Topp­kandidater just nu!

Var någon intressant? Kul! Fyll bara i formuläret och skriv vilken profil du vill kika närmre på så återkommer vi till dig snarast.

Ta reda på vad en rekrytering kostar!

Med vår prisbot får du ett uppskattat pris på vad det skulle kosta att hitta din nya medarbetare med hjälp av oss. Vill du ha ett konkret prisförslag för ditt behov är du mer än välkommen att kontakta oss!


Glada medarbetare skapar tillväxt

Som Sveriges enda Worklife Partner ser vi till att våra kunders medarbetare har rätt kompetens, drivkrafter och känner glädje på jobbet. Vi vet nämligen att glada medarbetare presterar bättre och skapar därmed tillväxt för moderna företag i Sverige.

Därför tar vi mer än gärna hela, eller delar av, arbetsgivaransvaret när vi hjälper våra kunder att hitta och rekrytera sin nästa medarbetare. Låt oss titta på hur vi strategiskt bäst hjälper dig och din organisation.

Läs även mer om våra olika rekryterings- och anställningspaket. Du väljer hur stort inflytande vi ska ha i rekryteringsprocessen samt om ni vill rekrytera talangen eller hyra in den och låta oss ta arbetsgivaransvaret – något vi är riktigt bra på.