Administratörer – se hit!

Stockholms län Tillsvidare 2023-09-17

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Är du en stjärna inom administration och vill ta nästa steg mot ditt drömjobb? Vi söker både juniora och seniora administratörer till våra kunder i Stockholmsområdet!

På The Place hjälper vi våra kunder dels i rekryteringsuppdrag och när de behöver en konsult för ett specifikt uppdrag eller under en period. Skulle du vara intresserad av att bli en del av vårt kompetensnätverk inom Back-Office? Då är första steget att du svarar på den här annonsen!

Just nu söker vi dig som jobbar inom administration men som vill utvecklas vidare på en ny arbetsplats. Kanske arbetar du idag brett och självständigt inom back-office och önskar bli en del av ett större sammanhang på en avdelning där du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper? Eller kanske är det så att du vill bredda dig och göra flera delar? Vår förhoppning är att kunna hjälpa dig att få kontakt med intressanta arbetsgivare! Just nu ser vi en ökad efterfrågan hos våra kunder på Södra sidan stan. 

Notera att annonsen är en intresseanmälan till framtida kommande uppdrag och avser inte ett specifikt uppdrag eller roll.

Kvalifikationer

Viktigast för oss är att du har en god samarbetsförmåga och serviceintresse. Självklart är också sinne för detaljer och kommunikation viktigt för dig som är intresserad av roller inom administration då du kommer att ha många kontakter utåt.

Intresse av eller kunskaper inom följande är också meriterande:

  • Erfarenhet från administrativt arbete och gärna erfarenhet av fakturering
  • Goda kunskaper i MS Office, särskilt god vana av arbete i Excel
  • Grundläggande ekonomisk förståelse
  • Goda kunskaper i svenska såväl som engelska
  • Erfarenhet av att ha kund- och leverantörskontakter
  • En avslutad gymnasieutbildning

Hur processen går till

Det första steget för att gå vidare är att du skickar in din ansökan, laddar upp ditt CV och fyller i hur vi får tag på dig. Tro mig, det går snabbt! Du blir nu sökbar för mig och mina kollegor som jobbar med rekrytering inom Back-Office. För dig som omedelbart går vidare i processen kan nästa steg bli en kort telefonintervju för att komplettera med vissa frågor eller ett digitalt eller fysiskt möte hos oss på vårt Place som ligger centralt i Stockholm.

Kan ni garantera mig ett jobb?

Vi gör vårt allra bästa för att matcha ihop rätt kompetens med rätt företag i vårt nätverk. Vår ambition är att hitta rätt jobb till så många som möjligt men vi kan inte garantera det tyvärr.

Detta är en generell och proaktiv jobbannons och vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb!

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

The Place

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag