Vinnare av Recruitment Awards 2020!

2021-05-28

Igår hyllades rekryteringsbranschen på Recruitment Awards 2020. The Place hade många anledningar att fira – inte minst att vår fantastiska rekryteringskonsult Klara Eidhagen blev utsedd till Årets Rekryterare!

När Recruitment Awards 2020 gick av stapeln igår eftermiddag var det en pepp stämning på The Place. Hur kvällen än skulle sluta så var det en vinst i sig att vara det enda företaget i hela Sverige som var utsedda finalister i hela fyra kategorier: Årets Rekryteringsföretag, Årets Rekryterare (Klara Eidhagen), Årets Ledare (Elisabet Holmene) och Årets Kommunikationskampanj.

Och det blev en vinst! Vår fantastiska rekryteringskonsult, Klara Eidhagen, tog hem titeln Årets Rekryterare 2020! På The Place kan vi inte vara stoltare. I över tio år har Klara jobbat på The Place och bidragit till flera hundratals matchningar mellan kandidater med företag – och vi har alltid vetat vilken stjärna Klara är. Nu får resten av Sverige också veta det.

– Det känns fantastiskt roligt att bli uppmärksammad i det här sammanhanget efter de elva år jag jobbat som rekryterare. Att det dessutom blev efter ett så utmanande år som 2020 gör mig väldigt stolt, säger Klara Eidhagen.

Se videon när Klara utses till Årets Rekryterare 2020, med vinnarmotivering och hälsning från Klara:

Vinnarmotivering: Årets Rekryterare

Klara Eidhagen sätter relationerna främst både i kund och kandidatled. Oavsett vem kunden är eller var kandidaterna befinner sig i rekryteringsprocessen finns kontakten och relationen alltid nära tillhands. Med 100% nöjda kunder under 2020 och på frågan om hur kandidat upplevt rekryteraren kammade Klara hem 10 av 10 hos 43 svarande kandidater! 

Stort Grattis Klara!