Recruitment Awards 2021

2022-02-16

Vi kan nu äntligen berätta att vår VD Elisabet (för andra året i rad!) är finalist i Recruitment Awards 2021 som Årets Ledare!

Under oroliga tider präglade av pandemi har The Place stärkt sin affär och fortsatt sin förändringsresa där alla i organisationen har bidragit på ett eller annat sätt. Och här har Elisabet Holmene varit drivande och stöttat medarbetare i det strategiska såväl som det dagliga arbetet.  

– Vi drog i gång en stor förändringsresa precis innan pandemin slog till och ändå levererar vi med gott resultat affärsmässigt och utvecklingsmässigt. Jag är väldigt stolt över oss på The Place. Vi har varit modiga och vågat satsa oss genom de senaste 2 åren. Det var ett beslut som vi fattade tidigt, att hålla i vår utvecklingstakt så långt det är möjligt, och det är ett arbete som vi har gjort tillsammans, säger Elisabet

Juryn för Årets Ledare tittar särskilt på förmågan att leda, motivera, inspirera samt utveckla individer som team. Kort och gott en förebild för andra i branschen. Och där förstår vi att Elisabet är finalist! 

Under 2021 har vi på The Place också gjort en hel del praktiska förändringar: bytt lokal, haft flera medarbetare på föräldraledighet, anställd nya medarbetare samtidigt som vi, som alla andra, har arbetat hemifrån och tagit oss an nya restriktioner. Parallellt har vi under Elisabets ledning fortsatt vårt utvecklingsarbete och stärkt vår interna kompetens och våra kundrelationer.

Som alla vet kräver även positiva förändringar en hängiven och lyhörd ledare som kan styra skutan i rätt riktning. Elisabet har varit en klippa för alla i organisationen och därför kunde vi förstås inte göra annat än att nominera vår vd, och vi är otroligt glada att hon har blivit finalist!  

-Att bli nominerad på det här sättet av kollegor är näst intill överväldigande och när jag tänker på det så känns det som att jag redan vunnit första pris, men jag ser väldigt fram emot galan i mars! Avslutar Elisabet

Den 22 mars arrangeras Branschgalan på Nalen i Stockholm. Där presenteras vinnarna i samtliga tolv kategorier. Det ser vi verkligen fram emot! (Nu håller vi alla tummar och tår!)  

 

Juryns motivering:

”Under pandemiåret 2021 har bolaget stärkt sin affär och genomgått en betydande förändringsresa där de prioriterat intern kompetensförstärkning och utveckling. Elisabet Holmene har varit ledaren som motiverat arbetsgruppen att blicka framåt och sträva åt samma mål. Hon har ryckt in där det behövts förstärkning och stöttat medarbetarna i det dagliga arbetet. Att ha en ledare som Elisabet Holmene som kunnat leva upp till bolagets ledord Hängivenhet, Nyfikenhet och Trygghet har varit en avgörande faktor som skapat en framåtanda inom bolaget och resulterat i välmående och stärkta medarbetare”

Recruitment Awards 2021

Recruitment Awards är en gala för rekryterings- och bemanningsbranschen. Recruitment Awards uppmärksammar och hyllar aktörer som under det gångna året gjort en betydande insats för branschen. Insatsen ska ha haft tydlig påverkan och effekt för det enskilda företaget eller branschen i stort genom exempelvis kommunikation, information, innovation, kompetens- eller kvalitetshöjning.”