Bemanningsföretag Stockholm


Let’s make happy work happen! 🌟Söker du jobb? Då ska du hit 👉

Söker du jobb? Då ska du hit 👇


The Place är ett bemanningsföretag i Stockholm.

Bemanningsföretag Stockholm


Möt Jens, din glada konsult.


Vi vet att glada medarbetare presterar bättre och hjälper företag att växa. När du anlitar oss ser vi till att du får din glada Jens. Eller din glada Fatima. Eller din glada Alex.

Bemanningsföretag i StockholmThe Place är ett bemanningsföretag i Stockholm med över 35 års erfarenhet. Vi hjälper dig att hitta och attrahera marknadens bästa profiler inom kommunikation, ekonomi, HR, administration, logistik, IT och kundservice.

Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning där vi får möjlighet att lära känna varandra, och där du får möjlighet att ställa dina frågor förutsättningslöst. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort!

Bemanningsföretag i Stockholm. Bemanning med The Place.

Bemanning med The Place


Behöver du stärka upp teamet men vet inte riktigt hur du ska gå tillväga? Bra, då har du hittat rätt bemanningsföretag i Stockholm. Vi har jobbat med rekrytering och bemanning i över 35 år och guidar dig genom processens olika delmoment.

  • Kompetenskartläggning och kravprofil
  • Search och annonsering
  • Kompetensbaserade intervjuer
  • Tester och bakgrundskontroller
  • Onboarding och garanti
  • HR-stöd

Dags att utöka teamet?

Med några klick kan du snabbt berätta vad som är viktigt att få med i din kravprofil i jakten på din nya kollega. Det tar en minut och vi hjälper dig sedan vidare i processen. Supersmidigt! 🎉

Olika bemanningsformer för dig som vill hyra konsultHyra konsulter

Att hyra konsulter är en flexibel, trygg och kostnadseffektiv lösning för ditt kompetensbehov. Vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!Hyr-rekrytering

Många företag väljer att hyra först och anställa sen, en så kallad hyr-rekrytering. Du hyr din medarbetare de första månaderna, för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut.Interimslösning

Är du ute efter en chef eller projektledare på interimsbasis? På The Place har vi ett omfattande nätverk av senior och erfaren kompetens som snabbt sätter sig in i din verksamhet.


Vad kostar det att hyra en konsult?


Nyfiken på vad det kostar att anlita oss som bemanningsföretag i Stockholm? Med vår prisbot får du ett uppskattat pris på att hyra konsult eller att rekrytera.

Strategisk rekryteringspartner


Funderar du snarare på om en strategisk rekrytering passar bäst för ditt kompetensbehov? Som ett av Sveriges mest erfarna rekryteringsföretag hjälper vi dig att få in rätt person på rätt plats.

Läs mer om The Place som rekryteringsföretag i Stockholm!


Rekryteringsföretag & bemanningsföretag Stockholm. Hitta kompetensen med The Place.
The Place får toppbetyg av sina konsulter.

The Place får toppbetyg av sina konsulter!

Så skriver du en kompetensbaserad kravprofil - The Place tipsar.

Så skriver du en kompetensbaserad kravprofil

Rekryterings marknadsföring. The Place ger sju tips när du ska rekrytera digital kommunikatör.

Osäker på anställningsform? Testa vårt rekryteringsquiz

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

The Place är ett rekryterings- och konsultföretag som har funnits i hela 35 år. Men det var först 2019 som vi på riktigt fann oss själva och blev The Place. Med all vår erfarenhet i ryggen och med nyfunnet mod utmanar vi idag en traditionell bransch. Vi är The Place – Sveriges enda Worklife Partner.

Fördelar med bemanning via The Place


Fördelar med The Place som bemanningsbolag i Stockholm

Att stärka kompetensen är en utmaning för många företag, och misstag i rekryteringen kan kosta både tid och pengar. Att hitta rätt kompetens i Stockholm, eller för den delen rätt bemanningsföretag i Stockholm, är lättare sagt än gjort. Det finns därför många fördelar med en bemanningspartner som tar ansvaret för hela processen – från rekrytering till anställning och medföljande personalansvar.


Varför välja The Place som ditt bemanningsföretag i Stockholm?

Bemanning via oss innebär att vi hyr ut medarbetare med rätt kompetens till företag med ett matchande behov. Många väljer att anlita oss under specifika perioder när arbetsbelastningen beräknas vara extra hög, eller vid tillfälliga tillsättningar som vikariat eller projektanställningar. Andra tycker att bemanning är ett bra alternativ innan en medarbetare rekryteras över till företaget, till exempel under en provanställning.

Vid bemanningsuppdrag tar vi ett helhetsansvar för hela rekryteringsprocessen, inklusive kvalitetssäkring och tester, och vi är väldigt måna om kandidatupplevelsen. När vi hittat rätt talang sköter The Place seniora konsultchefer personalansvaret för de medarbetare som anställs hos oss.

Bemanningsföretag Stockholm – eller hela landet!

Behöver du hitta medarbetare i Stockholm, Malmö, Göteborg eller… Kiruna? Vårt huvudkontor ligger i Stockholm, men vi kan hjälpa till över hela landet. Här är några av våra största geografiska områden:

Bemanningsföretag Stockholm

Vi är ditt bemanningsbolag i Stockholm, eller ditt rekryteringsföretag Stockholm, oavsett om du vill rekrytera, hyra konsult eller hyr-rekrytera.

Rekryteringsföretag Göteborg

Rekrytera eller hyr konsulter i Göteborg med The Place.

Rekryteringsföretag Uppsala

Rekrytera eller hyr konsulter i Uppsala med The Place

Rekryteringsföretag Malmö

Rekrytera eller hyr konsulter i Malmö med The Place

Bemanningsföretag Sverige

The Place kan hjälpa till med bemanning och rekrytering över hela landet.


The Place är ett bemanningsföretag i Stockholm.

Stockholms bästa bemanningsföretag


– utan att egentligen kalla oss för bemanningsföretag.


Det finns många bemanningsföretag i Stockholm, men det är få som besitter den erfarenhet och kunskap som vi på The Place gör.

Under 35 år har vi hjälpt företag att hitta rätt talang till rätt arbetsplats och den erfarenhet vi skapat oss ligger till grund för tiotusentals lyckade matchningar genom åren.


The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag
The Place: Auktoriserat bemanningsföretag