Dansktalande Kundservicemedarbetare till Becton Dickinson

Stockholms län Tillsvidare 2023-07-13

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Till vår omtyckta kund Becton Dickinson (BD) söker vi en dansktalande kundservicemedarbetare till en spännande och komplex roll med goda utvecklingsmöjligheter.

Hos BD får du möjlighet att arbeta på ett internationellt företag med intressanta produkter inom medicinteknik som gör skillnad, på riktigt! Du får chansen att ingå i en organisation med god dynamik och positiva medarbetare som trivs på sin arbetsplats. Att företaget dessutom sitter i trevliga och moderna lokaler i Marievik med utsikt över vattnet är ju helt klart ett stort plus.

Tjänsten

Kundserviceteamet består av 16 kollegor som sitter tillsammans i öppet landskap med närhet till varandra och där kommer du att ingå i ett mindre nordiskt team på 5 personer. Tillsammans med kollegor ger du service till företagets danska kunder som mestadels är verksamma inom landsting, privatkliniker och universitet. Detta är en varierande och koordinerande roll med flera kontaktytor – både internt och externt och där den mesta korrespondensen sker via mail.
Den här tjänsten är en direktrekrytering på heltid, 37,5 tim/v, med önskad start den första augusti. Hos BD har du som vill möjligheten att arbeta hemifrån två dagar i veckan, de resterande tre dagarna (eller fler om du fördrar det) jobbar du på deras fina kontor i Marievik.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare har du bland annat följande arbetsuppgifter:

 • Ta emot samtal (5-7/dag) och mail från kunder
 • Hantera ärenden gällande produktfrågor, kontrakt, leveranser, priser, returer och reklamationer
 • Logga ärenden i olika affärssystem
 • Orderuppföljning
 • Krediteringar
 • Hantera viss master data
 • Övrig administration

Företaget

Becton Dickinson (BD) är ett globalt medicintekniskt företag som arbetar med att förbättra medicinsk upptäckt, diagnostik och leverans av vård genom Advancing the world of health. De arbetar för att öka säkerheten för patient och vårdpersonal samt utveckla teknik som möjliggör medicinsk forskning och kliniska laboratorier. Becton Dickinson erbjuder innovativa lösningar som hjälper till att främja medicinsk forskning och genomik, förbättra diagnos av infektionssjukdomar och cancer, förbättra medicinering, främja infektionsbekämpning, utrusta kirurgiska och interventionella procedurer samt stödja hanteringen av diabetes.
BD har sitt nordiska huvudkontor i Marievik i Stockholm. De sitter i nya och fräscha lokaler med utsikt över vattnet. För den som vill finns möjligheten att arbeta hemifrån tre dagar i veckan. Becton Dickinson AB har dotterbolag i Danmark, Finland och Norge och sitt centrallager i Belgien där det mesta av distributionen utgår i från. På huvudkontoret i Stockholm finns utöver kundserviceavdelningen även sälj- och marknad, IT, HR samt ekonomiavdelning.

Kvalifikationer

För denna roll söker vi dig som har:

 • Flytande danskakunskaper i tal och skrift
 • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
 • God kommunikativ förmåga i tal och skrift
 • Tidigare erfarenhet av kundservice och/eller administration
 • God systemvana och kunskaper i Officepaketet
 • Har du jobbat i SAP är det starkt meriterande
 • Svenska och/eller andra nordisk språk är meriterande
 • Tidigare erfarenhet inom sjukvård är meriterande

Personligt

För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är serviceinriktad, orädd och driven. Du trivs bra i en roll där det är en mix av både kunddialog och administration. Din samarbetsförmåga är mycket god och du stöttar gärna upp dina kollegor likväl som du inte är rädd för att be om hjälp om det är något som du inte förstår. Du är också strukturerad, snabblärd, flexibel och bidrar till ett positivt klimat. Vidare är du ansvarstagande och ser till så att dina arbetsuppgifter inte blir liggandes.

Arbetstid/Varaktighet

Direktrekrytering hos Becton Dickinson (BD), med sex månaders provanställning.
Start: 1 augusti 2023
Arbetstider: Mån-Tors 8-16:30. Fre 8-16. Heltid, 37,5 tim/v.
Placering: BD har sitt kontor i Marievik, för den som vill finns möjlighet att arbeta hemifrån två dagar i veckan.

Intresserad av tjänsten?

Sök tjänsten redan i dag. Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

 

 

 

Nyckelord: Danska, Dansk, Dansktalande, Danish, kundservice, kundservicemedarbetare, administration, order, 

Logo

Kontaktperson

Amanda Wiberg är Talent Acquisition Partner på The Place.

Amanda Wiberg

Business Area Manager Customer Service

Mer om Amanda


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag