en bild

The Place - Ett Rekryteringsföretag

Vi har rekryterat talanger sedan 1988. The Place är ett rekryteringsföretag och kompetensnätverk som arbetar inom ekonomi, kommunikation och administration.

Ett av Sveriges mest erfarna rekryteringsföretag inom ekonomi, kommunikation och administration

The Place har jobbat med konsultuthyrning och rekrytering i Stockholmsområdet sedan 1988. Vi hjälper företag i behov av kompetens med hela rekryteringsprocessen – från kravprofil till kontraktsskrivning och kompetenstester. Vi har 30 års erfarenhet av lyckade matchningar i ryggen och är ett tryggt och stabilt rekryteringsföretag i Stockholm som snabbt levererar bra kandidater.

Vilken kompetens behöver du rekrytera? Skapa en kravprofil på 2 minuter!

Vi är Stockholms vassaste rekryteringsföretag! Låt oss bevisa det. Du får glada medarbetare som skapar tillväxt på köpet. 

Du kan skapa en light kravprofil snabbt och enkelt här nedan och berätta vilken kompetens du är i behov av att rekrytera. Det tar bara en minut, är gratis och vi återkopplar inom en arbetsdag för offert och tar kravprofil. Självklart kan du även ta kontakt med oss direkt, se kontaktsidan för kontaktuppgifter till våra Affärsanvariga och våra Rekryteringskonsulter.

Hur vill du rekrytera? 

Olika rekryteringslösningar passar olika företag. Vill du anlita en konsult, direktrekrytera talangen eller hyra först och anställa sedan? Läs mer om våra olika rekryteringsformer.

En strategisk rekryteringspartner

The Place kunder är företag med rekryteringsbehov huvudsakligen inom områdena marknad och kommunikation, ekonomi, finans och bank samt administration och kontor. Vi vet var kandidaterna finns och vi är specialister på att matcha kompetens med företag. Dessutom har vi marknadens bästa rekryteringsverktyg SmartMatch, FlexMatch och FullMatch som ger skräddarsydd matchning med högsta träffsäkerhet.

Att slippa gå igenom omfattande rekryteringsprocesser samt att lämna över hela ansvaret till våra rekryteringsspecialister, är de största anledningarna till att våra kunder är återkommande.

Som rekryteringsföretag sköter vi alla delar av rekryteringen i nära samförstånd med våra kunder:

  • Kravprofil
  • Intervjuer
  • Kvalitetssäkring
  • Personlighetstester
  • Färdighetstester
  • Referenstagning
  • Bakgrundskontroller
  • Presentation av kandidater med digitalt CV och video

Alla The Place rekryteringsuppdrag är unika och därför skräddarsyr våra team olika lösningar utifrån varje kunds rekryterings- och kompetensbehov. En chefsrekrytering ser till exempel inte likadan ut som en rekrytering inom kundtjänst. Vi vet vad som krävs för en lyckad matchning och tar tillsammans med kunden fram en kravprofil för att påbörja bästa möjliga rekryteringsprocess.

Rekrytering med digitalt CV och videopresentation

Vi är ett modernt rekryteringsföretag och jobbar ständigt för att arbeta fram smidiga digitala lösningar för våra kunder. Samtliga av våra kandidater presenteras med digitala CV:n, vilket skiljer oss från många andra rekryteringsfirmor. Digitalt CV med en tillhörande presentationsvideo av kandidaten lyfter kvalitén i processen och underlättar urvalet för dig när du behöver rekrytera personal.

Starkt nätverk med samarbetspartners

The Place jobbar tillsammans med starka samarbetspartners inom rekryteringsprocessens olika delar.

Några av våra största samarbetspartners:

  • Vid bakgrundskontroller samarbetar vi med SRI (Scandinavian Recruitment Intelligence).
  • Vid rekryteringstester samarbetar vi med TalentQ.

Vi hittar din nästa talang

The Place huvudsakliga områden inom rekrytering är rekrytering ekonomi, rekrytering marknadsföring och rekrytering administration. Gör en snabb kravprofil och berätta kort vilken kompetens du är i behov av – oavsett om det handlar om en rekrytering av chefsposition, att rekrytera spetskompetens eller att hitta en tillfällig tillsättning. När du gjort en kravprofil kontaktar vi dig, och våra rekryterare samt rekryteringskonsulter påbörjar samtidigt jakten på din nästa talang.

Vill du hellre ringa eller maila oss för att diskutera ditt rekryteringsbehov, går det självklart bra!

E-post: hej@theplace.se

Telefon: 08-586 22 700

Eller gå till kontaktsidan och ta kontakt med någon av våra affärsansvariga så hjälper de dig med dina frågor kring rekrytering, kompetensförsörjning och konsultuthyrning.

Anlita en konsult eller rekrytera medarbetare?

Är du intresserad av att hyra medarbetare innan du vill rekrytera, eller behöver du medarbetare till kortare uppdrag i Stockholm? Vi jobbar både med rekrytering och konsultuthyrning – på både långa och korta uppdrag. Läs mer om konsultbemanning via The Place.

Vi jobbar främst i Stockholm, Uppsala och Mälardalen

The Place är verksamma i Stockholms län med omnejd när det handar om konsultuppdrag, vid direktrekryteringar kan vi hjälpa till över hela landet. 

Läs mer om oss som rekryteringsföretag i Stockholm.