Missa inte Studentsläppet 2024

Hitta sommarjobbarna via Studentsläppet

Äntligen den tiden på året: solen värmer, isen smälter, blåsippan tittar fram. Sedan kommer bakslaget: tre snöstormar i mars. Typiskt. Men tiden kommer snart då uteserveringar öppnar och solglasögonen är medpackade inför dagen. Du kommer att spana in den nya magnumglassen på väg till kontoret och se reklam för kosläppet i sociala medier. När alla vårtecknen börjar uppenbara sig: ja, då vet du. Det är dags för årets studentsläpp!


Vad är studentsläppet?

Vårt arbete i Students @ The Place ligger oss varmt om hjärtat ❤️. Varje vår matchar vi företag i behov av sommarvikarier med hungriga universitets- och högskolestudenter. Du får avlastning och förstärkning när du och dina medarbetare är på semester – samtidigt hjälper du studenter att få en fot in på arbetsmarknaden. Win-win!

Hundratals högskolestudenter söker varje år sommarjobb inom sitt studieområde i Studentsläppet. Och under april månad är det dags – då skickar vi ut våra studentsprofiler till matchande bolag.


Att hitta sommarvikarier har aldrig varit enklare!


Genom att anmäla ditt behov till Studentsläppet 2024 får du:

  • Se videointervjuer och digitala profiler
  • Presentationer av intervjuade och startklara kandidater
  • Anlita sommarvikarier till ett fast timpris

Och… Jobba med universitets- och högskolestudenter som är riktigt hungriga på att prestera på din avdelning ✨


Smidig rekrytering av studenter med The Place.

Smidigt

Vi har en kandidatbank med studenter som i flera steg redan är intervjuade och kvalitetssäkrade, och som är taggade på att få sommarjobba på spännande företag!

Digital rekrytering av studenter med The Place.

Digitalt

Tack vare vår digitala kandidatbank kan du snabbt få en överblick av kandidaternas profiler som vi skickar till dig, där du kan se deras cv och videointervjuer.

Träffsäker rekrytering av studenter med The Place.

Träffsäkert

Du hittar din perfect match, en student hittar ett givande sommarjobb. Vi sköter resten! Win-Win-Win helt enkelt.

Fördelar med Studentsläppet:


Förra årets studentsatsning fick så bra respons att vi kör en favorit i repris i år. Och vad innebär det då? Jo, här listar vi några fördelar!

  • Studenterna är redan intervjuade och rekommenderade av vår kandidatansvarig, och vi kan därför snabbt presentera kandidater.
  • Vårt timpris är från 350 kr. 
  • Många av kandidaterna kan även jobba extra under terminen.
  • Med våra digitala CVn kan du enkelt få en snabb och smidig överskådning över en kandidat.

Vill du läsa om alla fördelar med vår studentsatsning kan du göra det här!


Hitta studenter som vill jobba i sommar

Behöver ditt företag vikarier under ledigheterna? You’re in luck, The Place har ambitiösa studenter som vill jobba i sommar. Vi har studenter inom nästan alla områden på tjänstemannasidan t.ex: ekonomi, administration, kundservice, kommunikation, marknad, HR  och logistik.

”Jag känner verkligen att jag har fått erfarenheter som kommer hjälpa mig i arbetslivet sen när jag tar examen. Inte bara att det ser bra ut på cv:t, jag har fått mycket större förståelse för branschen och för arbetet i sig.”

David
Studentsläppet 2022, logistik & inköp

Sveriges enda Worklife Partner, även under ledigheterna.


Under jul och nyår finns det många företag som har behov av extra förstärkning. Det finns även många ambitiösa studenter som vill jobba! Där kommer The Place in – vi vill matcha vassa studenter med företag i hela Sverige. Låt oss hitta perfekta studentkandidater åt er!