Customer Service Agent Warranty till KW Parts

Stockholms län Tillsvidare 2023-07-16

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Vill du jobba med kundservice och tycker om att ge det där lilla extra. Vill du jobba i en bred och rolig roll på ett företag med positiv anda och driv? Perfekt!

Om rollen

Vi söker för en direktrekrytering till vår kund KW Parts en entusiastisk och engagerad Customer Service Agent Warranty som kommer bli en del av deras Customer Service-team. Du kommer att spela en viktig roll i att hantera reklamationer och garantiärenden för företagets auktoriserade reparatörer och kunder.

I din roll som Customer Service Agent kommer du att vara ansvarig för att hantera inkommande samtal och mejl, och du kommer att vara experten när det gäller att hantera garantier och reklamationer. Dessutom kommer du att arbeta med Claims samt hantera certifikatsärenden. Översättning och andra AdHoc-uppdrag kan också ingå i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

För denna roll söker vi dig som har:

  • Gymnasial utbildning
  • Tidigare erfarenhet av kundservice och/eller administration
  • God systemvana och kunskaper i Officepaketet, framför allt Excel
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Kan du tyska är det starkt meriterande
  • Har du teknisk bakgrund mot bilbranschen är även det meriterande.

Vem vi tror att du är

I rollen som Customer Service Agent pratar du med många kunder dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du motiveras av att ge förstklassig service, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Därmed har du ett stort intresse för att agera problemlösande för att landa i effektiva lösningar av hög kvalité.

Arbetstid/varaktighet

Direktrekrytering hos KW Parts, med sex månaders provanställning.

Start: Omgående
Arbetstider: Mån-fre 8–17. Heltid, 40 tim/v.
Placering: KW Parts har sitt kontor i Kista, för den som vill finns möjlighet att arbeta hemifrån en dag i veckan.

Om KW Parts

KW Parts grundades 1975 och är idag Europas största leverantör av reservdelar och tillbehör inom amerikanska bilreservdelar. De är utsedda till primär eftermarknadsleverantör och Europapartner till General Motors NAV (North American Vehicles). Hos KW Parts finner du en stark och väletablerad aktör på den europeiska fordonsmarknaden. De strävar alltid efter att vara den mest pålitliga leverantören och säkerställa att nöjda kunder är standard. De har verksamhet i 37 länder där kundtjänsten finns belägen i Belgien och Sverige.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Nyckelord: Kista, kundservice, kundservicemedarbetare, kundtjänst, tyska, tysktalande, administration, backoffice, fordon, bilar

Logo

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag