Nytt samarbete: Atlas Copco och The Place

2020-10-08

Äntligen kan vi berätta, för nu står det klart! The Place har ingått samarbete med Atlas Copco, som är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetshöjande lösningar. Det tycker vi såklart ska bli väldigt spännande.

Bakgrund till samarbetet

The Place med sin långa erfarenhet, bredd och kompetens kring rekrytering kommer vara ett givet komplement till Atlas Copcos nuvarande leverantörer. Tillsammans har vi utformat ett brett och förmånligt samarbetsavtal som sträcker sig inom fler kompetensområden för hela koncernen.

Atlas Copcos kärnvärden är samspel, engagemang och innovation, vilket är något som vi på The Place står bakom och delar med våra egna ledord: hängivna, nyfikna och trygga. Med detta som bakgrund tror och hoppas vi på ett långt och givande partnerskap mellan företagen!

Kort om Atlas Copco

Atlas Copco är idag Sveriges andra största börsnoterade företag (wow!) med en omsättning på 104 miljarder kronor. I Sverige hanterar de försäljning, service och marknadsföring av innovativa kompressorer, blåsmaskiner, gasgeneratorer, vakuumlösningar och luftbehandlingssystem, energilösningar, eldrivna industriverktyg och monteringssystem.