Hyra konsult


Luta dig tillbaka. Här är det enkelt att hitta medarbetare och hyra konsult.


Bemanning med The Place


Behöver du stärka upp teamet men vet inte riktigt hur du ska gå tillväga? Bra, då har du hittat rätt. Vi har jobbat med rekrytering och bemanning i 35 år och guidar dig genom hela processen.

Våra största rekryteringsområden är ekonomi, HR, kommunikation, IT, logistik, kundservice och administration.


Vi hittar din nya kollega!

Ta nästa steg i din rekrytering och boka ett kostnadsfritt möte med oss. Fyll i dina uppgifter, så hör vi av oss till dig så fort vi kan!

Vad tycker våra kunder om oss?


”Med The Place kan vi lita på att det blir rätt, eftersom de känner både teamet och företaget så bra. The Place presenterar bara kandidater som passar hos oss, det är en riktig lyx!”

Michelle Svajger
Team Leader på EasyPark

”Första gången de kom hit till vårt kontor kändes det som att vi hade känt varandra jättelänge. Det ska mycket till för att jag inte ska kontakta The Place för nästa rekrytering.”

Mikael Eriksson
Operation Manager på SAL Navigation


”The Place jobbar snabbt och är skickliga på att sålla ut bra och kompetenta profiler för uppdragen. Ofta är det även profiler med en liten twist, vilket är väldigt uppskattat.”

Christoffer Carlsson
Ekonomichef på Skruf Snus AB.

Hyr in konsult och låt oss ta personalansvar

Vi vet att glada medarbetare skapar tillväxt och är en arbetsgivare som brinner för att våra medarbetare ska må bra. Att överlåta arbetsgivaransvar till oss är därför en strålande idé. Vi brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.

Konsulter över hela landet

Vi har lång erfarenhet av att rekrytera konsulter till våra kunder runt om i Sverige. Från Malmö till Luleå. Här nedan kan du läsa om våra största geografiska områden, men vi hjälper dig att hitta rätt kompetens oavsett var du befinner dig!

Vi hittar din nya kollega!

Vi erbjuder moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och vältestade rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyra konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytering med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.

The Place hjälper Alstom med rekrytering och bemanning.
Säg hej till kunderna
Till våra referenser och case
The Place hjälper EasyPark med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Rusta med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper BSH med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Siemens med rekrytering och bemanning.
Som Worklife Partner
Hur vi arbetar med kunder
The Place hjälper Atlas Copco med rekrytering och bemanning.