Rekrytera ekonomichef

The Place chefsrekrytering.

Rekrytera ekonomichef:

Strategisk rekrytering för framtidens tillväxt


Ekonomichefen eller CFO:n är inte bara en siffermänniska; de är strategiska beslutsfattare som påverkar hela verksamhetens riktning. När du ska rekrytera ekonomichef förstår vi att det är av största vikt att det blir rätt: både ur ett kulturellt – och kompetensperspektiv.  

Vi på The Place kommer att säkerställa att rekrytering av ekonomichef eller CFO blir rätt. Vi har dedikerade rekryteringskonsulter som är specialister på att rekrytera ekonomichefer, och de kommer att guida dig genom hela rekryteringsprocessen. Hyr konsulter med The Place

Ekonomichef på interimsbasis

Interimslösningar för akuta behov


För företag som behöver snabba och flexibla lösningar erbjuder vi även interimslösningar i samband med att du ska rekrytera ekonomichef eller rekrytera CFO. Vårt nätverk av erfarna interimchefer och CFO:er står redo att stödja din verksamhet under övergångsperioder eller under specifika projekt. 

En del av våra kunder väljer att rekrytera ekonomichef själva men väljer att ta hjälp med interimslösningar under övergångsperioden. 

När behovet finns att rekrytera ekonomichef eller rekrytera CFO, hör du av dig till oss och vi skräddarsyr lösningen efter ditt behov. Med oss ska det kännas enkelt och tryggt.


Vårt mål är att det ska upplevas enkelt att rekrytera med oss. Även om det kan upplevas stort att rekrytera ekonomichef.

Vi har jobbat med rekrytering, konsultuthyrning om interimslösningar i över 35 år. Sedan starten 1988 har vi rekryterat tusentals talanger till tusentals jobb på tusentals företag. Under dessa år har vi hittat, matchat och rekryterat ekonomichefer, CFO:s och ekonomiansvariga.

Vi blev Sveriges enda Worklife Partner för att vi tror på långsiktiga relationer. Från kravprofilsmötet till onboardingen kommer vi att guida dig.Kompetensbaserad rekrytering i alla steg

The Place genomför kompetensbaserad rekrytering i alla steg. Hela vägen från kravprofilsmötet till onboardingen kan du lita på att vi jobbar kompetensbaserat och fördomsfritt.


Second opinion när du ska rekrytera CFO eller ekonomichef

Vill du eller HR-avdelningen sköta rekrytering av ekonomichef internt, då kan du välja att anlita oss för en second opinion. Det betyder att du kopplar på oss i slutet av rekryteringsprocessen och ber oss se om vi tycker att det är en bra matchning. På så sätt ökar du träffsäkerheten när du ska rekrytera ekonomichef, ekonomiansvarig eller rekrytera CFO.


Varför välja The Place för din rekrytering av ekonomichef?


Med över 35 års erfarenhet av rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi är vi på The Place dedikerade till att leverera skräddarsydda lösningar för att matcha dina specifika behov.

Våra rekryteringsspecialister är experter på att identifiera och attrahera ekonomichefer. De har ett stort nätverk av ekonomikonsulter och interimkonsulter som kan stötta eller leda din verksamhet.

Rekrytera med The Place

Vi hittar din nya kollega!

På The Place erbjuder vi moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och skräddarsydda rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyra konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytering med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.