Olika anställningsformer

Olika rekryteringslösningar passar olika företag. Behöver du tillfällig kompetensförstärkning, direktrekrytera eller hyra först och anställa sedan? Har kan du läsa mer om olika anställningsformer.

Olika anställningsformer passar olika behov


Hyra konsult, hyr-rekrytera eller rekrytera?


Med oss kan du välja att hyra konsulter, hyr-rekrytera eller direktrekrytera din nya medarbetare. Vad som passar dig bäst beror på en hel del faktorer, exempelvis hur långt ditt behov sträcker sig, hur bråttom det är att få in kompetens, hur din budget ser ut och hur mycket arbetsgivaransvar du vill och kan ta.

Här nedan kan du läsa mer om olika anställningsformer. Vill du ha hjälp med en behovsanalys eller träffa oss för rekryteringsrådgivning kan du boka möte med oss här!


Hyr konsulter med The Place

Hyr konsulter

Att hyra konsulter är en flexibel, trygg och kostnadseffektiv lösning för dig som har kompetensbehov. Vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!


Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Många företag väljer att hyra först och anställa sen, en så kallad hyr-rekrytering. Du hyr din medarbetare de första månaderna, för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut.


Strategisk rekrytering med The Place.

Rekrytera

För dig som vill rekrytera nya medarbetare är vi en strategisk rekryteringspartner att lita på. vi guidar dig genom hela processen, och ser till att din process genomförs kompetensbaserat och fördomsfritt.


Olika anställningsformer: Extrapersonal och medarbetare på deltid med The Place.

Studenter och extrajobbare


Du kanske söker efter vassa medarbetare som kan täcka upp under intensiva perioder eller jobba extra under kvällar och helger? Då har du hittat rätt!

På The Place har vi nämligen ett omfattande nätverk av kandidater som söker deltidsjobb och extrajobb. Varje vår gör vi även en stor satsning med studenter som letar efter sommarjobb. En satsning som vi kallar Studentsläppet, och som ligger oss varm om hjärtat.

Läs mer om våra studenter eller kontakta oss direkt för att höra mer!


Olika anställningsformer:


Boka kostnadsfri rådgivning


Hallå där! Funderar du på vilken anställningsform som passar bäst för ditt behov och dina förutsättningar? Vi hjälper dig gärna reda ut det.

Vi erbjuder alltid kostnadsfri rekryteringsrådgivning där du kan ställa dina frågor förutsättningslöst, och vi kan ge dig rådgivning utefter ditt unika behov.

Olika anställningsformer: The Place rekryteringsquiz.

Testa vårt rekryteringsquiz!


Hyra konsult, hyr-rekrytera eller direktrekrytera? Ja, det när du ska hitta nya medarbetare kan det vara svårt att veta vilken rekryteringslösning som passar bäst.

Testa vårt quiz och ta reda på vilken rekryteringslösning som passar ditt behov bäst. Det är en smidig, enkel och rätt så kul start på din resa mot nya medarbetare!