Rekryterings­företag med extra allt

Välkommen till The Place! Vi har rekryterat talanger sedan 1988. Det gör oss till ett av Sveriges mest erfarna rekryteringsföretag. År 2020 blev vi också utsedda till ett av Sveriges bästa rekryteringsföretag. Lägg därtill att vi är Sveriges enda Worklife Partner. Kan det bli bättre?

Ett modernt rekryteringsföretag med 35 år i ryggen

The Place är inte som alla andra rekryteringsföretag. Vi erbjuder självklart moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och vältestade rekryteringspaket. Men vi är också en strategisk partner som vill finnas med över tid – det gör vi som Sveriges enda Worklife Partner.


The Place är ett av Sveriges bästa företag inom rekrytering

Vi är finalister i kategorin Årets Rekryteringsföretag och Årets Ledare (Elisabet Holmene) i Recruitment Awards 2022!

The Place har varit finalister tidigare. På Recruitment Awards 2020 var The Place det enda företaget i hela Sverige som var utsedda finalister i hela fyra kategorier: Årets Rekryteringsföretag, Årets Rekryterare (Klara Eidhagen), Årets Ledare (Elisabet Holmene) och Årets Kommunikationskampanj.

Så det är faktiskt inte bara vi som tycker att The Place är (ett av) Sveriges bästa rekryteringsföretag.

Dags att utöka teamet?


Du kan skapa en light kravprofil snabbt och enkelt nedan och berätta vilken kompetens du är i behov av. Berätta gärna då vad som är viktigt för dig i samarbete med ett rekryteringsföretag. Självklart kan du även ta kontakt med oss direkt, se kontaktsidan för kontaktuppgifter till våra affärsanvariga och våra rekryteringskonsulter.

Rekrytering i hela landet

Behöver du hitta medarbetare i Stockholm, Uppsala, Malmö, Göteborg eller… Kiruna? Vi har lång erfarenhet av att skapa träffsäkra matchningar runt om i Sverige. Vi ser till att hitta din nya kollega, oavsett var du befinner dig. Läs om våra största geografiska områden.Vad är viktigast när du väljer rekryteringsföretag?

Vi är Sveriges bästa rekryteringsföretag! Låt oss bevisa det. Du får glada medarbetare som skapar tillväxt på köpet (det vet vi eftersom vi också jobbar med kompetens och produktivitet).

Olika rekryteringslösningar passar olika företag. Vill du anlita en konsult, direktrekrytera talangen eller hyra först och anställa sedan? Läs mer om våra olika rekryteringsformer.


Rekryteringsföretaget som hittar din nästa talang

Gör en snabb kravprofil och berätta kort vilken kompetens du är i behov av – oavsett om det handlar om en rekrytering av chefsposition, att rekrytera spetskompetens eller att hitta en tillfällig tillsättning. När du gjort en kravprofil kontaktar vi dig, och våra rekryteringskonsulter påbörjar samtidigt jakten på din nästa talang.


Anlita en konsult eller rekrytera medarbetare?

Är du intresserad av att hyra medarbetare innan du vill rekrytera, eller behöver du medarbetare till kortare uppdrag? Som rekryteringsföretag jobbar vi både med rekrytering och konsultuthyrning – på både långa och korta uppdrag. Läs mer om konsultbemanning via The Place.


Rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn


Tycker du att det låter det torrt – att vi är ett rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn? Det kanske det gör. Men vi är inte torra för det (tvärtom – vi är ett riktigt  glatt gäng). Som rekryteringsföretag fokuserar vi huvudsakligen inom områdena: 


Sveriges enda Worklife Partner

Vi är ju också Sveriges enda Worklife Partner och tillför kompetens inom hela området Talent Management. Läs mer om hur vi kan stärka din affär genom våra tre ben: Rekrytering, Kompetens och Produktivitet. 

För visst har du ingen Worklife Partner idag?


Rekryteringsföretag med moderna rekryteringspaket

Vi har marknadens bästa rekryteringspaket SmartMatch, FlexMatch och FullMatch som ger skräddarsydd matchning med högsta träffsäkerhet.

Att slippa gå igenom omfattande rekryteringsprocesser samt att lämna över hela ansvaret till våra rekryteringsspecialister, är de största anledningarna till att våra kunder är återkommande.

Som rekryteringsföretag sköter vi alla delar av rekryteringen i nära samförstånd med våra kunder:

  • Kravprofil
  • Intervjuer
  • Kvalitetssäkring
  • Personlighetstester
  • Färdighetstester
  • Referenstagning
  • Bakgrundskontroller
  • Presentation av kandidater med digitalt CV och video

Alla The Place rekryteringsuppdrag är unika och därför skräddarsyr våra team olika lösningar utifrån varje kunds rekryterings- och kompetensbehov. En chefsrekrytering ser till exempel inte likadan ut som en rekrytering inom kundtjänst. Vi vet vad som krävs för en lyckad matchning och tar tillsammans med kunden fram en kravprofil för att påbörja bästa möjliga rekryteringsprocess.


Rekrytering med digitalt CV och videopresentation

The Place är ett rekryteringsföretag som ofta utvärderar våra verktyg för att arbeta fram smidiga digitala lösningar för våra kunder. Samtliga av The Place kandidater presenteras med digitala CV:n, vilket skiljer oss från många andra rekryteringsfirmor. Digitalt CV med en tillhörande presentationsvideo av kandidaten lyfter kvalitén i processen och underlättar urvalet för dig när du behöver rekrytera personal.


Rekryteringsföretag med ett starkt nätverk av samarbetspartners

The Place jobbar tillsammans med starka samarbetspartners inom rekryteringsprocessens olika delar.

Några av våra största samarbetspartners:

  • Vid bakgrundskontroller samarbetar vi med SRI (Scandinavian Recruitment Intelligence).
  • Vid rekryteringstester samarbetar vi med TalentQ.

Söker du rekryteringsföretag i Stockholm?

Läs mer om oss som rekryteringsföretag i Stockholm.

Vi hittar din nya kollega!

Vi erbjuder moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och vältestade rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyra konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytering med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.

The Place hjälper Alstom med rekrytering och bemanning.
Säg hej till kunderna
Till våra referenser och case
The Place hjälper EasyPark med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Rusta med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper BSH med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Siemens med rekrytering och bemanning.
Som Worklife Partner
Hur vi arbetar med kunder
The Place hjälper Atlas Copco med rekrytering och bemanning.