Administratör med erfarenhet av SAP

Stockholms län Visstid 2023-09-21

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Rollen och uppdraget

På uppdrag av vår kund söker vi dig som vill ha en administrativ och variationsrik roll. Detta konsultuppdrag är på heltid med start september och förväntas pågå till och med mars 2024 med mycket goda chanser till förlängning/fast anställning hos kundföretaget. I rollen finns det möjlighet att till viss del arbeta på distans. Vår kunds fräscha och moderna huvudkontor är placerat i Solna, nära både shopping, gym och restauranger i Mall of Scandinavia men även Råstasjön och Lötsjön som är mysiga att promenera runt på hösten. 

I rollen som administratör kommer du ingå i ett team om 5 personer som är ett supportteam för organisationen som ska vara behjälpliga med diverse ärenden. Ditt ansvarsområde omfattar i första hand att hjälpa till med uppdrag som bland annat indirekt inköp, uppdateringar gällande attestreglemente, konferenser, teknikadministration och övriga aktiviteter.

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör kommer dina dagar att fyllas av följande uppgifter:

 • Inköp av indirekt material
 • Fakturahantering SAP/Workflow
 • Uppdatera enhetens distributionslistor i Outlook
 • Behörighetsadministration
 • Månadsuppföljning tidrapportering
 • Sammanställa diverse kunddokumentation
 • Fungera som aktivt stöd åt projektledare och hjälpa hen i sitt arbete med projektadministration, kommunikation och samordning i samband med projekt

Kvalifikationer

För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har:

 • Tidigare erfarenhet av service
 • God erfarenhet av att administrera
 • Goda kunskaper i SAP och Officepaketet
 • Fallenhet för att snabbt sätta dig in i diverse system
 • God kommunikativ förmåga, såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska

Dina personliga egenskaper

Som person är du driven, flexibel och en duktig problemlösare. Du gillar att se nya arbetssätt och tycker om den digitala utvecklingen. Vidare har du en positiv attityd, kan arbeta självständigt och är en lagspelare som tycker om att hjälpa andra och ha mycket omkring dig. Låter det här som ett uppdrag för dig? Strålande, sök tjänsten redan idag!

Stämmer det här in på dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

Arbetstid/Varaktighet

Konsultuppdrag via The Place de första 6 månaderna efter det finns chans till förlängning alternativt anställning hos kundföretaget. 

Start: September/oktober.
Arbetstider: Mån-Fre 8.00-17.00 med möjlighet till flex
Placering: Solna, för den som vill finns möjlighet att arbeta hemifrån 50 %.

Om företaget

Vår kund är ett globalt teknikföretag med fokus på områdena elektrifiering, automation och digitalisering. Här får du möjlighet att arbeta på ett stort bolag i tillväxt, som dessutom är en uppskattad uppdragsgivare för flera av våra nuvarande konsulter. Koncernspråket är engelska.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Nyckelord: Administratör, order, projektkoordinator, projekt, koordinator, distans 

The Place

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag