en bild

Bemanningsföretag Stockholm - The Place

Bemanning Stockholm - Vi har över 30 års erfarenhet i branschen. Bemanningsföretag i Stockholm inom ekonomi, kommunikation och administration - även om vi inte kallar oss för ett bemanningsföretag längre.

Stockholms bästa bemanningsföretag inom ekonomi, administraton och kommunikation - utan att kalla oss för bemanningsföretag

Det finns många bemanningsföretag i Stockholm, men det är få som besitter den erfarenhet och kunskap som vi på The Place gör. Under 30 år har vi hjälpt företag att hitta rätt talang till rätt arbetsplats och den erfarenhet vi skapat oss ligger till grund för tiotusentals lyckade matchningar genom åren.

Är du i behov av hjälp med rekrytering,läs mer om rekrytering via The Place.

Ta en minut och fyll i en kort kravprofil nedan, så återkommer vi till dig inom en arbetsdag med en offert utifrån den kompetens du söker. Det är gratis, smidigt och du får snabb återkoppling!

Fördelar med bemanning via The Place

Kompetensförstärkning är för många företag en stor utmaning och en felrekrytering kostar både tid och pengar. Att hitta rätt kompetens i Stockholm, eller för den delen rätt bemanningsföretag i Stockholm, är lättare sagt än gjort. Det finns därför många fördelar med en bemanningspartner som tar ansvaret för hela processen - från rekrytering till anställning och medföljande personalansvar.

The Place är ett bemanningsföretag i Stockholm och vi är specialister på personaluthyrning inom yrkesområdena ekonomi, marknad, administration och kundtjänst - och vi vet var vi ska hitta talangerna som bäst matchar företagets kompetensbehov.

Några av fördelarna med att anlita The Place som bemanningsföretag:

  • Rekryteringspaket – våra unika rekryteringspaket som matchar kompetens med företag och som hjälper våra rekryterare att lättare och snabbare tillsätta ett bemanningsuppdrag.

  • Snabbheten – tack vare att The Place rekryterare ständigt och proaktivt har förutsättningslösa intervjuer med nya kandidater, presenterar vi ofta en kandidat redan innan en jobbannons kommit ut.

  • Flexibiliteten – våra kompetenta team arbetar talangdrivet och kompetensbaserat utifrån kundens kravprofil. De har en unik förmåga att se matchningar och våra kunder är nöjda med de kandidater de snabbt presenterar.

Så fungerar det att jobba med bemanningsföretag

Bemanning via oss innebär att vi hyr ut medarbetare med rätt kompetens till företag med ett matchande behov. Många väljer att anlita oss under specifika perioder när arbetsbelastningen beräknas vara extra hög, eller vid tillfälliga tillsättningar som vikariat eller projektanställningar. Andra tycker att bemanning är ett bra alternativ innan en medarbetare rekryteras över till företaget, till exempel under en provanställning.

Vid bemanninguppdrag tar vi ett helhetsansvar för hela rekryteringsprocessen, inklusive kvalitetssäkring och tester, och vi är väldigt måna om kandidatupplevelsen. När vi hittat rätt talang sköter The Place omtyckta konsultchefer personalansvaret för de medarbetare som anställs hos oss.

The Place är verksamma i Stockholms län när det handar om bemanningsuppdrag, vid direktrekryteringar kan vi däremot hjälpa till över hela landet.

Läs mer om oss som rekryteringsföretag i Stockholm!