The Place studentprojekt lockar vassa studenter!

2020-02-18

Vi på The Place har nu kickat igång årets studentprojekt, där vi vill matcha studenter som söker sommarjobb med spännande företag i Stockholm. Vår sommarplanering började redan i januari och vi har byggt upp en starkare kandidatpipe än någonsin – full med förväntansfulla högskolestudenter som vill jobba i sommar!

Våra studenter är redo att träffa dig som kan erbjuda sommarjobb inom: ekonomi, reception, kommunikation, kundservice och andra administrativa tjänster!  

Vi vet att månaderna under våren går snabbt, nästan för snabbt, och det kan vara svårt att hinna med sommarbemanningen. Där kommer vi in och vill vi hjälpa till, genom våra ambitiösa studenter som kan sommarjobba och som redan är intervjuade och rekommenderade av vår kandidatansvarig. Hör av dig så ser vi till att boka in ett möte hos er!

Moderna rekryteringsverktyg når den yngre generationen

Alla studenter som söker sommarjobb 2020 har genom vårt digitala rekryteringsverktyg svarat på videofrågor från sin mobil via en app. Mängder av ansökningar har redan kommit in och det kommer att rulla på under hela våren. Det tycker vi är fantastiskt roligt!

Klicka här om du är intresserad av extra kompetens i sommar till ditt företag!