Konsult- och rekryteringsföretag | The Place

Let’s make happy work happen
The Place chefsrekrytering.

Ett modernt rekryteringsföretag med 35 år i ryggen


The Place är inte som andra rekryteringsföretag. Vi erbjuder självklart moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och vältestade rekryteringspaket. Men vi är också en strategisk partner som vill finnas med över tid – det gör vi som Sveriges enda Worklife Partner.

Vi är Sveriges enda Worklife Partner


Vi anser att ett rekryteringsföretag ska göra mycket mer än att fylla vakanta positioner. Vi tror på partnerskap över tid.

Som Worklife Partner jobbar vi för att skapa långsiktiga relationer och är en rådgivande partner i rekryterings- och medarbetarfrågor till såväl kunder som konsulter.


The Place rekryteringsföretag

Dags att utöka teamet?


Påbörja din rekrytering med vår digitala kravprofil! Här kan du även berätta vad som är viktigt för dig i samarbete med ett rekryteringsföretag. Självklart kan du även ta kontakt med oss direkt, se kontaktsidan för kontaktuppgifter till våra affärsanvariga och våra rekryteringskonsulter.

Rekryteringsföretag som kan hjälpa till över hela landet

Behöver du hitta medarbetare i Stockholm, Uppsala, Malmö, Göteborg eller… Kiruna? Vi har lång erfarenhet av att skapa träffsäkra matchningar runt om i Sverige. Vi ser till att hitta din nya kollega, oavsett var du befinner dig. Läs om våra största geografiska områden.


The Place rekryteringsföretag

The Place är ett av Sveriges bästa rekryteringsföretag


Vi var finalister i kategorin Årets Rekryteringsföretag och Årets Ledare (Elisabet Holmene) i Recruitment Awards 2022!

The Place har varit finalister tidigare. På Recruitment Awards 2020 var The Place det enda företaget i hela Sverige som var utsedda finalister i hela fyra kategorier: Årets Rekryteringsföretag, Årets Rekryterare (Klara Eidhagen), Årets Ledare (Elisabet Holmene) och Årets Kommunikationskampanj.

Så det är faktiskt inte bara vi som tycker att The Place är (ett av) Sveriges bästa rekryteringsföretag.Vad är viktigast när du väljer rekryteringsföretag?

Vi är Sveriges bästa rekryteringsföretag! Låt oss bevisa det. Du får glada medarbetare som skapar tillväxt på köpet (det vet vi eftersom vi också jobbar med kompetens och produktivitet).

Olika rekryteringslösningar passar olika företag. Vill du anlita en konsult, direktrekrytera talangen eller hyra först och anställa sedan? Läs mer om våra olika rekryteringsformer.


Rekryteringsföretaget som hittar din nästa talang

Att hitta profiler med rätt kompetenser, erfarenheter och drivkrafter för ditt unika behov kräver stort engagemang. Som ett av Sveriges mest erfarna rekryteringsföretag hjälper vi dig att hitta och attrahera marknadens bästa profiler, och ser till att alla delmoment i processen genomförs på rätt sätt.

Gör en snabb kravprofil och berätta kort vilken kompetens du är i behov av – oavsett om det handlar om en rekrytering av chefsposition, att rekrytera spetskompetens eller att hitta en tillfällig tillsättning. När du gjort en kravprofil kontaktar vi dig, och våra rekryteringskonsulter påbörjar samtidigt jakten på din nästa talang.


Anlita en konsult eller rekrytera medarbetare?

Är du intresserad av att hyra medarbetare innan du vill rekrytera, eller behöver du medarbetare till kortare uppdrag? Som rekryteringsföretag jobbar vi både med rekrytering och konsultuthyrning – på både långa och korta uppdrag. Läs mer om konsultbemanning via The Place.

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag
The Place: Auktoriserat bemanningsföretag

Rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn


Tycker du att det låter det torrt – att vi är ett rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn? Det kanske det gör. Men vi är inte torra för det (tvärtom – vi är ett riktigt glatt gäng). Som rekryteringsföretag fokuserar vi huvudsakligen inom områdena: 


Rekryteringsföretag med moderna rekryteringspaket

Att slippa gå igenom omfattande rekryteringsprocesser samt att lämna över hela ansvaret till våra rekryteringsspecialister, är de största anledningarna till att våra kunder är återkommande.

Alla The Place rekryteringsuppdrag är unika och därför skräddarsyr våra team olika lösningar utifrån varje kunds rekryterings- och kompetensbehov. En chefsrekrytering ser till exempel inte likadan ut som en rekrytering inom kundtjänst. Vi vet vad som krävs för en lyckad matchning och tar tillsammans med kunden fram en kravprofil för att påbörja bästa möjliga rekryteringsprocess.

Som rekryteringsföretag sköter vi alla delar av rekryteringen i nära samförstånd med våra kunder:

  • Kravprofil
  • Intervjuer
  • Kvalitetssäkring
  • Personlighetstester
  • Färdighetstester
  • Referenstagning
  • Bakgrundskontroller
  • Presentation av kandidater med digitalt CV och video

Söker du rekryteringsföretag i Stockholm?

Läs mer om oss som rekryteringsföretag i Stockholm.

Vi hittar din nya kollega!

På The Place erbjuder vi moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och skräddarsydda rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyr konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytera med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.

The Place hjälper Alstom med rekrytering och bemanning.
Säg hej till kunderna
Till våra referenser och case
The Place hjälper EasyPark med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Rusta med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper BSH med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Siemens med rekrytering och bemanning.
Som Worklife Partner
Hur vi arbetar med kunder
The Place hjälper Atlas Copco med rekrytering och bemanning.