EasyPark.

Läs hela caset