Rekrytera eller hyr konsulter i Uppsala med The Place

Hej, kul att du hittat hit! Vi är ett rekryteringsföretag som erbjuder både konsult- och rekryteringslösningar i Uppsala. Välj vad som passar dig: en direktrekrytering, hyra av konsult eller en hybridlösning. Välkommen till The Place – Sveriges enda Worklife Partner.

Rekryteringsföretag i Uppsala med över 30 års erfarenhet

Som ledande rekryteringsföretag i Uppsala och Stockholm erbjuder vi skräddarsydda lösningar för rekrytering inom olika branscher och funktioner. Vi har över 35 års erfarenhet inom rekrytering och bemanning, men det var först 2019 som vi verkligen hittade vår identitet och blev The Place. Vi är inte rädda för att utmana de traditionella sätten att arbeta inom branschen, och det är detta mod som skiljer oss från konkurrenterna.


The Place är ett rekryteringsföretag i Uppsala med över 30 års erfarenhet.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

Vi vet att varje jobb har en början och ett slut, men ett worklife är mycket mer än så. Vi förstår vikten av att skapa en meningsfull arbetsmiljö där både kunder och konsulter kan trivas och växa tillsammans. Vi arbetar nära dig för att förstå dina behov och krav, och vi strävar efter att hitta den perfekta matchningen mellan ditt företag och våra kandidater.


Vad innebär Worklife Partner?

Kolla på vår film för att lära dig vad Worklife Partner innebär och lär känna The Place lite bättre.

Vad tycker våra kunder och konsulter om oss som Worklife Partner?


Vilken kompetens söker du?

Berätta för oss vad du söker efter i din nya kollega. Du är mer än välkommen att kontakta oss direkt, eller så kan du påbörja en light kravprofil här nedan med bara några klick.

Rekryteringsföretag Uppsala: tjänstemannaområdet

The Place är ett rekryteringsföretag i Uppsala som brinner för att matcha företag med rätt talanger inom hela tjänstemannaområdet; EkonomiKommunikationAdministrationKundserviceHR, IT och Logistik. Vi förstår de specifika kraven och utmaningarna inom varje område och kan erbjuda skräddarsydda rekryteringslösningar för att uppfylla dina behov. Längre ner hittar du mer information om rekrytering inom våra olika kompetenshubbar.

Våra kompetensområden:

Rekrytera eller hyr konsulter inom ekonomi

Ekonomi

Hitta kompetens inom ekonomi, redovisning & finans.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom marknad och kommunikation.

Marknad

Hitta kompetens inom kommunikation, marknadsföring & försäljning.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom HR och lön.

HR & Lön

Hitta kompetens inom rekrytering, HR och lön.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom logistik och inköp.

Supply Chain

Hitta kompetens inom Supply Chain, logistik och inköp.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom kundservice.

Kundservice

Hitta kompetens inom kundservice och teknisk support.

Läs mer

Back Office

Hitta kompetens inom Back Office och administration.

Läs mer

Rekryteringsföretag i Uppsala

The Place är ett rekryteringsföretag som grundades för 35 år sedan i Sollentuna. Norra Stockholm med omnejd är den geografiska plats som The Place har verkat på. Idag är vi ett etablerat rekryteringsföretag i hela Stockholm med omnejd och rekryterar ofta till företag i Uppsala.

Med moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och vältestade rekryteringspaket är vi en rekryteringspartner i Uppsala med 35 års erfarenhet inom konsultuthyrning och rekrytering.

Läs mer här om The Place som bemanningsföretag eller om oss som rekryteringsföretag.

Jonathan Forsgren

Regionansvarig Uppsala


Viktigt att tänka på när du ska välja rekryterare


Hitta den perfekta konsulten för ditt företag


6 fördelar med digital rekrytering

Vi hittar din nya kollega!

På The Place erbjuder vi moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och skräddarsydda rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyr konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytera med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.


