Business Controller till Landskrona!

Skåne län Visstid 2023-11-19

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Vi söker en analytisk Business Controller till Landskrona! Vill du jobba i en internationell atmosfär med goda utvecklingsmöjligheter ? Sök nu!

Vi söker nu en analytisk Business Controller som är redo att se trender och dra slutsatser för att få verksamheten att fortsätta växa. Du kommer ges möjligheten att utveckla processer och lösningar lokalt, samtidigt som du verkar i en internationell atmosfär med goda utvecklingsmöjligheter inom den globala koncern.

Det här är ett konsultuppdrag hos vår kund med start så snart som möjligt och som pågår till 30/4  2024 med möjlighet till förlängning, Vår kund är världsledande inom accesslösningar med 52 000 anställda i mer än 70 olika länder.

Om rollen

I rollen som Business Controller agerar du affärspartner till hela verksamheten och det är av stor vikt att du kan kommunicera underlag och analyser på ett pedagogiskt sätt för den operativa verksamheten.

I rollen förväntas du, tillsammans med övriga kollegor på ekonomiavdelningen, även ta initiativ till utveckling och förbättring.

Vem är du?

Vi tror att du brinner för siffror och har ett analytiskt sinnelag – du ser helheten men utan att missa detaljerna.

Vidare ser vi att du:

  • Har ett stort driv till att förbättra och utveckla rutiner, processer och arbetssätt. Kanske ser du något som vi missat?
  • Besitter en förmåga att skapa struktur, samt att du är både noggrann och analytisk i ditt arbete
  • Innehar en kandidatexamen eller motsvarande inom ekonomi
  • Har minst 2 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Tjänsten är på heltid som utgår ifrån vår kunds nyrenoverade kontor i Landskrona – endast ett stenkast från stationen och med parkeringsmöjlighet.

Låter detta intressant? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

The Place

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag