Rekrytera eller hyr konsulter i Malmö med The Place

Välkommen till The Place – ditt ledande rekryterings- och bemanningsföretag i Malmö! I över 35 år har The Place jobbat med rekrytering och kompetensfrågor. Sedan fyra år tillbaka är vi dessutom Sveriges enda Worklife Partner.

Rekryteringsföretag Malmö

Letar du efter ett pålitligt rekryterings- och bemanningsföretag i Malmö? Kul, då har du kommit till rätt plats. The Place är ett rekryteringsföretag i Malmö och vi är hittar de bästa talangerna samt erbjuda skräddarsydda lösningar för att uppfylla företags olika kompetensbehov.

Vi är experter på rekrytering och bemanning, och vårt mål är att göra din rekryteringsprocess smidig, effektiv och framgångsrik.


Rekrytera eller hyr konsulter i Malmö med The Place.

Vilken kompetens söker du?

Berätta för oss vad du söker efter i din nya kollega. Du är mer än välkommen att kontakta oss direkt, eller så kan du påbörja en light kravprofil här nedan med bara några klick.


Sveriges enda Worklife Partner

Vi vet att varje jobb har en början och ett slut, men ett worklife är mycket mer än så. Vi förstår vikten av att skapa en meningsfull arbetsmiljö där både kunder och konsulter kan trivas och växa tillsammans. Därför arbetar vi nära dig för att förstå dina behov och krav, och vi strävar efter att hitta den perfekta matchningen mellan ditt företag och våra kandidater.


Vad innebär Worklife Partner?

Kolla på vår film för att lära dig vad Worklife Partner innebär och lär känna The Place lite bättre.

Vad tycker våra kunder och konsulter om oss som Worklife Partner?


Rekrytering i Malmö: Våra kompetensområden

Som rekryteringsbolag i Malmö har vi en bred kunskap inom olika kompetensområden, inklusive bl.a. HR, ekonomi, IT, kommunikation, kundservice och logistik. Vi förstår de specifika kraven och utmaningarna inom varje område och vi har dedikerade rekryteringsspecialister inom våra olika kompetensområden. Nedan hittar du mer information om bemanning och rekrytering inom våra olika kompetenshubbar.

Rekrytera eller hyr konsulter inom ekonomi

Ekonomi

Hitta kompetens inom ekonomi, redovisning & finans.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom marknad och kommunikation.

Marknad

Hitta kompetens inom kommunikation, marknadsföring & försäljning.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom administration.

Back Office

Hitta kompetens inom Back Office och administration.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom kundservice.

Kundservice

Hitta kompetens inom kundservice och teknisk support.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom logistik och inköp.

Supply Chain

Hitta kompetens inom Supply Chain, logistik och inköp.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom HR och lön.

HR & Lön

Hitta kompetens inom rekrytering, HR och lön.

Läs mer

Rekrytering i Malmö – eller hela landet

The Place grundades 1988 norr om Stockholm, men har idag kontor i Stockholm, Skåne och i Göteborg. Vi är dock vana vid att hjälpa till över hela Sverige och har ett stort kontaktnät för dig att nyttja. Digital rekrytering är inget hinder för att rekryteringen ska bli klockren.

Som ledande rekryterings- och bemanningsföretag i Malmö erbjuder vi skräddarsydda lösningar för rekrytering och hyra av konsult. Vi har över 35 års erfarenhet inom rekrytering och bemanning, men det var först 2019 som vi verkligen hittade vår identitet och blev The Place – Sveriges enda Worklife Partner. Vi är inte rädda för att utmana de traditionella sätten att arbeta inom branschen, och det är detta mod som skiljer oss från konkurrenterna.

Läs mer här om The Place som bemanningsföretag eller om oss som rekryteringsföretag.


Viktigt att tänka på när du ska välja rekryterare


Hitta den perfekta konsulten för ditt företag


6 fördelar med digital rekrytering

Vi hittar din nya kollega!

På The Place erbjuder vi moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och skräddarsydda rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyr konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytera med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.Bemanningsföretag i Malmö

För företag som behöver snabba och flexibla rekryteringslösningar i Malmö, erbjuder vi som bemanningsföretag att hyra ut konsulter i Malmö-området.

Vi har ett stort nätverk av kvalificerade och erfarna konsulter inom olika branscher och kompetensområden. Oavsett om du behöver täcka temporära personalbehov, arbeta med projektteam eller hitta specialiserade experter för specifika uppdrag, kan vi erbjuda skräddarsydda bemanningslösningar som passar dina behov. Läs mer här!

Vårt team av dedikerade rekryterare och konsultchefer arbetar tätt tillsammans med våra kunder och konsulter för att säkerställa att varje rekryteringsprocess och bemanningsuppdrag blir framgångsrikt. Vi strävar efter att bygga långsiktiga partnerskap och bli en förlängning av ditt team. Genom att erbjuda kontinuerligt stöd och uppföljning, även efter att en rekrytering eller ett bemanningsuppdrag är slutfört, strävar vi efter att skapa långsiktiga relationer som gynnar alla parter.

The Place – rekrytering och bemanning Malmö

Så om du letar efter ett pålitligt och erfaret rekryterings- och bemanningsföretag i Malmö, behöver du inte leta längre. Kontakta oss på The Place och låt oss bli din Worklife Partner. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att bygga det perfekta teamet för ditt företag. Tillsammans kan vi skapa framgång och tillväxt för dig och ditt företag!

För oss är det viktigt att förstå dina specifika krav och önskemål. Vi genomför en noggrann analys av din organisation och identifierar de kompetenser och egenskaper som bäst passar dina önskemål. Genom att använda en kombination av avancerade rekryteringsmetoder, inklusive djupgående intervjuer, kandidatbedömningar och omfattande nätverk, säkerställer vi att vi presenterar dig för de mest kvalificerade kandidaterna på marknaden.


Kontakta oss för rekrytering i Malmö

Så om du letar efter ett pålitligt och erfaret rekryterings- och bemanningsföretag i Malmö, behöver du inte leta längre. Kontakta oss på The Place. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att bygga det perfekta teamet för ditt företag. Tillsammans kan vi skapa framgång och tillväxt för dig och ditt företag!

E-post: hej@theplace.se

Eller gå till kontaktsidan och ta kontakt med någon av våra affärsansvariga så hjälper de dig med dina frågor kring rekrytering i Malmö, kompetensförsörjning och konsultuthyrning.


The Place hjälper Alstom med rekrytering och bemanning.
Säg hej till kunderna
Till våra referenser och case
The Place hjälper EasyPark med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Rusta med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper BSH med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Siemens med rekrytering och bemanning.
Som Worklife Partner
Hur vi arbetar med kunder
The Place hjälper Atlas Copco med rekrytering och bemanning.