The Place får toppbetyg av sina konsulter

2022-12-15

Hela 4,5 av 5 stjärnor i arbetsgivarbetyg får The Place av våra konsulter. Ett betyg som vi förstås är väldigt stolta över, och som går helt i linje med våra målsättningar som Worklife Partner.

Som Sveriges enda Worklife Partner står vi för att skapa en balans mellan liv och arbetsliv som känns hållbart och kul. Därför är det viktigt för oss att veta hur våra konsulter mår och trivs på sin arbetsplats.Syftet med medarbetarundersökningen är att lyfta fram våra konsulters åsikter för att se vad vi gör bra och självklart ta actions på områden som vi kan förbättra.Undersökningen innehåller tre delar med frågor som berör konsulternas arbetssituation, relation med konsultchef samt uppfattningen om The Place som arbetsgivare.

Resultat för 2022

Det är mycket glädjande att se vilka betyg våra medarbetare vill ge oss som arbetsgivare och inte minst våra fantastiska konsultchefer som får toppbetyg i undersökningen.Så här svarade våra konsulter inom respektive avsnitt. Betyget är ett snittbetyg från frågorna inom det avsnittet.

  • Min arbetssituation och syn på mitt arbete: 5,88 / 7
  • Min konsultchef och jag: : 6,56 / 7
  • Jag och The Place: 6,17 / 7

Som avslutande fråga får deltagarna betygsätta The Place som arbetsgivare i sin helhet. Vi är riktigt stolta över resultatet, minst sagt!

Hur många stjärnor mellan 1-5 vill du ge The Place som arbetsgivare?

4,5 poäng i arbetsgivarbetyg.

Mer om undersökningen

Under november månad genomförde vi en medarbetarenkät där alla The Place-konsulter fick chansen att besvara frågor gällande deras arbete. De som svarade på enkäten fick gradera hur väl ett påstående stämmer på en skala mellan 1-7. Undersökningen bestod av 17 frågor uppdelat i tre avsnitt. Se alla frågor med snittsvar.