Case: Norsktalande kundservicemedarbetare till Rusta

2021-10-05

The Place fick den spännande möjligheten att hitta en norsktalande kundservicemedarbetare till Rustas Back Office-team.

Rusta erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter. De strävar efter att ge bra kvalité till ett bra pris utan att kompromissa hållbarheten. De senaste åren har de exempelvis slopat alla engångsartiklar i plast såsom bestick, sugrör och tops – Way to go Rusta! Det gillar vi på The Place.

Att hitta kandidater som talar ett annat språk och ska ha specifika kompetenser är alltid en utmaning. Men precis som att Rusta inte kompromissar hållbarhetskraven kompromissar The Place inte kompetenskraven. Efter en intensiv kandidatsearch kunde vi till slut presentera en klockren match!

Så här säger Dino Burazer på Rusta om oss:

”Vi på Rusta sökte en norsktalande medarbetare till vårt team på Back Office – Kundservice. The Place var modiga och kontaktade oss. Deras engagemang i frågan gjorde valet enkelt för oss och självfallet ville vi ge dom en chans.

Redan från start visade dom ett stort intresse för ett samarbete som genom personlig kontakt och öppen kommunikation gjorde processen väldigt enkel. Allt från att få upp en annons till att CV:n började ramla in med just de specifika kompetenser vi sökte. Vi är väldigt nöjda över vårt samarbete tillsammans med The Place och kan varmt rekommendera dom som en rekryteringspartner!”

– Dino Burazer, Back Office Team Leader på Rusta