Controller för konsultuppdrag

Stockholms län Visstid 2024-01-20

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Ekonom sökes till internationellt bolag

Vi söker just nu en Controller till en av våra kunder i Skärholmen. Vi söker dig som har flera år erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning och har en god förståelse för hela flödet. Du känner dig trygg med arbetsuppgifterna och är van att arbeta med alla delar inom ekonomi och tycker om att analysera och skapa strukturer och styra upp rutiner och arbetssätt. I rollen kommer du att komma in och stötta upp ekonomiavdelningen och du kommer att arbeta brett med rapportering, analys och administration. Det är en fördel om du har arbetat på ett lite mindre företag tidigare där man är ödmjuk och prestigelös och också hugger i där det behövs. Teamet ett trevligt och ambitiöst gäng som tillsammans alltid vill leverera det bästa.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till eventuell förlängning. Arbetstider är 8-17 och med möjlighet att arbeta distans stora delar av tiden. Start omgående.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Rapportering
 • Analys
 • Uppföljning
 • Städa upp och strukturera upp i system
 • Behjälplig vid bokslut
 • Momsdeklarationer

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du är en person som är som är ansvarskännande, prestigelös, har ett starkt eget driv och gillar att arbeta i en föränderlig miljö med stundtals högt tempo. Du är analytisk och med stor erfarenhet inom alla områden av en ekonomiavdelning. Vidare är du ödmjuk och kan tänka dig hjälpa till att skapa en bra struktur med olika delar, allt från momsdeklarationer till lageranalyser till med den massiva interna rapporteringen de gör till gruppen.

Vidare söker vi dig som har

 • Några års erfarenhet av en likande roll
 • Eftergymnasial ekonomiutbildning
 • Erfarenhet av att arbeta med ekonomi på ett mindre bolag
 • Goda kunskaper i Excel
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
 • Kunskaper i SAP är meriterade

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök jobbet så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Arbetstid/Varaktighet
Arbetstid: Heltid 40 tim/veckan, flextid.
Konsultuppdrag på 6 månader med mycket goda chanser till förlängning.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Nyckelord: distans, redovisningsekonom, controller, hybrid, ekonomiassistent, ekonomiadministration

The Place

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag