Rekrytera eller hyr konsulter inom kundservice

The Place är specialister på matchning inom kundservice, IT och teknisk support. Vårt vassa kompetensnätverk består av grymma kandidater och konsulter som vill ta er service och support till nästa nivå!


Rekrytera eller hyr konsulter inom kundservice


The Place är specialister på matchning inom kundservice, IT och teknisk support. Vårt vassa kompetensnätverk består av grymma kandidater och konsulter som vill ta er service och support till nästa nivå!


Hitta din nya kollega med oss!


Ta nästa steg i din rekrytering och boka kostnadsfri rekryteringsrådgivning med oss. Fyll i dina uppgifter, så hör vi av oss till dig så fort vi kan!


Rekryteringsspecialister inom kundservice

Vi har rekryteringskonsulter på The Place som är specialister på att rekrytera inom kundservice, kundsupport och kundtjänst. De ansvarar för att vår kompetenshubb Customer Service @ The Place växer starkt med såväl spännande uppdrag som vassa konsulter och kandidater.

Behöver du rekrytera eller hyra konsult inom kundservice? Vi hjälper dig!


Stärka upp teamet?

Ska du stärka upp teamet med nya kundservicemedarbetare? Testa vår smidiga matchningsfunktion! Det tar bara en minut, och vi och vi hjälper dig sedan vidare i processen.

Roller vi tillsätter löpande inom kundservice:


⭐️ Kundservicemedarbetare

⭐️ Kundrådgivare

⭐️ Teknisk support

⭐️ Teamlead kundtjänst

⭐️ Kundtjänstmedarbetare

⭐️ Helpdeskmedarbetare

⭐️ First Line Support

⭐️ Kundtjänstchef

⭐️ Chat Support

Räkna ut ditt pris!

Är du nyfiken på vad det kostar att rekrytera eller anlita konsulter inom kundservice? Testa vår prisbot och få ett uppskattat pris!

Rekrytera eller hyr kompetens inom kundservice och support


The Place dedikerade rekryteringsspecialister hjälper er att hitta nästa medarbetare inom kundservice, oavsett om du vill hyra in kompetensen eller rekrytera själv.

Genom att anlita oss som din Worklife Partner tar vi ett kundstyrt kompetensansvar över tid. Det innebär att vi utvecklar våra konsulter efter din verksamhets behov, något vi gärna berättar mer om!


Amanda Wiberg

Business Area Manager
Customer Service

Customer Service @ The Place

Rekryteringsföretag Kundservice & Support

Rekrytera eller hyr kompetens inom kundservice och IT-support

Hamnar man i en situation där kundservicen känns platt och ointresserad finns det risk att företaget uppfattas som väldigt.. ja, platt. Det är därför viktigt att hitta vassa och engagerade kundservicemedarbetare som motiveras av att förhöja kundupplevelsen till allra högsta grad.

Customer Service är ett av våra specialistområden, och vi har en kompetent kandidatpipe med vassa medarbetare inom kundtjänst och kundservice. Våra rekryteringsspecialister ser till att rekryteringen inom kundservice blir en träffsäker match. Vare sig du söker konsulter inom kundservice eller vill direktrekrytera.

The Place hjälper dig att hitta kvalitativa och kompetenta kundservicemedarbetare oavsett ditt behov. Vi skräddarsyr rekryteringsprocessen efter dina önskemål och krav, och hjälper dig att prioritera rätt kompetenser som stärker ditt supportteam.


Rekrytera med oss

Ta nästa steg i din rekrytering och boka kostnadsfri rådgivning med oss. Fyll i dina uppgifter här nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan!


Vi fixar!Nordisktalande medarbetare inom kundservice

Är du i behov av nordisktalande medarbetare till er kundtjänst? Då har du definitivt hittat rätt.

Att hitta kvalificerad personal inom kundtjänst som talar flytande norska, danska eller finska behöver inte vara en utmaning – inte med lite hjälp. Våra rekryteringskonsulter har bred erfarenhet av att rekrytera nordisktalande kundservicemedarbetare och hjälper er att hitta vassa talanger som talar norska, danska eller finska.

Hitta vassa medarbetare inom IT och teknisk support

Behöver du hitta en vass medarbetare för användarstöd och support inom IT? Eller letar du efter digital spetskompetens?

Det kan vara en utmaning att veta vilken digital kompetens man har behov av. Vi hjälper dig och din organisation kartlägga ert verksamhetsbehov och hitta rätt kandidater inom IT och Tech-sektorn, oavsett om du vill hyra in kompetensen eller söker rådgivning i hela eller delar av den interna rekryteringsprocessen.


Vi hittar din nya kollega!

Vi erbjuder moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och vältestade rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyra konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytering med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.


Kundservicemedarbetare titlar

Kundtjänst medarbetare, rekrytera kundservicemedarbetare, rekrytera kundserviceansvarig, Back Office-medarbetare, kundtjänst support, kundvård medarbetare, kundsupport medarbetare, kundkontaktansvarig, Teamledare kundtjänst, Customer Service Support, Customer Service Agent, teknisk support, Chat Support, rekrytera telefonist, nordisktalande kundservicemedarbetare, nordisktalande personal kundtjänst, nordisktalande personal kundservice, norsktalande kundservicemedarbetare, finsktalande kundservicemedarbetare, dansktalande kundservicemedarbetare,