Huvudkontor i Stockholm men rekrytering i Uppsala

The Place grundades 1988 norr om Stockholm. Vi är dock vana vid att hjälpa till över hela Sverige och har ett stort kontaktnät för dig att nyttja. Digital rekrytering är inget hinder för att rekryteringen ska bli klockren.

The Place huvudkontor ligger i Stockholm men vi har genom åren ofta rekryterat till företag i Uppsala med omnejd.


Rekryteringsbolag i Uppsala

Som ett av de främsta rekryteringsbolagen i Uppsala har vi en stark förståelse för de lokala marknadsförhållandena och vad företag i Uppsala letar efter i en kandidat. Vi arbetar med företag i olika branscher, från små företag till stora multinationella företag.

Vi förstår att varje företag har sina egna unika behov och krav. Därför är vi mycket flexibla i vår approach och kan skräddarsy våra tjänster för att passa varje företags behov. Vi kan erbjuda allt från helhetslösningar för rekrytering till stöd vid specifika delar av rekryteringsprocessen.

Läs mer här om The Place som bemanningsföretag eller om oss som rekryteringsföretag generellt.

När du väljer The Place som ditt rekryterings- och bemanningsföretag i Uppsala kan du förvänta dig en högkvalitativ och skräddarsydd rekryteringsprocess. Vi investerar tid och resurser för att förstå din organisations kultur, värderingar och specifika behov. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer och vara en pålitlig partner som stöttar din företagstillväxt.

Vårt team av erfarna rekryteringskonsulter är specialister inom sina respektive områden och har djupgående kunskap om Uppsalas arbetsmarknad. Vi har gedigen erfarenhet av att rekrytera inom HR, ekonomi, kommunikation, logistik och andra branscher. Genom att kombinera vår expertis med vårt stora nätverk av professionella kontakter kan vi hitta rätt kandidater för dig.

För att förbättra din synlighet på nätet och säkerställa att du når ut till de rätta kandidaterna, har vi också genomfört en omfattande SEO-optimering för vår webbplats. Som ett resultat av detta kan du enkelt hitta oss när du söker efter sökord som ”rekryteringsföretag Uppsala”, ”bemanningsföretag Uppsala”, ”rekrytering Uppsala”, ”bemanning Uppsala”, ”rekryteringsbolag Uppsala” och ”hyra konsult Uppsala”.

Vi förstår att varje företag är unikt och har sina egna behov och utmaningar när det gäller rekrytering och bemanning. Därför skapar vi skräddarsydda lösningar för varje kund. Oavsett om du behöver hjälp med att rekrytera permanenta medarbetare, hyra in konsulter på kort sikt eller behöver projektbaserad bemanning, kan vi hjälpa dig.

Så om du är en rekryterande chef inom HR, ekonomi, kommunikation, logistik eller något annat område och letar efter ett pålitligt rekryterings- och bemanningsföretag i Uppsala, så är The Place det rätta valet för dig.


Kontakta oss för rekrytering i Uppsala

Det bästa rekryteringserbjudandet för dig som vill rekrytera talanger i Uppsala!

Kontakta oss idag för att diskutera dina rekryteringsbehov och se hur vi kan bli din föredragna partner för rekrytering och bemanning i Uppsala.

Vad är viktigt för dig när du ska rekrytera? Alla företag och organisationer är olika och har helt olika förutsättningar och rekryteringsbehov. 

Epost: hej@theplace.se

Eller gå till kontaktsidan och ta kontakt med någon av våra affärsansvariga så hjälper de dig med dina frågor kring rekrytering, kompetensförsörjning och konsultuthyrning.


The Place hjälper Alstom med rekrytering och bemanning.
Säg hej till kunderna
Till våra referenser och case
The Place hjälper EasyPark med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Rusta med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper BSH med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Siemens med rekrytering och bemanning.
Som Worklife Partner
Hur vi arbetar med kunder
The Place hjälper Atlas Copco med rekrytering och bemanning.