Administratör till globalt företag i Solna

Stockholms län Visstid 2023-10-22

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Nu söker vi dig som har erfarenhet av och trivs i en bred koordinerande roll som kräver några års erfarenhet av problemlösning och teknisk förståelse.

Om konsultuppdraget: Det här är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt och som pågår i 6 månader med möjlighet till förlängning, Vår kund sitter i Solna, nära kollektivtrafik och shoppingcenter.

Arbetsuppgifter:

I det här uppdraget jobbar du i en supporterande roll med koordinering av specialiserade supporttjänster. Ärendena kan vara icke rutinmässiga förfrågningar och därför är just problemlösningsförmåga viktigt i den här rollen. Det är viktigt att ha förmågan att analysera problemet för att i nästa steg föreslå lämplig lösning. Du kommer kommunicera med både interna och externa kontakter för att på bästa sätt lösa uppgifterna som är i varierande slag inom bygg och teknikområdet i en internationell miljö.

Kompetenser:

Vi söker dig som har minst 4 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom bygg eller teknik. Du har en hög servicegrad, är analytisk och en stark drivkraft i att lösa dina uppgifter på bästa sätt. Vidare söker vi dig som har:

  • Eftergymnasial utbildning inom bygg, projekt eller teknik
  • Kommunikativ förmåga
  • Problemlösningsförmåga
  • Drivkraft och förmåga att hantera såväl planerade som oplanerade arbetsuppgifter

Låter detta intressant? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

The Place

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag