Placera Personal branschledande i kandidatupplevelse

2018-07-16

Placera Personal har under det senaste två åren jobbat med att utvärdera sin kandidatupplevelse. Glädjande för oss att meddela är att av kandidaterna som varit på intervju hos oss har vi fått ett snittbetyg på hela 9,6 på en skala 1-10. Ett betyg långt över branschsnittet.

Efter inskickad ansökan och efter intervju får våra kandidater anonymt möjlighet att svara på deras upplevelse av Placera Personal. Utifrån kandidaternas svar får vi ett betyg på vår kandidatupplevelse och kan jämföra mot ett branschsnitt. Vi är därmed väldigt stolta över det fina betyget 9,6/10 som kandidaterna gett oss efter intervju hos oss. Även i första steget i processen när kandidaterna skickat in sin ansökan är betyet 8.0/10 över branschsnittet.

”En bra kandidatupplevelse är avgörande för vår verksamhet” säger Elisabet Holmene, vd Placera personal och tillägger:

”För oss är det superenkelt. Alla kandidater är potentiella nya medarbetare hos oss. Vi måste ge ett positivt intryck för att de ska vilja jobba med oss.”

Betyg efter ansökan:

Betyg efter intervju:

Om Trustcruit

Trustcruit är ett verktyg för att mäta kandidatupplevelsen och som används av rekryteringsföretag samt större organisationer som har stor personalomsättning. Kandidaten svarar anonymt på ett antal frågor som sedan läggs samman som ett snittbetyg.