Missa inte Studentsläppet 2023

Nu är det den tiden på året igen – när sommaren känns långt borta men The Place säger att det är dags att planera sommarschemat. Men lita på oss – börja fundera över sommarens vikarier idag, för nu drar Studentsläppet 2023 igång!

Studentsläppet 2023

Äntligen den tiden på året: solen värmer, isen smälter, blåsippan tittar fram. Sedan kommer bakslaget: tre snöstormar i mars. Typiskt. Men tiden kommer snart då uteserveringar öppnar och solglasögonen är medpackade inför dagen. Du kommer att spana in den nya magnumglassen på väg till kontoret och se reklam för kosläppet i sociala medier. När alla vårtecknen börjar uppenbara sig: ja, då vet du. Det är dags för årets studentsläpp!


Vad är studentsläppet?

Vårt arbete i Students @ The Place ligger oss varmt om hjärtat ❤️. Varje vår matchar vi företag i behov av sommarvikarier med hungriga universitets- och högskolestudenter. Du får avlastning och förstärkning när du och dina medarbetare är på semester – samtidigt hjälper du studenter att få en fot in på arbetsmarknaden. Win-win!

Hundratals högskolestudenter söker varje år sommarjobb inom sitt studieområde i Studentsläppet. Och under april månad är det dags – då skickar vi ut våra studentsprofiler till matchande bolag.

Smidig rekrytering av studenter med The Place.

Smidigt

Vi har en kandidatbank med studenter som i flera steg redan är intervjuade och kvalitetssäkrade, och som är taggade på att få sommarjobba på spännande företag!

Digital rekrytering av studenter med The Place.

Digitalt

Tack vare vår digitala kandidatbank kan du snabbt få en överblick av kandidaternas profiler som vi skickar till dig, där du kan se deras cv och videointervjuer.

Träffsäker rekrytering av studenter med The Place.

Träffsäkert

Du hittar din perfect match, en student hittar ett givande sommarjobb. Vi sköter resten! Win-Win-Win helt enkelt.

Hitta studenter som vill jobba i sommar

Behöver ditt företag vikarier under ledigheterna? You’re in luck, The Place har ambitiösa studenter som vill jobba i sommar. Vi har studenter inom nästan alla områden på tjänstemannasidan t.ex: ekonomi, administration, kundservice, kommunikation, marknad, HR  och logistik.

Förra årets studentsatsning fick så bra respons att vi kör en favorit i repris i år. Och vad innebär det då? Jo, här listar vi några fördelar!


Fördelar med vårt studentsatsning:


Vill du läsa om alla fördelar med vår studentsatsning kan du göra det här!

The Place: Students @ The Place.

Sveriges enda Worklife Partner, även under ledigheterna.

Under jul och nyår finns det många företag som har behov av extra förstärkning. Det finns även många ambitiösa studenter som vill jobba! Där kommer The Place in – vi vill matcha vassa studenter med företag i hela Sverige. Låt oss hitta perfekta studentkandidater åt er! 

Läs mer om The Place som Worklife Partner

Läs mer om vår studentsatsning Students @ The Place

Case – Referenser – studentjobb

David fixade sommarjobbet via The Place!

I början av året skickade David Brodin in sin ansökan till Students @ The Place: Inköp och logistik. Efter att ha gått på ett par intervjuer via The Place hittade David rätt – nu jobbar han nu som orderadministratör på avdelningen Customer Service, och jobbar mer specifikt med inköpsordrar. Och det gör han väldigt bra!

Läs mer om Davids erfarenhet i hans intervju!