Administratör, se hit!

Västernorrlands län Visstid 2023-08-31

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Ta chansen och bli vårt globala teknikföretags nya administratör! Vi söker dig som är en administrativ fena till vårt kundföretag i Erikslund. Sök idag då urval sker löpande!

Nu söker vi en administratör till vårt kundföretag i Erikslund, mellan Ånge och Sundsvall. Du kommer arbeta ute på en av vår kunds anläggningar och arbeta med att stötta lokala tekniker och platsansvarig med drifts- och underhållsuppgifter.

Du ansvarar för att utföra olika administrativa och kontorsrelaterade uppgifter som fastställts av organisationen. Du tillhandahåller även administrativt stöd till interna kunder samt till andra avdelningar, bland annat HR, kontroll och support, SCM/logistik, inköp mm) samt till anställda inom organisationen.

I rollen arbetar du kontinuerligt med att ansvara för organisationens webbplats, ställa in, underhålla och hantera åtkomsträttigheter. Vidare jobbar du med arkivstruktur, hanterar entreprenörscertifieringar och upprätthåller utbildningsmatris samt stöttar platsansvarig i mindre administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Vi tror att du har följande bakgrund:

  • Tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter
  • God systemkunskap
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Som person ser vi att du är strukturerad, noggrann och ordningsam. Du har en mycket god administrativ förmåga och har lätt för att kommunicera med olika typer av människor. Vidare är du prestigelös och hugger i där du ser att det behövs. Du är serviceinriktad och har en stark vilja att ge bästa möjliga service till kollegor och externa parter.

Om du känner att du uppfyller kriterierna för denna spännande administratörsroll, ser vi fram emot din ansökan!

Tjänstens omfattning

Uppdraget är på heltid 40h/v med start 14/8 till och med 1/8 2024. Möjlighet till flextid och visst distansarbete.
Du blir initialt anställd som konsult hos oss på The Place.

Om kunden

Vår kund är ett globalt teknikföretag med fokus på områdena elektrifiering, automation och digitalisering. Företaget har funnits i Sverige sedan 1893 och har idag strax över 4000 medarbetare på ett 40-tal orter. Här får du möjlighet att arbeta på ett stort bolag i tillväxt, som dessutom är en uppskattad uppdragsgivare för flera av våra nuvarande konsulter.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: administratör, administration, Erikslund, Ånge, Sundsvall

 

The Place

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag