Administratör till Sveriges Lärare

Uppsala län Visstid 2023-08-18

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Vi söker dig som är administratör och har en stark känsla för service och ett sinne för detaljer! Sök tjänsten som Administratör till Sveriges Lärare Region Mitt i Uppsala idag!

Det här konsultuppdraget är på heltid (37,5h/vecka) med start i augusti/september och kommer att pågå till och med årsskiftet 2023/2024 med chans till förlängning därefter. Kontoret finns på Bangårdsgatan 4A i Uppsala.

Om rollen och dina arbetsuppgifter

I den regionala verksamheten inom Sveriges Lärare finns förbundets kompetens inom medlemsstöd och stöd till förtroendevalda. Som administratör i region Mitt har du en bred roll – du kommer att supportera teamet, förtroendevalda och medlemmar med diverse administrativa uppgifter. Du kommer till exempel att hantera fakturor, sköta mötes- och utbildningsadministration och bokningar av resor, lokaler och catering. Teamet om tolv medarbetare utgår idag i huvudsak från två kontor i Uppsala och Falun. Du samarbetar även i ett team av 7 andra administratörer placerade i olika delar av Sverige. Hos Sveriges Lärare får du chansen att arbeta i en dynamisk organisation, där det både är högt i tak och en hjärtlig stämning.

För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara serviceminded och proaktivt se vad som behöver göras och prioriteras. Du kommer att ha många olika kontaktytor, både internt och externt, där din förmåga att ge service och skapa goda relationer kommer att gynna dig. Du ser det som en fördel att arbetsdagarna ser olika ut och är flexibel när det kommer till att växla mellan olika arbetsuppgifter.

Din bakgrund

För att passa och lyckas i rollen ser vi gärna att du även har följande bakgrund:

  • Minst 1-2 års erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll
  • Mycket god administrativ förmåga
  • Mycket god kommunikativ förmåga
  • Goda kunskaper i MS Office
  • Erfarenhet kring viss ekonomihantering är meriterande
  • Erfarenhet av att ha arbetat i en stödfunktion är meriterande
  • Gymnasiekompetens

Dina personliga egenskaper

För denna roll är det inte bara din bakgrund och arbetslivserfarenhet som är relevant, vi värderar även dina personliga egenskaper högt. Som person har du goda sociala kunskaper, är lösningsorienterad och tycker om att ge service. Du är även prestigelös, nyfiken och lyhörd för verksamhetens behov. Vidare är du strukturerad, engagerad och har förmågan att prioritera rätt i ditt arbete.

Låter tjänsten intressant? Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kommer att tillsättas omgående. Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänstens omfattning

Detta är ett konsultuppdrag på heltid (37,5h/vecka) där du blir anställd via oss på The Place.
Start i augusti/september till och med årsskiftet 2023/2024, med chans till förlängning därefter.
Du utgår från kontoret på Bangårdsgatan 4A i Uppsala.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

Vi vet att glada medarbetare presterar bättre och hjälper företag att växa. The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits i över 30 år, under 2019 bytte vi varumärke från Placera Personal till The Place – Where Happy Work Happens. På The Place erbjuder vi de mest attraktiva kompetensnätverken där empatiskt ledarskap, glädje och livsbalans står i fokus.

För våra kunder och medarbetare är vi en Worklife Partner, en plats att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Back Office, HR & Lön, Logistik & Supply Chain, Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.

 

Nyckelord: Administratör, Sveriges Lärare, Förbund, administrativt stöd

Logo

Kontaktperson

Sara Giordano är Talent Acquisition Partner på The Place.

Sara Giordano

Talent Acquisition Partner

Mer om Sara


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag